Merhabalar Herkese 🌸

Geçmişi düşünmek sende nasıl bir his uyandırıyor?
Merhabalar Herkese 🌸

Geçmişi düşünmek sende nasıl bir his uyandırıyor?
Berbat ve kötü hissediyorum tabi ki de.. onca geçen boşa zaman.. çünkü bana göre eğer yaşadığımız andan keyif almıyorsak ya da mutlu değilsek yaşamanın da bir anlamı kalmıyor hiç bir şekilde.
Düşünmemek gerekiyor. Çünkü geçmişi düşünen insan ilerleyemez yoluna bakamaz. Ha hangi durumda düşünürsün? Geçmişte yaşadığın bir olayı şimdi yaşarsan ders almak için dönüp bakarsın o zaman ne yapmıştım şu an ne yapman gerekir diye
Geçmiş bana yeniden doğma isteğini hatırlatır. Elimden gelse ve kaderimi başka bir şekilde yazsaydım, yaşadığım değil olmak istediğim bambaşka bir insan olurdum.
Biraz üzülüyorum İster istemez çocukluğumu özlüyorum ama en çok da onu (Renault 19 Europa)
Cevap
24Cevap
Yorgun hissediyorum geçmişi hissedince biraz ama sonra kendime geliyorum uzun uzadıya düşünmeye gerek yok 😄
İyi ki geçmiş diyorum. Çok kötü anılarım yok ama bugünümü ararım geçmişe dönsem.
Düşünmemeye çalışıyorum çünkü hep hayatım keşkelerle dolu
Güzel günleri hatırlayıp günümüze dönünce de, kötü günleri hatırlayınca da üzülüyorum yani bana iyi gelmiyor.
Belli bir dönemini hatırladıkca kaybettiğim zamani ve o zmani harcadığım gereksizleri düşününce geriliyorm
Güzel hissediyorum. Güzel günlerdi. Çocukluk harika birşeymiş. Şimdi keşke diyorum tekrar çocuk olsam
Tek kelime"Sinir"
Sinirleniyorum düşününce o yüzden düşünmüyorum djgmb
Neler yaşamışım bee diyorum. Şimdiki halime bakınca kıyamıyorum kendime
Şu an daha mutluyum o yüzden iyi ki her şey geçip gitmiş diyorum.
Geçmişteki güzel şeylerin konuşulması iyidir. Ama sürekli geçmişte yaşanmaz
Gecmisi dusununce su anki halimi cok hafiflemis hissediyorum , yasadiklarima bakip bugunumu daha da guzellestirmeye calisiyorum , gecmisi , gecmiste birakabilmek zor ama buyuk bir adim olurdu insanlar icin veya onu kabullenip yasayabilmekte
Eskiden rahatsız olurdum şimdi hatırladıkça, anımsadıkça mutlu oluyorum. Şükrediyorum bugünüme ve diğer günlere, bugünün yapı taşlarına. 🙃
İyiki yapmışım diyorum her seferim.
Öngörü bu olsa gerek diyorum her zaman.
Çoğu şeyleri hislerimle yaparım ve hiç yanıltmadı beni.
Gelişmiş değişmiş ve harika ama genelde pek geçmişi düşünmüyorum hatta düşündüm de hiç geçmişi düşünmüyorum
Geçmiş benim en hüzünlü yanım, geçmiş benim geleceğim, geçmiş benim, ben.
Tecrübe kazandığımı ve bu tecrübeler sayesinde beni ben yaptığını düşünüyorum.
Mutlu oluyorum. Nereden nereye geldim vaybe diyorum kendime
Yıllar nasıl yıkmaya çalışmış nasıl mücadele etmişim o
Artık düşünmüyorum şuana ve geleceğe odakliyim. Ders almak için arada uğrarım sadece
Buruk bir tebessüm beliriyor yüzümde. Her şeyi geçmişte bıraktım sanırım.
Bazen hüzünlü, bazen özlem duygusu, bazen de kötü hissettiriyor bana
hüzün, üzüntü, öfke, sinir, küfür, beddua ve kapanış.
Geçmişi hiç düşünmüyorum
geçmişi düşünen bugününü yaşayamaz
Şükür geçti diye düşünüyorum..
Geçmişi düşünmem.
canım yanıyor üzülüyorum
Omuzlarım düşüyor bir anda.
O zamanlara dönmekten başka bir şey isteyemiyorun
Genelde mutsuz
Eskiden ne kaaa mutluymuşum
Kötü. Geleceğe odaklıyım
Üzgün hissediyorum.
Keşkeler Le dolu berbat
Boşa harcadığım zamanlara yanıyorum
Hüzünleniyorum
erdoğansız günlere dönmek istiyorum aşkom
@DorothyBabe https://youtu.be/vE5UHUaOrFM?si=gcgz9rHH7885yy1O sana gelsin aşkom aşkım kuşun bebişim
Hüzunlere daliyorum
şimdiki aklım olsa diyorum.
Gayet Mutluyum...
Geçmis güzeldi...
Aptallık
Berbat
Özlem
Donuk ve huzunlu.
Kaybolmuş.
Yorulmuş
yorgun hissediyorum
Kötü