Kişilik & Karakter Benim gibi sizde heyecanlımısınız? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşırı heyecanliyimm çünküūü Elon Musk geliştirdiği Grok isimli yapay zekanın açık kaynak olacağını duyurdu... ne düşünüyorsunuz? Benim gibi sizde heyecanlımısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. değilim. 0 0 Yorumla
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeni işsizler yaratacağı için pek sevinmeyin. Adam diğer firmalara al bunu kullan elindeki çalışanı azalt diyor. Benden söylemesi. 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Grok'u arastir Yorumla Incoterms +1 yıl Bu yazılımlar senin benim gibi insanlara karşı üretiliyor. Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. Grok geliyor heyecanlıyım 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Yesss Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elon Musk ın bok üretse onu da över misin 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Sacmalama Yorumla
Treesan07 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Geliştirme mi yapıyorsun? 0 6 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Yaparim belki Yorumla Treesan07 +1 yıl Yapmıyorsan açık kaynaklı olması seni ne derecede etkiliyor onu anlamadım Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Yaparim dedim ya zaten uzun zamandir bu anı bekliyordum Yorumla Treesan07 +1 yıl Tamamda açık kaynak milyonlarca kod var zaten bunu beklemeniz gereksiz veya zaten bu çıktığında geliştirmeye başlamakta gereksiz :( Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ama Grok kadar iyi bir yapay zeka sohbet aracı yok Yorumla Treesan07 +1 yıl Siz bilirsiniz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
değilim.
Yeni işsizler yaratacağı için pek sevinmeyin. Adam diğer firmalara al bunu kullan elindeki çalışanı azalt diyor. Benden söylemesi.
Grok'u arastir
Bu yazılımlar senin benim gibi insanlara karşı üretiliyor.
Grok geliyor heyecanlıyım
Yesss
Elon Musk ın bok üretse onu da över misin
Sacmalama
Geliştirme mi yapıyorsun?
Yaparim belki
Yapmıyorsan açık kaynaklı olması seni ne derecede etkiliyor onu anlamadım
Yaparim dedim ya zaten uzun zamandir bu anı bekliyordum
Tamamda açık kaynak milyonlarca kod var zaten bunu beklemeniz gereksiz veya zaten bu çıktığında geliştirmeye başlamakta gereksiz :(
Ama Grok kadar iyi bir yapay zeka sohbet aracı yok
Siz bilirsiniz.