Öyle bir karakter düşünün ki sizin arkanızdan en olmadık ağar kelimeleri kullanıyorlar ve siz o kişinin sorusuna gidiyorsunuz bu nasıl bir genişlik bu nasıl bir seviyedir

Öyle bir karakter düşünün ki sizin arkanızdan en olmadık ağar kelimeleri kullanıyorlar ve siz o kişinin sorusuna gidiyorsunuz bu nasıl bir genişlik bu nasıl bir seviyedir
Hayır gitmem. gitmeyi bırak engellerim gördüğüm yerde zaten. bazılarında utanma yok her şeyi yapıp bir de bir şey olmamış gibi pişkin pişkin gidiyorlar
aylarca görüşlerde fingirdediği kadının sevgilileri ile takipleşip bir halt yokmuş gibi görüşlerde kanka ayağı çekenlerin gırla olduğu bir sitede çok da bi omurga beklememek gerek diye düşünüyorum...
Hiçbir şekilde iletişimimin dahi olmadığı ama negatif elektrik aldığım, sevimsizlik sezinlediğim üyelerin sorusuna gitmezken sorudaki ihtimali yapıyor olmam mümkün değil..
Haberim oluyorsa ve gidiyorsam zaten karakterimde bir sıkıntı var demektir. Buna bir tanım da bulamam mesela ben.
Cevap
2Cevap
Genelde giderim ama artık öylesi insanların isimleri kulağıma gelince direkt engel atıyorum gadası ne kadar az insan o kadar kafam rahat
Gitmem. arkasından küfür edip daha sonra sorusuna giden yorumlarda aaayyy evet , hahaha çok tatlısın diyenler vardı neysseeee.
Seni yakın zamanda dişi gece kuşu ilan edicem sen çok tehlikeli olmaya başladın 🤣🤣🤣
Kimseyle muhatap olmamak bu açıdan çok rahat. Kim kimin hakkında konuşmuş bilmiyorum, umrumda da değil.
Hayır işim olmaz. Bu sitede öyle olanları çok gördük maalesef karaktersiz çok.
Arkamdan konuşan var mı bilmiyorum varsa bileyim de engel atayım
Bilmiyorum kim konuşuyor herkesin sorusuna gidiyorum.
Gitmem zaten sevmediğim insanlar bende engelli
Gitmem isimde olmaz
Gitmem.
Gitmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?