O kadar zorki, ama bunu ısrarla yapanlar var tebrik ederim onları.

Tavşan dağa küsmüş dağ demiş ki "nasılsın?" Tavşan da " iyidir sen nasılsın?" Demiş Tavşan hep içine atan biriymiş.. öyle işte neyse iyi geceler
O kadar zorki, ama bunu ısrarla yapanlar var tebrik ederim onları.

Tavşan dağa küsmüş dağ demiş ki "nasılsın?" Tavşan da " iyidir sen nasılsın?" Demiş Tavşan hep içine atan biriymiş.. öyle işte neyse iyi geceler
Beni sinirlendirmek inanılmaz zordur ama sinirlenirsem cinayetin kapısına kadar gider tabi bu konudan konuya değişir ülkeyi savunmak için hepsini göze alırım ama sevdiğim insana sinirlendiysem hayatta vurmam bazen aşırı sinirleniyorum kısa süreli görme kaybı falan yaşıyorum ama gerçekten sakin birisyimdir barışı severim sessizimdir çevremdekiler benimle takılmak için can atıyor ama sinirlı tarafım fenadır
Beni sinir etmek çok da kolay değildir Ancak sinir olduktan sonra niye böylesin denmemeli beni tahammülümü sabrımı zorlayıp neden sinirlisin sinirli olacak ne var ki denmesi daha da sinirli olmama sinirimin artmasına neden olur Onun dışında ufak tefek şeylere sinir olmam
Kışkirtmak. cok ayri neye sinirlenecegini bilip direkt onu yapmalari. yokmu Rabbim sınanıyorum jsjsjs
😄
Cevap
11Cevap
Evet sinirlendirmek çok kolay. İki kelime söylemeleri yeterli
Kolay olabilir. Özellikle bam teline basılınca. Bilerek yapıyorsa daha çok sinirleniyorum.
Genelde sakin bir yapım var. Genel dışında gözüm bir şeyi görmeye bilir. Ama o noktaya gelmem çok zor…
Yapı olarak sakinimdir kolay kolay sinirlenmem
Ben kolay kolay sinirlenme sinirlenen bile genede çabuk toparlarım
Hereşeyin adil olmasını isteyen bir insanı sinirlendirmek kolaydır.
Eskiden çabuk parlardım da şimdi sabır taşıyım mübarek
Aslında genel olarak sakin bir insanım ama bazen benim de sabrımın bir sınırı oluyor😕
Normal hayatta sinirlenmem kolay kolay trafik hariç. Ama ilişkilerde fazla kıskancım 😂
Pek kolay değil, keyfime düşkünüm. Öfke ile keyfimi bozamam
Genel olarak sakin bir yapım var fakat bazı konularda çok çabuk sinirlenebiliyorum.
Sinirlerim çok bozuk bu aralar
Yoh ya pamuk gibi insanımdır 😀
Çok çabuk hem de tahammülüm hiç yok
Accık kolay gibi
Maalesef çok çabuk sinirleniyorum
Zordur, başarabilene helal olsun dedirtecek kadar
konuya göre değişir
kolaydır
Kolaydır
Kolaydir maalesef çok çabuk sinirlenebiliyorum
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?