Kişilik & Karakter Hedefi vurma konusunda iyi misindir🎯? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Dart değil sadece tabi, genel anlamda 😜😄https://m.youtube.com/watch?v=X0rg-O2SDPA"Gel, vur tam 12'den.." 😏#smell Hedefi vurma konusunda iyi misindir🎯? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hiç acele etmem hedefi vurmak için. Doğru zaman geldiğinde tam 12'den vururum.. 1 6 Yorumla HeartofFire +1 yıl uu beybi çok ateşli cevap ahaha Yorumla 54srp +1 yıl Smellim yaa 😂😂söz konusu sen olunca bazen boşuna görüş paylaşıyormuşum gibi geliyor 🤦♀️😬 Yorumla HeartofFire +1 yıl 🤣🤣 olsun yavrum paylaş sen, ben bilmiyormuş gibi yaparım ahaha Yorumla 54srp +1 yıl Sesli güldüm ya 😂sen mi "mış" gibi yapıcan 😬 Yorumla HeartofFire +1 yıl hıhı biliyorsun bu konuda iyiyimdir. Zamanında inanmış gibi yaptığımız çok oldu yavrum 😜😂 Yorumla 54srp +1 yıl Biliyorum biliyorum 😂 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. %50bir oran verebilirim bazen çok iyi bazen çok kötüyüm bu konuda malum hayat.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayatta şanssız olduğum için pek iyi olduğum söylenemez ahahs :D 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl 2 sene önce tatilde dart turnuvasına katılmıştım, hedefi o kadar iyi vurmuştum ki; sonuncu olmuştum 😂 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Dart da kötüyüm. Lafları gediğe sokmada%100 😄 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hedefi 12 den vurmayı severim her zaman olmasada çoğunlukla olur yani ☺ 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Düz yolda yürüsem yeter önümü göremiyom bu günlerde 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Uzun uğraşlar gerektirir 12 den vurmak , bu konuda profesyonel değilim 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Öngörülerim oldukça iyidir.Üzücüde olsa kendimi her doğruladığımda mağrur bir bakış atıyorum. İsabetliyimdir genelde. 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben atıyorum ama tahta dışında her şeyi vuruyorum. 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂 Yorumla Mandarinia +1 yıl 😭😭 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. En hep 11 den vururum 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Pek iyi sayılmam, arada sadece😂 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Başaramadım, ama kitabımla başaracağım 🎯 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 807 cevap paylaştı. Yok tabanca ile vuruyorum 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Pek iyi değilim sanırım ndndndn 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Her anlamda %60 gibi 😅 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Değilim😄 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Belli konularda evet 1 0 Yorumla
metin6161 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı. Yesss 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hiç acele etmem hedefi vurmak için. Doğru zaman geldiğinde tam 12'den vururum..
uu beybi çok ateşli cevap ahaha
Smellim yaa 😂😂söz konusu sen olunca bazen boşuna görüş paylaşıyormuşum gibi geliyor 🤦♀️😬
🤣🤣 olsun yavrum paylaş sen, ben bilmiyormuş gibi yaparım ahaha
Sesli güldüm ya 😂sen mi "mış" gibi yapıcan 😬
hıhı biliyorsun bu konuda iyiyimdir. Zamanında inanmış gibi yaptığımız çok oldu yavrum 😜😂
Biliyorum biliyorum 😂
%50bir oran verebilirim bazen çok iyi bazen çok kötüyüm bu konuda malum hayat..
Hayatta şanssız olduğum için pek iyi olduğum söylenemez ahahs :D
2 sene önce tatilde dart turnuvasına katılmıştım, hedefi o kadar iyi vurmuştum ki; sonuncu olmuştum 😂
Dart da kötüyüm. Lafları gediğe sokmada%100 😄
Hedefi 12 den vurmayı severim her zaman olmasada çoğunlukla olur yani ☺
Düz yolda yürüsem yeter önümü göremiyom bu günlerde
Uzun uğraşlar gerektirir 12 den vurmak , bu konuda profesyonel değilim
Öngörülerim oldukça iyidir.
Üzücüde olsa kendimi her doğruladığımda mağrur bir bakış atıyorum. İsabetliyimdir genelde.
Ben atıyorum ama tahta dışında her şeyi vuruyorum.
😂😂
😭😭
En hep 11 den vururum
Pek iyi sayılmam, arada sadece😂
Başaramadım, ama kitabımla başaracağım 🎯
Yok tabanca ile vuruyorum
200 metrede 5 te 5 yapmıştım
Pek iyi değilim sanırım ndndndn
Her anlamda %60 gibi 😅
Çizimlerimle yapıyorum bunu yes
Çok şansız biriyim
Bi cok konuda iyiyim