Ya arkadaşlar açıklık gibi günah normal kabul ediliyor da beni nasıl ufak bi günahımdan dolayı yurttan attılar?

Ben kapalıyım ve kongre karşılama işinde kapalı çalıştırmadıklarını duyunca o firmaların amaçlarının kadın sergileyip müşteri çekmek olduğunu düşündüm bu normal kabul ediliyor ben bi erkeğe para karşılığı özel yerine temas etmeden ya da özel bi yerini görmeden masaj yaptım o bana kıyafet üstünden dokundu diye açık bi kız bunu benim üzüntümle arkadaş gibi dinleyip aylar sonra müdüre uzak durmaya çalıştıkça ahlak dışı şeyler anlattı demiş müdür bana o kızın yanında ahlak dışı davranış dedi yediremiyorum herkes evlenene kadar el ele bile tutuşmamak zorunda mı ben 23 yaşıma kadar el ele tutuşöamkştım bile ve bana açık kadınların bunu demesi kendi açıklıklarının günahıyla benim bir günlük günahım yarışamaz bile ve bi arkadaşım da çok ısrar etmişti kız seni nedne şikayet etti diye ben de güvenmedim sen de müdüre söylüyormuşsun dedim yok ya bende öyle şey olmaz kimseyi tanımıyorum zaten dedi yemin etti ına anlattım lan sadece kıyafwt üstünden ellenmek kız o kadar yobaz çıktı ki bana sen basit bi kızsın dedi aylar sonra bunu yurt idaresine anlattı bana da orada sanki o memurlar müdür açık değilmiş gibi bırak günahın Allah’la senin aranda kalsın dedi tek benim mi günahım var çok mu büyük bi günah biriyle yatsa bile bi kız ben bu denli saygısızlık yapamam iki bekar insana karışmam ya
Ya arkadaşlar açıklık gibi günah normal kabul ediliyor da beni nasıl ufak bi günahımdan dolayı yurttan attılar?