Kişilik & Karakter Kızlar!!😌 karşı cins de ilk ne ilginizi çeker 🤔? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence saygılı ve söyledikleri ile yaptıklarının bir olması ilgimi çeker ☺️ Güncellemeler+1 yıl Kızlara sordum... Kızlar!!😌 karşı cins de ilk ne ilginizi çeker 🤔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kızlar boya paraya ve tipe bakarlar 0 0 Yorumla
dilaanakay34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. Bence söyledikleri ve yaptıkları aynı ise bana verdiği ümitleri yerine getiriyorsa ilgimi çeker 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl popomuza baktığınızı biliyoruz. 0 5 Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl o zaman sadece kızları seçseydin... Yorumla olmazlarainat +1 yıl Sorunun başında kızlar yazıyor ama Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Banane ben aldığım xpere bakarım Yorumla olmazlarainat +1 yıl Tamam. Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl okey Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Saç her şeyden önce uzun saç takıntısı var bende 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Meme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kızlar boya paraya ve tipe bakarlar
Bence söyledikleri ve yaptıkları aynı ise bana verdiği ümitleri yerine getiriyorsa ilgimi çeker
popomuza baktığınızı biliyoruz.
o zaman sadece kızları seçseydin...
Sorunun başında kızlar yazıyor ama
Banane ben aldığım xpere bakarım
Tamam.
okey
s*alak olursa çok ilgimi çeker ;)
Zeki ve esprili oluşu
Saç her şeyden önce uzun saç takıntısı var bende
Bakışları
Tüm kadınların üç kıstası vardır para para para
saf olması ve boğazlaması :D