Kişilik & Karakter Size göre huzurun tanımı nedir? Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 🍭🍪Huzur benim için tam olarak bu fotoğrafı anımsatıyor. Peki sizin için?💚 Size göre huzurun tanımı nedir? Cevapla Nedir Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bana göre huzurun tanımı sevmek ve değer görmek. 0 0 Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Ailedir bence insan en çok ailesiyleyken huzurludur. 1 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. O kadar huzursuz olduğumu anladım ki şu diyemiyorum 😇 1 0 Yorumla
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl sevdiğine sımsıkı sarılmak (sadece sarılmak başka iş değil) 1 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bir iç çektim ahh... tam olarak doğa. Kuşların cıvıltısı deniz kum güneş kediler 🫠 0 5 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Bir de bebeklerr Yorumla Mavisiii0 +1 yıl Evet benim için de🥹❤️ Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Yaz ozlendi uhu uhu Yorumla Mavisiii0 +1 yıl Evet çabuk gelsin❤️ Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Aminn Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bana göre artık öyle bir tanım kalmadı. 1 5 Yorumla Mavisiii0 +1 yıl Niye ki😕 Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Dertleri yazsam kitap çıkar herhalde Yorumla Mavisiii0 +1 yıl Yardımcı olabileceğim bir şey varsa söylesen yeter❤️ Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Teşekkür ederim güzelim zor zamanlar geçiriyorum kafamı toplamaya çalışıyorum düzeleceğiz inşallah ❤️ Yorumla Mavisiii0 +1 yıl İnşallah canım ❤️ derdini anlatmak istersen ben hep buradayım bilmiş ol❤️🌸 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yarını düşünmeden uyumak 0 0 Yorumla
qonulyazici Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yeşil dağlar, bulutlar, kediler, kahve kokusu.. 2 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Karsiliksiz yapilan hersey ve sakinlik 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Koşulsuz mutluluk ve sürekli gülümseme. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sanalda takılmak. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bana göre huzurun tanımı sevmek ve değer görmek.
Ailedir bence insan en çok ailesiyleyken huzurludur.
O kadar huzursuz olduğumu anladım ki şu diyemiyorum 😇
sevdiğine sımsıkı sarılmak (sadece sarılmak başka iş değil)
Bir iç çektim ahh... tam olarak doğa. Kuşların cıvıltısı deniz kum güneş kediler 🫠
Bir de bebeklerr
Evet benim için de🥹❤️
Yaz ozlendi uhu uhu
Evet çabuk gelsin❤️
Aminn
Bana göre artık öyle bir tanım kalmadı.
Niye ki😕
Dertleri yazsam kitap çıkar herhalde
Yardımcı olabileceğim bir şey varsa söylesen yeter❤️
Teşekkür ederim güzelim zor zamanlar geçiriyorum kafamı toplamaya çalışıyorum düzeleceğiz inşallah ❤️
İnşallah canım ❤️ derdini anlatmak istersen ben hep buradayım bilmiş ol❤️🌸
Yarını düşünmeden uyumak
Mutlu uyuyup, mutlu uyanmaz
Yeşil dağlar, bulutlar, kediler, kahve kokusu..
Karsiliksiz yapilan hersey ve sakinlik
Koşulsuz mutluluk ve sürekli gülümseme.
Yeşillikler iyidir
Kafa dinlemek
Sanalda takılmak.
Profildeki gözlerin