Peki ya sevdiğini ama bilerek yazmadığını hissediyorsan...

Peki ya sevdiğini ama bilerek yazmadığını hissediyorsan...

Ben artık bu tip sorulara kalıp yargılarla bakmamayı öğrendim. Aynayı biraz da kendime tutmayı öğrenmek de katkı sağladı diyebilirim buna.
Kim karar veriyor ki bu soruya evet ya da hayır demeye? İnsan sevdiği halde, bir sürü yollar olduğu halde de yazmayabilir.
Hayatın bir akışı vardır ve bazen o akışa müdahale edemez insan. Yaşadıkları da düşünceleri de set vurur insana.
-uzunnn zaman sonra uzun bir metinle geriye dönmek. Ben de anlayamıyorum kendimi işte. 🥲
Kız kız kuzuuuuum hoş geldin sefalar getirdin gözüm yollarda kalmıştıııı🥲
Olsun kuzum yeter ki sen hep huzurlu ol 🙂❤️
Başarılar dilerim şans her daim seninle olsun ❤️
Senden de❤️🙏
Yine denk geldiğim bi hikaye geldi aklıma. Yalanla gerçeğin hikayesi bu.
Yalan ile gerçek bir gün buluşurlar yalan fıtratına aykırı doğru söyler Bugün hava çok güzel der. Gerçek şaşırır ve şüpheli şüpheli havaya bakar ve hava gerçekten güzeldir. Birlikte biraz dolaşırlar ve bir kuyunun yanına geliler Yalan yine fıtratına ters doğru konuşur Su çok güzel biraz yüzelim mi der. Gerçek yine şüphelense de suyu kontrol ettiğinde gerçekten de çok güzel olduğunu görür. Birlikte soyunur suya girerler. Yalan birden bire aniden sudan çıkar ve gerçeğin kıyafetlerini giyerek kaçar. Kızgınlıkla sinirlenen gerçek çıplak şekilde yalanın peşine düşer. Onu çıplak gören insanlar yadırgar hor görürler ve aşağılarlar. Yıpranan gerçek tüm çıplaklığı ile kuyusuna geri döner. O günden sonra Yalan gerçeğin kıyafetleriyle insanlar arasında yaşar. Ve kimse çıplak gerçeği görmek istemez. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yalan geliyor.
👏
Eğer sevgi gururun önüne geçiyorsa, yenemiyorsa gururu, o sevgi benim gözümde sevgi filan değildir
Seven insan bir şekilde yazar. Bütün yollar kapalı olsa bile bir şekilde ulaşmaya çalışır.
Yazmak isteyen, isteyen bir şekilde ulaşıyor. Hava sıcaklığı bahane, içtiği su bahane, gördüğü, duyduğu bahane, bazen yaşaması hatta ölümü bahane.
Cevap
13Cevap
O işler öyle olmuyor. Cihanda üç şey maneviyat
Onur
Huzur
Gurur. Gururumdan ölsem de yazmam mesela ne kadar seversem seveyim bitmiştir.
Bak senn öyle miymişş
Şimdi kesinlikle emin oldum ben de öyleyim. Ne ararım ne yazarım benim için yoktur o kişi
Valla kimseyi hayatımın merkezine koyamam. Nasipse olur değilse olmaz.
Kalp kan pompalayama devam etsin diğer işleri biz hallederiz
Ay bana da öğretin be böyle olmayı. Ben sevince gurur murur kalmıyor hiç. Arsızca seviyorum. Bana kışt hışt pışt dese mesela yine gidiyorum "seni seviyorum" diyorum🤷♀️ ikiniz gelin bizim eve. Üzüm üzüme baka baka kararır derler size benzeyeyim 😂😄
Sen anne baba dayağı yemedin sanırım ondan böyle sevgi kelepeeesin belli wjsjs 😂😂
Yo yedim 16 yaşıma kadar. 17'imde de evlendirildim. Kocadan da dayak yedim. Dayakla mi halloluyo bu iş. Siz erkekler niye bu kadar kabasinız?
Sakin ol ortada bir kabalık yok. Nasıl ki sen bize gelin diyerek latife yapıyorsan samimi bir sohbet oluyorsa ben de kendi samimiyetimle cevap verdim sana. Tutup gerçektende böyle bir düşüncem yok heralde 😃
Doğru, seven insan her yolu dener ulaşır...
Hayat çok acımasız gadası onun yazmayacağını bile bile ondan gelecek tek bir harfin umudu içinde olmak...
Beklemek beklemek nereye kadar beklemek...
İhtimaller dünyası, ikisi de olabilir. Ama inanıyorum ki birlikte olmak varsa yazıda muhakkak olur. Beklediim de gelmediin sevdiğimii bilmeediin 😄
Sen harikasın ❤️🙂
Belkide yollar kapalıdır.
Aaa klibin cekildigi yer benim bi zamanlar yaşadığım yer... yolların açılmasına niyet edelim o zaman🙏şarkı çok hoşuma gitti teşekkür ederim 🙏🙂💕
Seven yazar, yazmak isteyen yazar bunu aklınızda tutun.
Tamam çiçeğim sen dedin diye tutcam başkası deseydi bi kulagimdan girer öbüründen çıkardı 😂😂❤️
Evet öyle haklısın ki
Sevdiğini emin olunan ve yazmayan da var ,
Bazen öyle olmalı öyle kalmalı
Kalsın madem..
Evet
Bence doğru ama bazı insanlar var, öyle gururlular ki, aşklarından ölseler dahi asla yazmazlar.
seven yazar arar sorar ilgi gösterir bahane bulmaz sebep bulur doğrudur
Sevseydi tüm engelleri aşardı, sevgi engel tanımaz diyorum.
Sevdiğini, duyğularını göstermiyorsa orada sevgi yoktur benim için.
Seven insan her türlü yazar. Her imkanı bulur
o yazmıyorsa sen kendini bir sorgula neden yazmıyor acaba?
Bazen yazmak isteyip de yazamayabilir insan.
Yazsınlar ya..
bazen istediğin halde yazamazsın, o an durum uygun değildir ya da zaman yanlıştir.
Doğru..
Evet. Seven insan ne olursa olsun ulaşır
Evettt yazardı
Sen yazdın mı peki?
Evet ben 3-5 mesaj attım da hiç cevap gelmedi
Tek taraflı sevgi olmuyor
dogrudur, seven konusmak isteyen yazar
evet böyle dusunuyorm
Savcılıkta buna Taciz diyorlar...
evet doğru
Doğru
Doru değil