Kişilik & Karakter Sizce ben yılın neyi olurum? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor Ben yılın neyi olurum? Siz yılın neyi olursunuz?Tabisi #Edameda 👠💅 Güncellemeler+1 yıl Süper soruymuş, teşekkürler 😘 Güncellemeler+1 yıl 😄😄 Sizce ben yılın neyi olurum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sen yılın gölde yüzen kuğusu olursun öyle zarif ve öyle güzel 🌹 ben de yılın Standapçışı olurdum 😂 benden başka bir şey olmaz zaten 😂 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yiaa şapşik şey 🫣🙈😻😆 çok teşekkür ederim. Evet sen yılın stand upçı kadını ve ayrıca en sempatiği olursun 💕 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🙋🥰 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🥰😘 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sen yılın en iyi "saç savurunı" olursun sjsjsj hıh deyip saçlarım ahenkle dans ediyor edalarıyla 😀 2 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂💙🌺😘 Yorumla Tartini +1 yıl 😂😂😂😘🧡 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yılın lahmacun ustası 🤤Senin ödülleri saymakla bitmez. Birçok dalda ödül adayısın. Listeyi lahmacun çekiyor 😎😎 1 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️ Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Yılın cicisi desem 🥴🥴 Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkürler Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Hediyeni vereyim 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Niye odun oldum şimdi ben xd Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Elimde bu vardı. Taaa 2013 lerden kalma bir fotoğraf 😂 o zamanlar muzip ne varsa onu alırdım galeriye. Sana göre cici şeyler de vardı ama ben yılın odunu ve yılın baltası ödüllerini sevmiştim 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄😄Kendine aldın yani Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ben olsam olsam yılın açı, yılın cicisi filan olurum 😂 komiğime gittiler sadece. Benle ilgileri yok 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım 🤣🤣 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yılın en iyi poz vereni tam olurmuş gibi geldi bana 😌 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💙 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. 😅😅😅 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bu da karam dimi? Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Evet daha şimdi aldım ama bende yıl ile ilgili bişey yazmıyor Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Sadece ağız tadını bilenlerin yediği eşsiz bir şey ya bu Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet güzel 😄 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Karam brothers sjsj 👍👊 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yılın en ''asil kadın''ı ünvanını verelim sana. 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Teşekkür ederim beğendim bunu ☺️ Yorumla guapomorena +1 yıl :) Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzellik bakım uzmanı olabilir eğer beğenmezsen kavurma ustası da olabilirsin :D 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Neden kavurma ustası 🙄😂 Yorumla MrKuzey +1 yıl Bu aralar hep kavurma ile ilgili sorular görüyorum ordan aklıma geldi :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Benim alakam yoktur djdk Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yılın en tatlı ablası, güzellik uzmanı, matruşkası 😂😂 olabilirsin 😊 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ayyy ne tatlı dedin 😊☺️😆🩵 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😊😊 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Olsan olsan yılın bakım ürünleri kraliçesi olursun... 😂😅 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Güzellik uzmanı sanırım yaa. Ne ararsan var, bi salon eksik 😅 1 0 Yorumla
RuzgarinSirri Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Sizi seven insanlar için her zaman en sevilen arkadaş olursunuz! 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Söylemiycem merak edecek ve yılın merak edeni olacaksin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O değilde o çiklattan 2 tane nasıl yiyebilirsinn çok ağır 1 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl İkisini de aynı anda yemedim, foto çekmek için koydum 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bari çok şükür fkfkkd Yorumla Edameda06 +1 yıl Xdxd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abla sana şey dicem Yorumla Edameda06 +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyimm mii bak gidiom Yorumla Edameda06 +1 yıl Demiyorsan git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam gittim Yorumla Edameda06 +1 yıl Merak etmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamm etme Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Doğal sarışın mısınız hanımefendi 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sarışın değilim ki Yorumla Unbreakable43Y +1 yıl Ne renksiniz: ) Yorumla Edameda06 +1 yıl Kumralım Yorumla Unbreakable43Y +1 yıl Tamam o da olur: ) Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 2025 kainat Güzeli 😊⚘ 1 12 Yorumla Edameda06 +1 yıl 2025te olcam yani iyiymiş sjjss Yorumla Maverick__069 +1 yıl tabiki iyi size yakışır Yorumla Maverick__069 +1 yıl 1 yıl spor ve diet yap narin bi çicek ol Yorumla Edameda06 +1 yıl Mersiiiiğ Yorumla Maverick__069 +1 yıl Rica Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen miydin komik kedi 😂 Yorumla Maverick__069 +1 yıl maalesef benim 😊 Yorumla Maverick__069 +1 yıl sizin evcil kediniz Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Ayy komedi Yorumla Maverick__069 +1 yıl nezaman moralim bozulursa buyrun gelin :) Yorumla Edameda06 +1 yıl :dd Yorumla Maverick__069 +1 yıl kızgın anınızda kediçiğinin başını okşar stres atarsın Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yïlin güzellik uzmani 1 3 Yorumla aysekaptan +1 yıl @edameda06 canım sana gönderiyorum bu parçayı https://youtu.be/vE5UHUaOrFM?si=JgbmGFP7uThPb6Bc Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣💅💕 Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. KS nin Ronaldinhosu 1 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Neden mesela Yorumla Semihh98 +1 yıl İşte o an onu demek istedim o yüzden Yorumla Edameda06 +1 yıl İltifat olarak alıyorum. Sonuçta iyi bir futbolcu :d Yorumla Semihh98 +1 yıl Zaten iyi olduğu için demiştim ☺️Onu onu beğenmediysen ronaldo'su diyeyim 😃 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aynı kişi değil mi sjjd Yorumla Semihh98 +1 yıl Ronaldo var ya Siüüüüü Bu dediğm RonaldinhoDiğeri Ronaldo. Hem Ronaldo daha yakışıklı bş ver Ronaldinhoyu sfsddfg Yorumla Edameda06 +1 yıl Jsjsjs tamam o zaman 🤣 ne bileyim ay ben futbolu 😂 Yorumla Semihh98 +1 yıl Bunlar futbol sihirbazlarıydı. Futbol bunlarla güzeldiKS de seninle güzel o yüzden KS nin Ronaldinhosu dedim :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Yiaaaaa kıvırcık ponçik seni 🥰😆 Yorumla Semihh98 +1 yıl Eheueheueheue 🤭🤭🤭🙁🙁🥰 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yılın en çok cilt bakım sorusu soranı 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl En aksi nalet huysuz ihtiyari 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Profil resmi degistireni 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Güzellik uzmanı. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kozmetik güzeli. 💄 1 0 Yorumla
Soruüreten Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Browniiii 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eti karam o 🫣 Yorumla Soruüreten +1 yıl A öyle miymiş uzun süredir uzak olduğum reyondu Yorumla Edameda06 +1 yıl 🍫😘 Yorumla Soruüreten +1 yıl 🍫🧚🏻♀️ Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl En yakışıklısı 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen de en güzeli Yorumla Bischocolata +1 yıl Teşekür ederim canım , ben erkek güzeliyim. Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Angaralısı 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Önyargılısı olsun 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Makyaj yapanı. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Moda ikonu.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. süslüsü olursun 1 0 Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Gorgsuzu 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kahve ile çikolata fotosu attım diye mi 😂😂 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En gıdılısı 0 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gizlenmenin korkaklık olduğunu biliyor muydun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cesaret ve enayilik arasındaki ince çizgiyi biliyor musun? Yorumla Edameda06 +1 yıl Enayilik ne alaka korkak gizli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzelsin, beni yakmandan korkuyorum bebegim Yorumla Edameda06 +1 yıl Gıdımla mı jsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gıdı işin geyiği, cevapların güzel olduğun kadar zeki de olduğunu gosteriyir ve bu gerçekten etkileyici Yorumla Edameda06 +1 yıl Beni mi stalklıyorsun acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşlandım sadece, bir sonraki adım a geçersek belki de stalklarim:) Yorumla Edameda06 +1 yıl Gerek yok 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzdün Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sıradani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Sen yılın gölde yüzen kuğusu olursun öyle zarif ve öyle güzel 🌹 ben de yılın Standapçışı olurdum 😂 benden başka bir şey olmaz zaten 😂
Yiaa şapşik şey 🫣🙈😻😆 çok teşekkür ederim. Evet sen yılın stand upçı kadını ve ayrıca en sempatiği olursun 💕
Teşekkür ederim 🙏🙋🥰
🥰😘
Sen yılın en iyi "saç savurunı" olursun sjsjsj hıh deyip saçlarım ahenkle dans ediyor edalarıyla 😀
😂😂💙🌺😘
😂😂😂😘🧡
Yılın lahmacun ustası 🤤
Senin ödülleri saymakla bitmez. Birçok dalda ödül adayısın. Listeyi lahmacun çekiyor 😎😎
🤦♀️
Yılın cicisi desem 🥴🥴
Teşekkürler
Hediyeni vereyim 😂
🤣 🤣 🤣 Niye odun oldum şimdi ben xd
Elimde bu vardı. Taaa 2013 lerden kalma bir fotoğraf 😂 o zamanlar muzip ne varsa onu alırdım galeriye. Sana göre cici şeyler de vardı ama ben yılın odunu ve yılın baltası ödüllerini sevmiştim 😂
😄😄Kendine aldın yani
Ben olsam olsam yılın açı, yılın cicisi filan olurum 😂 komiğime gittiler sadece. Benle ilgileri yok 😂
Anladım 🤣🤣
Yılın en iyi poz vereni tam olurmuş gibi geldi bana 😌
💙
😅😅😅
Bu da karam dimi?
Evet daha şimdi aldım ama bende yıl ile ilgili bişey yazmıyor
Sadece ağız tadını bilenlerin yediği eşsiz bir şey ya bu
Evet güzel 😄
Karam brothers sjsj 👍👊
Yılın en ''asil kadın''ı ünvanını verelim sana.
Teşekkür ederim beğendim bunu ☺️
:)
Güzellik bakım uzmanı olabilir eğer beğenmezsen kavurma ustası da olabilirsin :D
Neden kavurma ustası 🙄😂
Bu aralar hep kavurma ile ilgili sorular görüyorum ordan aklıma geldi :D
🤣 Benim alakam yoktur djdk
Yılın en tatlı ablası, güzellik uzmanı, matruşkası 😂😂 olabilirsin 😊
Ayyy ne tatlı dedin 😊☺️😆🩵
😊😊
Olsan olsan yılın bakım ürünleri kraliçesi olursun... 😂😅
Güzellik uzmanı sanırım yaa. Ne ararsan var, bi salon eksik 😅
Sizi seven insanlar için her zaman en sevilen arkadaş olursunuz!
Söylemiycem merak edecek ve yılın merak edeni olacaksin
O değilde o çiklattan 2 tane nasıl yiyebilirsinn çok ağır
İkisini de aynı anda yemedim, foto çekmek için koydum 🤣
İyi bari çok şükür fkfkkd
Xdxd
Abla sana şey dicem
?
Diyim mi
Diyimm mii bak gidiom
Demiyorsan git
tamam gittim
Merak etmiyorum
Tamamm etme
Doğal sarışın mısınız hanımefendi
Sarışın değilim ki
Ne renksiniz: )
Kumralım
Tamam o da olur: )
2025 kainat Güzeli 😊⚘
2025te olcam yani iyiymiş sjjss
tabiki iyi size yakışır
1 yıl spor ve diet yap narin bi çicek ol
Mersiiiiğ
Rica
Sen miydin komik kedi 😂
maalesef benim 😊
sizin evcil kediniz
🤣 Ayy komedi
nezaman moralim bozulursa buyrun gelin :)
:dd
kızgın anınızda kediçiğinin başını okşar stres atarsın
Yïlin güzellik uzmani
@edameda06 canım sana gönderiyorum bu parçayı https://youtu.be/vE5UHUaOrFM?si=JgbmGFP7uThPb6Bc
🤣💅💕
♥
KS nin Ronaldinhosu
Neden mesela
İşte o an onu demek istedim o yüzden
İltifat olarak alıyorum. Sonuçta iyi bir futbolcu :d
Zaten iyi olduğu için demiştim ☺️
Onu onu beğenmediysen ronaldo'su diyeyim 😃
Aynı kişi değil mi sjjd
Ronaldo var ya Siüüüüü
Bu dediğm Ronaldinho
Diğeri Ronaldo. Hem Ronaldo daha yakışıklı bş ver Ronaldinhoyu sfsddfg
Jsjsjs tamam o zaman 🤣 ne bileyim ay ben futbolu 😂
Bunlar futbol sihirbazlarıydı. Futbol bunlarla güzeldi
KS de seninle güzel o yüzden KS nin Ronaldinhosu dedim :)
Yiaaaaa kıvırcık ponçik seni 🥰😆
Eheueheueheue 🤭🤭🤭🙁🙁🥰
Süslüsü😍
KS Barbie güzeli bence
Yılın en çok cilt bakım sorusu soranı
En aksi nalet huysuz ihtiyari
Profil resmi degistireni
Güzellik uzmanı.
Kozmetik güzeli. 💄
Browniiii
Eti karam o 🫣
A öyle miymiş uzun süredir uzak olduğum reyondu
🍫😘
🍫🧚🏻♀️
En yakışıklısı
Sen de en güzeli
Teşekür ederim canım , ben erkek güzeliyim.
Bakım uzmanı …
Angaralısı
İkonu
Ben yılın manyağı 😂
Ne bilim
Önyargılısı olsun
Makyaj yapanı.
Moda ikonu..
süslüsü olursun
Bilmem
Süslü Edişi
Süslüsü😄
Ben yılın "beş parasızı" ve "bes bekarı" olurum.
Gorgsuzu
Kahve ile çikolata fotosu attım diye mi 😂😂
Evet
Doğru erkege denk gelemeyen bahtsız bedevi
Yılın Alfa Kadını...
En gıdılısı
Gizlenmenin korkaklık olduğunu biliyor muydun
Cesaret ve enayilik arasındaki ince çizgiyi biliyor musun?
Enayilik ne alaka korkak gizli
Çok güzelsin, beni yakmandan korkuyorum bebegim
Gıdımla mı jsjsj
Gıdı işin geyiği, cevapların güzel olduğun kadar zeki de olduğunu gosteriyir ve bu gerçekten etkileyici
Beni mi stalklıyorsun acaba
Hoşlandım sadece, bir sonraki adım a geçersek belki de stalklarim:)
Gerek yok 😄
Üzdün
Sıradani