Kişilik & Karakter Bir insanda en sevmediğin özellik nedir? Aselinabakta Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben Egolu olan insanları sevmem bide erkek düşkünü olanları 🥰 Bir insanda en sevmediğin özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Yalancı olması.. cahil olması.. egolu ve kibirli bir de iki yüzlü olması.. hayvanlara kötü davranması.. çevreyi kirletmesi.. küfür etmesi 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kibirli olanları ve mıy mıy olanları sevmiyorum. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. İki yüzlülük. Senin arkandan sallayıp sonra yüzüne canım cicim diyen insanlar 😇 1 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kendini beğenmiş insanlara hep üst perdeden bakan her şeyi ben biliyorum tepkisini veren insanlardan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Egolu ve bencil insan özelliklerine tahammülüm yok. 0 0 Yorumla
sırdaş_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Egolu kendini beğenmiş kadınları sevmem 1 0 Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kadınlarda sevmediğin özellik guzelmis 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. insan olması 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yalancı olması.. cahil olması.. egolu ve kibirli bir de iki yüzlü olması.. hayvanlara kötü davranması.. çevreyi kirletmesi.. küfür etmesi
Kibirli olanları ve mıy mıy olanları sevmiyorum.
İki yüzlülük. Senin arkandan sallayıp sonra yüzüne canım cicim diyen insanlar 😇
Kendini beğenmiş insanlara hep üst perdeden bakan her şeyi ben biliyorum tepkisini veren insanlardan nefret ediyorum
Egolu ve bencil insan özelliklerine tahammülüm yok.
Egolu kendini beğenmiş kadınları sevmem
Kadınlarda sevmediğin özellik guzelmis
Gereksiz trip ve kapris..😒😒
Ego, çok bilmişlik ve itici durma
Fazla kibir ve kabalık
insan olması