Aslında sorumun özeti başlıkta ama malum detay yazmak gerekiyor. Şu hayatta yaşadığınız tüm zorluklara rağmen "boşver bee" dedirten ve yüzünüzü güldüren sebepleriniz var mı? Benim 2 yaşındaki ikiz yeğenlerim var mesela :)
Cevabın nedir?
+1 yılBir kuşun kanat çırpışı, bir çocuğun gülümsemesi, bir kedinin sana sırnaşması, bir babanın parkta çocuğunu beklemesi, parktaki çocuğun salıncak sırası beklemesi, yaşlı bir amcanın kağıt helva satması, bir çocuğun rüzgar gülüne üflemesi, bir adamın derin bakışları ve o derinlikte biriktirdiği deniz kabukları, yaşlı bir teyzenin buruşuk dudaklarına ruj sürmesi ve hala ilk zamanlarındaki endamı ile salınması, gitar çalan çocuğun şarkı arasında verdiği sigara molası, melodika çalan çocuğun bacakları altında topladığı çıplak ayakları...
Yüzümün gülümsemesine izin verirsem buna her şey sebep olabilir.
Yaradılanı severim yaradandan ötürü..
Sevgiler..32 Yorumla- +1 yıl
Yalın ayaklı çocuğun simitlerini satarken ki hüzün dolu çırpınışları, küçücük bir kız çocuğun oturduğun banka kadar gelip senden para istemesi, kavga eden insanlar, birbirlerini öldüren insanlar, köpeklerin kedilere saldırması, kışın ortasında üzerindeki yırtık ve kokuşmuş paltosuyla sokağın ortasında dilenen yaşlı amca, her gün tonlarca yemeği çöpe atan insanların burnunun dibindeki açlıktan ölen insanları görememesi, sokakta yürürken köşeyi dönünce aniden karşına çıkan ölü bir kedi yavrusu, tam ilham gelmişken kalemini kaybettiğini anlayan acemi, çaylak şair...
Ağlamak, hüzünlenmek için yüzün izin vermemesi, engel olmuyor gözyaşlarına. - +1 yıl
@meccnun
Pek tabi hakkınız var.
Bir yorumda da söylediğim gibi, mutlu olmak için her şey sebep olabiliyorken, mutsuz olmak için de her şey sebep olabiliyor.
Hüzün insana yakışır, merhamet sahibi yapar.
Ah dahi ettirmez kin duyduğuna.
Sevgiler..
En İyi Cevaplar
ben bu yazıyı okuduktan sonra tamam dedım yuzumu guldurecek bakalım denıcem sızınlede paylasıyorum link paylasamadıgım ıcın basındakı http kısmını sılmek zorunda kalıyorum adres cubuguna kopyalarsanız acılcaktır ; gerisibahane. wordpress. com/2014/12/18/ademle-havvanin-sirri/
10 Yorumla
Her kime aşık olursam olayım, ne kadar çok sevgilim ilişkim olursa olsun hepsinin başından beri yanımda olan kız arkadaşım var. Aramızdaki ne tam olarak bilmiyorum ama birbirimize çok değer veriyoruz, sevgilim olsa bile onunla bağlantımı kesmiyorum. Hiçbir kızı ona tercih etmem, sevgili değiliz ama ona çok daha fazla değer veriyorum. Düşünce yapımız her şeyimiz aynı diye sanırım ama cidden herkese böyle bir insan lazım. Her zaman mesajlaşır ve hiçbir zaman gurur yapmayız hiçbir konuda. Aramızdaki aşk değil ama tam olarak ne olduğu da belli değil
10 Yorumla
benım 2 evladım var daha nedenmı aramalıyım:)
masallah demeyenın evladı olmasın, nedensız kalsın:))
https://i.hizliresim.com/BRMyMv.jpg1913 Yorumla- +1 yıl
Maşallahhhhhh
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
124Cevap
+1 yılBen çok zor bir hayat yaşamama rağmen kendimi şanslı hissediyorum. Her zaman mutlu olmaya çalışıyorum. Pişman olmamak için aklımda olan her şeyi yerine getiriyorum. Sonra geriye baktığımda vay bee ben bunları bunları yapmıştım diyorum. Ve mutlu oluyorum.
10 Yorumla
+1 yılBenimde ailem var gun boyunca ne yasarsam yasayayim eve geldigimde hos geldin eden beni guler yuzle karsilayan canindan cok seven bir ailem var onlari gorunce gun boyunca ne yasadiysam ucup gidiyor :))
20 Yorumla@Julieeetttt
@Celibuunumben
@Sametiedi
@Sonmermi
Ölüm yatağında olsam espiri yapıp heyecandan ölmeme sebep olur bunlar :D:D:D435 Yorumla- +1 yıl
Ahahaa kanka yaa cansın :DDDdd
- +1 yıl
Uleennn ya yirim seniiiii @FreezoN
- +1 yıl
@Sametiedi Allahımm :DDDdd
- +1 yıl
@Sametiedi kimi yutuyon sennnnnnnn
- +1 yıl
bir dk bir dk sen kimin hanesine tecavuz ediyonnnn ahajajha
- +1 yıl
Tayyarı kaptım geldim kankaa :DDD
- +1 yıl
Hımm ://
Kanka al tayyar senin olsun ben İman Powerla herkesleri döverim :D - +1 yıl
ricalar efenim :D
- +1 yıl
Noliyi lennn kimi kesiyonnn beyninin bekmezini ahitirim seninnnn. Ahahahahab
- +1 yıl
Kız bize atar yaptı. Sessiz mi kalacaz? Tabi ki hayır :D
Saldırııınnnnnnn!!!
@celibuunumben @Sametiedi - +1 yıl
- +1 yıl
@Julieeetttt @FreezoN @Sametiedi
- +1 yıl
@Theemiss_ kank sende gelll
- +1 yıl
Ehehe Adamsın kanka :D:D:D
Ks nin tek Fatihi :D - +1 yıl
Yeter toplasin gidiyoh yazik ablaya ahahahah
- +1 yıl
Sana kefilim kanki danisin koklasin aranizda hahaha @Theemiss_
- +1 yıl
Psikopata bağladım durdurmayın beniiiiiii =///
@Julieeetttt
@Celibuunumben
wallpaperswa.com/.../...wa_wallpaperswa.com_44.jpg - +1 yıl
@Sametiedi sakin kuzu sakin:)))
- +1 yıl
@Sametiedi noluyo yaw sakince yere bırak o elindekileri :D
çok fazla sebep yazabilirim aslında ama sanırım tüm sebepler kendimle alakalı, onların beni gülümsetip gülümsetmeyecekleri benimle alakalı. yani beni mutlu edebilecek, gülümsetecek sebepler bulabilen kendim varım.
10 Yorumlaişte burada
https://i.hizliresim.com/n57al0.jpg40 Yorumlainsanın gülmemesi için bir neden yok
sadece dışarı çıkın oturun kalabalık bir ortama insanlara bakın izleyin
onları izlerken bile bir yaşama ve gülümseme sebebiniz olucaktır çünkü
hayatta yaşıyosan gülerek yaşıcaksın kemal sunal :D10 Yorumla
+1 yıloğlumun doğumu, ilk kucagıma alışım , biberonla mama yeirişim , kucagıma işemesi , ilk emeklemesi, bana ilk guluşu, ilk yuruyşu , ilk baba deyişi, ilk okula gidişi, oğlum işte , mutluluğum :)
10 YorumlaAllah var. yetmez mi. uzuldugum anlarda Rabbimin bana olan Şevkat ve merhametini dusunuyorum mutlu oluyorum. unutmayin. derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim var her ne olursa olsun yanimda olan, her seye ragmen amaan bosver be sen varsin ya dedirtiyor her seferinde :)
20 Yorumla
+1 yılBirinin adı Cenk. Nişanlım olur kendisi. 💜
Diğerinin adı da Paskal oda tavşanım, manevi oğlum :) 😊😊10 YorumlaSabah sokağa çıktığım zaman yüzüme gülen biri gördüğüm zaman. Malum bizim millet hortlak gibi oluyor uykudan kalkınca. Güleryüzlü insan bulmak zor :)
10 Yorumla
+1 yılBabam, ailem, kitaplarim, yazdiklarim, muzikler, cay, namaz, dua...
Sukretmemin farz oldugu bir hayatim var. Her an mutlu olmaliyim.10 YorumlaHayallerim, sevdiğim insanlar bir de gökyüzü. Kaldırıp bakın başınızı. O zaman farkedersiniz o mavi tonunun ne kadar iyi hissettirdiğini.
10 YorumlaAilem ve o :) ailemle ne zamab aram iyi olsa hiç bir şeyi takmıyorum eğer onlarla kavga etmişsem fakat o kişiyle konuşuyorsam bu sefer evdekileri unutuyorum :D
10 Yorumla
+1 yılYa nankorluk etmek. degil niyetim kocaman bir aileye birsuru cevreye sahibim ama anlaytigin gibi bosver beee dedirtecek bir sebebim yok
10 YorumlaMutlu olmak, gülümsemek isteyen insana sebepler çoktur. Yeter ki insan istesin. Bir böceğe bakıp bile gülümseyebilir...
10 Yorumla
+1 yılnasıl olsa üç kuruşluk dünya neden takıyorum ki bu kadar diye düşününce rahatlıyorum :)
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilem var yeğenim var ama en önemlisi ibadetlerimi yapmasam da ALLAH ım var çok şükür inancım tam İnşallah beni doğru yoluna sokar da 4 4lük kulu olurum :S ;) o zaman benden mutlusu olmaz ;)
10 Yorumla Galatasaray 9 gol atti ya fenerli kaleciye zevkten 4 kose oldum
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılÇok sağlam 3 dostum var Masanın 4 ayağı gibiyiz maşallah ne zaman sıkılsam koşuyorum :)
10 Yorumla Ailem Ve kızım var.
Özellikle kızım hayatımın anlamı, varolma sebebim.10 YorumlaSebebi olanların hepsi başlığı okurken gülümsedi :)
10 YorumlaHayatta iki sebebim var bunu dedirten ve onlarda iyiki var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her ay düzenli aldığım Trafik cezaları.. :-)) eksikliğini fena his ederim vala
10 Yorumla
+1 yılKöpeğim kuşum yoldaki dilenciler köşedeki sıcak ekmek satan fırıncı reis onun yanındaki kurıyemişçi kankam borsadaki arkadaşlarım hadisler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı. benimde arkadasılarımın cocukları var... agbımın kızı var kendı cocugumun hayalını kurarken baskalarının cocuklarına sevınır olduk...
10 YorumlaKardeş payı gibi bir dizi varken başka bişeye gerek duymuyorum :)
10 Yorumlagülümsetmese de zoruluklara katlanma sebeplerim var.
10 YorumlaOyle buyuk dertlerım yok ama mutlu olmamı saglayacak bır sey de yok
10 Yorumla
+1 yılAstım hastasıyım bazen düşünüyorum da nefes alabilmek beni gülümsetiyo şükür mühim mesele azizim :)
10 YorumlaYaşayıp gidiyoruz işte.. Sağlıklıyım en önemlisi bu da yeter
10 Yorumla
+1 yılbenimde her şeyden çok sevdiğim, mutluluuk kaynağım kedişlerim var da ailem eve almıyor.
10 YorumlaBen ise Allahın sevgili kulu sorduğumu her fırsatta karşıma çıkaran rabbim.
10 Yorumla
+1 yıl1 yasinda bir kiz yigenim varr
bak o cok seker iste:))
onu görünce dertlerimi unutuyorum10 Yorumla
+1 yılKarşılıksız sevdiğim birinin en ufak bir gülüşü bile benim ağzımı kulaklarıma vardırıyor.
10 YorumlaÇok bunalım gördüm seni, az gez çık kafanı değiştir negatifliğini boşalt. Ufak ufakta olsa bak o zaman nasıl değişmeye başlıyor hayatın olumlu yönde.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. bu aralar var :) her telefonla görüşmemizde baya gülüyoruz :D
10 Yorumla
+1 yılBenim olmayan şeyler içinde yüzümü güldüren sebebim, hala umudumun olması.
21 YorumlaAilem var, sevdiklerim yanımda.. Her seye rağmen umudumu kaybetmedim
10 Yorumlanefes alip vrermek bundan daha buyuk mutluluk var mi ya :)
17 Yorumla- +1 yıl
Ben varim yaa
- +1 yıl
Unutuysan demeki mutluluk degilim senin icin
- +1 yıl
Belki senin icin degilim ama sen benim icin mutluluksun 🌹🌟
- +1 yıl
Bilmem
Hergün eve geldiğimde kapımda bekleyen kedicigim yeter :))
10 Yorumlaotobüslerdeki yaşlı teyzelerin dur duraksız devam eden yer kavgası ve sinir savaşı..
10 Yorumla
+1 yılbirini sevmek, ona şiir yazmak okumasa bir daha belki hiç okuyamayacağını bilsen bile ona cümle kurmak beni hep mutlu eder..
10 Yorumla
+1 yılSevgilim. Her daim yüzümü güldürebilen ne olursa olsun beni güldürebilen birisi. Onu gördüğüm an neşelenmeye başlıyorum direk.
22 Yorumla- +1 yıl
Canımmm Sevgilimm sende benim yüzümü güldüren beni hayata bağlayan tek kişisin ❤
- +1 yıl
Ooo sevgi yumağım gelmiş :)
Bir arkadaşım var. Canım ne zman acısa hemen onu ararım sanki içinte sınırsız neşe var benide güldürür sağolsun :)
10 YorumlaHayat seni guldurmuyorsa espriyi anlamadin demektir:)) çok sevdigim bir sözdür ve uzerine çok Düşünürüm :)
10 Yorumla
+1 yıldolapta 2 paket camel var bundan daha çok gülümseten hiç bir şey olamazdı beni
10 YorumlaYüzüm her zaman gülüyo da içimi güldürecek bişey yok sanki :/
10 Yorumlabenimde var ama bende saklı kalsın henüz oda bilmiyor çünkü:))
10 Yorumla
+1 yılCanımdan çok sevdiğim sevgilim var. Tüm dertlerimi unutup yüzümün gülmesine sebep :)
10 YorumlaBaşlı başına ben aynaya bakınca tüm dertlerimi unutuyorum her şeye gücüm yetecekmiş gibi geliyor :)
10 Yorumla
+1 yılailem var açıkçası. zor günlerde arkadaştan, sevgiliden çok yanımda olan.
10 Yorumla
+1 yılKucuk seylerle mutlu olmayi bilirim :) en iyi yonumdur kendisi. Ayni zamanda kucuk seyleri de kafaya takarim. :D
10 Yorumla
+1 yılBenim yüzümü bir kurtlar vadisi güldürüyor
Polat problemleri çözünce sanki ben çözmüş gibi mutlu oluyor huzurlu uyuyorum10 Yorumla
+1 yılİlla birine gerek duymam. Benim karakterimde heryerde gülmek var sanırım. Ciddi ortamlarda bile gülsem insanlar benim gülüşüme gülmeye başlar. :))
10 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey yok gülemiyorum bu aralar çok doluyum birine patlamassam iyi
10 Yorumla
+1 yılelin ayağın sağlam ailen yanında yarına uyanabiliyorsun, yetmez mi? :)
10 YorumlaVar her sene yılbaşında büyük ikramiyenin bana çıkacağını hayal ediyorum...
10 Yorumla
+1 yılBenim de yeğenim var her sabah öperek uyandırır beni gözümü açtığımda sanki melek görüyorum :)
10 Yorumla
+1 yılEvet var.. Hayatimi gecirmek istedigim insan yanimda ve insallah hep olcak
10 Yorumla- Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem