Kadın düşmanları neye göre. dusman? Hepsi okadar saçma ki oturup konuşmayı bilseler 2 dakikada curuturum. ama erkek düşmanı olan tüm kadınlar haklı. erkekler sevilecek varlıklar degil.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü kullanamadığı için tuzağına düşürmeye çalışıyor
Şimdi benim neyime düşman olabilirsin ki mesela?
Erkeklik ile bağlantısı olan her şeye
Kişiliğini bilemem zaten
Ama erkeklik ne gayet iyi biliyorum
Bu söylediğin, genelde kendini güzel bulmayan veya erkeklerden yüz bulamayan kadınlarda olan bir hal. "Erkeklikle bağlantısı olan her şey" tamamen hormonal bu arada. Şimdi sen "kişiliğiini bilmem" diyerek erkekliğime atıfta bulunuyorsan, o zaman bana değil hormonlarıma düşmansın bana değil. Şİmdi örneğim geçirdiği bir kaza yüzünden kafayı sakatlayan bir insan düşün. Kazadan sonra akli dengesini kaybetmiş ve bilinçsiz bir şekilde insanlara zarar veriyor. Şayet bu kişi kazadan önce iyi biriyse ve kazadan sonra bilinçsiz bir dengesiz hareketler sergiliyorsa, bu durumda senin düşmanlığın kişinin şahsına değil onun kafasındaki sakatlıkla ilgilidir. Aynı bunu gibi de erkeklerin "erkek" olmasını sağlayan hormonlardır ve elimizde olan bir şey değildir.
Zaten hormonlarına düşmanım evet ve hormonunuz hepinizde aynı önünüzdeki de aynı değişmez bunlar. kendimi guzel bulup bulamamak beni bu fikirden vazgeçirmezdi. bu fikrin çirkinlik sebebi ile oluştuğunu düşünmen büyük hata. cirkin olsam bile erkekler basit varlıklar bu hormonlara felan takilmayip keyfime bakardim. ama cinsellik bile istemeyecek kadar nefret ediyorum. cirkinsem cinsellik yaşardim en azından değil mı? Oralarım güzel çünkü? ama onu bile istemiyorum çünkü cinsellik nefret ettiğim kısmınız ile alakalı. guzsllik ile alakalı olsaydı erkeklerin karakteri iğrenç derdim. guzelligime laf etmiş erkekler bu travmaya sebep olmuş olurdu. ama ben organınizi kafaya takıyorum bu takıntımi güzel olmadığım fikrinden gelemez. karakterinizi hala sevebilme ihtimalim varsa bu tamamen uzaklaşmadigimi karakterleriniz sevebilecegimi ve güzel olduğumu da gösterir. ama takıldığım nokta erkek hormonları cinselliği kabalığı testesteronu ve tüm duygularının safliktan uzak olan o organa bağlı olması. sevmesi bile oraya bağlı. hayur değil desen bile kesinlikle öyle çünkü organı her şeye kalkıyor ben nerden bilicem sevgi mı yoksa severken sarılırken orası kalkıyor mı? Böyle bir varlık safliktan çok uzak. gaeip bir varliksiniz. basitsiniz çözümleme yaparken bile güzelliğe getiriyorsunuz meseleyi. ama bak mesleğe güzellik değilmiş. cok garip çalışıyor beyniniz sanki sadece güzellik ile aldatmaya müsait ama sevgiden uzaksiniz. bu haliniz beni bu dünyada yalnız hissettirir insan ırkından ayrı bir tür gibisiniz.
Öyleyse seninle biraz konuşalım. İlk olarak “Garip bir varlıksınız. Basitsiniz çözümleme yaparken bile güzelliğe getiriyorsunuz meseleyi” diyorsun. Bu söylediğin benim asılsız yere kendi hormonlarımdan dolayı çözümlediğim bir mesele değildir. Zira kızların erkek düşmanlığının altında yatan sebepleri sorguladığımız zaman genelde geçmiş hayatlarında dış görünüşleriyle alakalı, veya taciz, tecavüz, şiddet gibi olaylar neticesinde yaşadıkları bir travmaya rastlayabiliyoruz. Bu gözlemlerimdeki güzellik meselesine deyindim diye beni basit ve duygusuz olarak nitelendiriyorsun. Anladığım kadarıyla sen de “erkeklerdeki cinsel arzuların insanı duygulardan baskın olduğu” gerekçesiyle erkeklere düşmanlık beslediğini söyledin. Şimdi senin bu beyanını kendi gözlem çerçeveme dahil etmiş oldum. Mesela, gelecekte yine senin gibi erkek düşmanı birisiyle karşılaşsam, onunla konuşurken senin bu beyanını da fikirlerime dahil etmiş olsam ve aslında onun erkek düşmanlığının altında yatan başka bir sebep olsa ve bana “Ne kadar da basitsin? Çözümleme yaparken bile cinselliğe getiriyorsun meseleyi” deseydi ne sanırım doğru bir yaklaşım olmazdı. Kaldı ki ben “istisnasız bütün kızlar çirkin olduğu için erkek düşmanıdır ve sen de kesin böylesindir” demek yerine genelleme yapıyordum.
Diğer bir konu “İnsan ırkından ayrı bir tür gibisiniz.” diyorsun. Bak, bu konuda National Geographic’in Testosteron hakkındaki bir belgeselinde Nick adında bir kadın cinsiyet değiştirmek istiyor. Kadın cerrahi müdahalelerle ve dışarıdan testosteron takviyesi alarak erkeğe dönüşüyor. Böylece senin erkeklere düşmanlık beselemene sebep olacak bütün özellikleri o kadında da gözlemliyorlar. Hatta bu işin içinde bulunan doktor hanım, eskiden feminist olduğunu ve bu deneyden sonra bazı fikirlerinin değiştiğini söylüyor. Şimdi buradan anladığımız, basit olan erkeğin beyni değil, basit olan insanın ırkının kendisidir. Gerçekten de insan, hayvani arzularına düşkün bir varlıktır. Erkeklerin masum olmadığını söylüyorsun. Belki sen masum ve insani duygulara haiz birisi olabilirsin. Galiba diğer kadınların ne denli şeytani ve hayvani arzularının kölesi olduğunu bilmiyorsun. Sen kendin saf kalpli ve masumsun diye diğer hemcinslerinin de senin gibi olduğunu; aşk, sevgi ve ilişki konularında senin gibi olduklarını, masum olduklarını sanıyorsun. Bu doğru değil. Hatta bu sebeplerden dolayı bazı erkeklerin de kadın düşmanlığı olması bu konuyu açıklıyor.
“Organı her şeye kalkıyor. Ben nereden bilebilirim sevgi mi yoksa severken sarılırken orası kalkıyor mu” diyorsun. Aslında bunu gayet de bilebilirsin. Bir erkeğin aşık mı yoksa sapık mı olduğunu anlamanın çeşitli yolları vardır. İlişki uzmanlarının bu konularla ilgili video ve makalelerine bakabilirsin. Ayrıca bir erkeğin sevdiği kadına sarılması esnasında tabii ki de birtakım cinsel heyecanların olması şarttır. Olmuyorsa asıl o zaman problem olur. Önemli olan bu cinsel arzunun yanında aşkın ve sevginin de olması. Birinden birisi olmazsa olmaz. Aynı şey hem kadın hem de erkek için geçerlidir.
Benimki felsefik düşünmekten kaynaklı ve bilgisizlik sevip sevmememe karar veremiyorm erkekleri ama bilimsel açıdan bakınca düz mantık istememe sebep oluyor hormon olayları felan mesela. Ben işin temeline bakmak istiyorum insanı duygulara görünüşe felan bakmıyorum o gizli şeyin düşünülmeyen şeye takılı kalıyorm çünkü çok mantıkli bence bu da benim fikrim. isin temeline bakmadikca kadın erkeklerin ortak özelliği olan karakter vs gibi şeylere takılı kalarak yanlış bir düşmanlık yapmış oluruz. bence cinsiyeti belirleyen şeylere odaklanirsak daha doğru bir karar vermiş oluruz. onlar da sahte düşman bence nefreti nefretten öteye geçememiş mantıksız , hayat hakkında düşünmemiş kızlar bence onlar. erkeklerin biseyine takılmış ama en önemli şeyi unutuyorlar. herneyse öyle işte.
Yani erkek olunca kadınlardan mı nefret etmeye başlamış, biliyorum bunu deneysiz de anlardım ben çünkü erkekleri sevmediğim gibi bir kızla ol o zaman? Diyorlar bana. cok saçma çünkü temelde hepimiz fizyolojik varlıklarız o kız da beni aldatır onun da erkek. benzeri sulanması felan okuyor fizyolojik olarak. ama bu olay doğada erkeklerde daha belirgin olduğu için zamanla kendinde bazı şeyleri hak görmüş olabilir erkekler öyle ki kadınlar zevk mı alıyor cinsellikten? Diyen erkekler bile var. yani erkeklerin fizyolojisi aldatmaya daha yatkın olabilir bu dengesizlik sinirimi bozuyor. ilk başta temel olarak onların organı kalkıp dururken bizim bir erkeğe durduk yere islanmamiz zor bir mesele. kadinlardakk gogus diklsmesini tam bilmiyorum ama o da erkek organı ile yarışamaz aldatma konusunda bence. tum bu eşitsizlige rağmen hala kadınların üstüne gelip neymiş kadınlar duygusal aldatır mis en çok kadın aldatır mis diye üste çıkıyorlar. onlar tüm bu ince ama onların düşüncelerinden daha mantıklı ve büyük şeyleri düşünüyor mu da kadın düşmanı olmuşlar?
Kadın da erkek de duygusal. aldtir ikisi de göz ve düşünce ile aldatır ama tek bir fark var ki o da fizyolojimiz işte bu eşitliği ortadan kaldıran olay, bunun üzerinde durmamız gerek bence gidip tüm erkekler aynıdır derken ben karakterden göz ile aldatmasından veya zihninin nekadar pis olduğundan bahsetmiyorum, bizi ayıran organlardan bahsediyorum, çünkü o saydıklarım tüm insanlık için ortak aldatma sebepleri ve bu konularda o esitiz orada insanlık devreye giriyor artık. ama erkeklerin çoğu insanlık özelliklerini kullanarak kadın düşmanı olmuşlar. ayni konu onlar için de geçerli ama bu temel konuyu düşününce en çok aldatan erkekler oluyor. bir erkeğin organının kalkıp inme hızına nasıl yetişebilirm ki aldatma konusunda? Diğer her konuda esitiz zaten. siz bi de o fizyolojik olay ile öne geçiyorsunuz...
Kimse kimseye düşman olmasa olmuyor mu?
Valla hepimizin şahsi fikirleri oluyor ya ve bunlar değişmiyor da illaki cinsiyetler üzerinde de fikrimiz oluyor. yasadiklarimizdan bağımsız şekilde olan fikirler ama
Ben hanımefendilerin sevmediği tarzdaki kendi halinde bir bey olarak herkese kendi hayatıyla kendi değerleriyle kendi sevdikleriyle ve kendi cinsiyetiyle mutluluklar dilerim. Üç günlük dünya bugün varız yarın yokuz. Kimse kimseyi incitmesin. Kadına şiddet son bulsun.
Bi s bacım işine bak ya
Yazık tartışma yetenegi yok
Siz zaten sevmiyonuz anca zaman geçirme
Seninle her konuda tartışabilirim
Çürüt beni hadi