+1 yılİnsan, yapamadığı şeylerin hırsını yaşar. Yaptığı yanlış işlerin de pişmanlığını duyar. Yapamadığımız her şeye karşı hırs geliştirmek de akıllıca bir iş değil. Biz insanız, Tanrı değiliz. Herkesin başaramadığı, ulaşamadığı az ya da çok bir şeyler vardır, olacaktır. O her şeyi yaptım, her şeyi başardım, hiç pişman olmadım, herkesi pişman ettim diyenler onu benim külahıma anlatsın.
Ayrıca çok fazla hedonist düşünceye saplanmanın da bir manası yok. Neye ulaşırsan ulaş hep daha fazlasını isteyeceksin. Yakışıklı zengin bir erkekle birlikteysen ve bir süre sonra her şeyin rutine binmesiyle birlikte daha zengin daha yakışıklı bir erkeği arzulayacaksın. Bir erkek, güzel bir kadınla mutlu bir ilişki sürdüremiyorsa hiç şüphesiz daha güzelini, daha uyumlusunu arzu edecek. Bir insan ne kadar çok başarılı olur, ne kadar çok kazanırsa daha fazlasını isteyecek.
İnsan, huzurlu olmak için değil güçlü, varlıklı ve şöhretli olmak için yaşadıkça hep huzursuz olmaya mahkumdur.
Lakin elinde var olan nimetlerle nasıl daha mutlu huzurlu olurumun arayışına girersen işte o zaman hırs ve arzu tuzağından, bu ölümcül labirentten çıkma imkanı bulacaksın.
NOT: Diğer yorumları okudum. Herkes soruyu cevaplamış. Ben bu soru özelinde hepimizin yaşadığı soruna bir çözüm önerisi getirdim ve yine her zaman olduğu gibi ""İyi ki Fiko var. Ayaklı külliyat gibi adam beee..."" dedirtebildiysem ne mutlu bana.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir.
Yonca Lodinin 2008 ve 2019 albümlerinden HIÇKIRMALISIN ve SEVİŞMELER HARİÇ isimli hem söz hem müzik olarak birbirinin devamı niteliğinde iki şarkıyla noktalıyorum.
Şimdi söz sevgili Yonca'da...
https://www.youtube.com/embed/LApuOkbJ8W4https://www.youtube.com/embed/tQiF-s2LIBI30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Pişman değilim yaptığım şeyler iyi şeylerdi kötülüğe hiç başvurmadım hâlâ zamanı bekliyorum eğer bu sefer de olmazsa ne yapacağımı bilmiyorum, aşk yok meslek yok bir hayatım yok gelirim yok zengin olmak istiyorum ama olamıyorum bu hayata keşke gelmeseydim şimdi bana diyeceksin ki her şey yoluna girecek ama girmeyecek gibi geliyor abla 🥺
Bu şanssızlık dan bıktım artık bende artık bir şeyler yaşamak istiyorum hayatımın olmasını istiyorum, ders çalışıyorum ama zaman da ilerliyor şurada 25 olmama 3 yıl kaldı 7 yıl sonra da 30 ne yapacağımı bilmiyorum ehliyet bile alamıyorum ehliyet kurslarında tertibatlı araba yok, ne yapacağım ben 🥺🥺12 Yorumla- +1 yıl
Zengin olmak mühim değil insan olabilmek, iyi insanlar biriktirmek önemli
- +1 yıl
İyi bir insanım, insanlar da biriktirdim evet ama benim de bir şeyleri alabileceğim kendi param olsun istiyorum elimde olsun istiyorum arabam evim olsun istiyorum evlenmek yuva kurmak bunların hepsi para ile olan şeyler neden şanssızım ben kaç tane yere gittim bir kişi bile şans vermedi bu sefer de ekpss veya YKS kazanamazsam ne yapacağım bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanması mümkün iken yaşayamadığım okadar çok şey var ki her şey içimde ukte kaldı desem yeridir oyuzden aklım hep yapamadıklarımda
12 Yorumla- +1 yıl
Geç mi artık? Belki yaparsın
- +1 yıl
Geçti tabi Canım her şey zamanında güzel bu saatten sonra yapsan nolur yapmasan nolur o duygularımız o hevesimiz kalmadı
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaptıklarımı iyi ki yapmışım, aklım yapamadıklarımda yaa
13 Yorumla- +1 yıl
Denizzz 😃🩵
- +1 yıl
Aşkımm 😌❤️
- +1 yıl
Seni görünce böyleyim 😍 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİçimde kalan hiçbir şey yok. Yapmak istediğim ama yapamadığım bir tek şey var çok üzüldüm ve üzülüyordum. Şimdi iyi ki olmamış diyorum ve böyle daha mutluyum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. Yapmadıklarıma pişman olmaktansa, yaptıklarımın bedelini ödemeyi tercih ederim. En azından o an için doğru olduğuna inandığım için yaptım derim.
Tabi bu felsefeyi öğrenmem biraz zaman aldı :) Pişman olduğum birçok konu yapabilecekken yapmadıklarımdan oluşuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
👏
Hiç bir şeyden pişman değilim. Yaşanması gerekiyordu, zamanı geldi, yaşandı ve bitti. Bir tanesine pişmanım desen "o zaman aklın neredeydi " gibi gereksiz bir sorunun muhatabı olmak istemem.
20 YorumlaÇoğu insan yaptıklarından değil, yapamadıklarından pişman olur. Ama yaptıklarından pişman olmak, içindeki keşke duygusunun yok oluşudur. Aman en azından yaptım da, gördüm de, böyleymiş diye mazeretler de hazırdır. Mutlak suretle pişman olma duygusu varsa, neden yaşanılmasın ki derim. Yaşadıklarımın kar olma durumu da vardır elbette.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer normal erkek, gördüğü her güzel kadına sahip olmak ister ama bunu uygularsa pişman olur. Bu kimse için hayırlı olmaz. Kimsenin ahını almadım. Bu yüzden kadınlara karşı bir pişmanlığım yok. Diğer konularda ise maddi açıdan sıkıntı çektiğim dönemlerde varlığımı bile önemsemeyen insanlarla iletişimde olmaktan pişmanım.
10 Yorumla Pişman olacağım şeyler pek yapmadım. Sadece bir kişiyle keşke hiç flört etmeseydim diye yakınıyorum. Çünkü karaktersiz bir abazanın tekiydi. Belli bir süre iyi taklidi yaptı. Anladığım an şutladım.
15 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilebilirdin ki karaktersiz olduğunu
- +1 yıl
Ay sorma aşkım ben buna bir de az kalsın aşık olacaktım. Bir insan nasıl bu kadar iyi rol yapabilir, şaşırdım doğrusu. Allah'tan numaramı bile vermemiştim dkfkdl
- +1 yıl
İşte, Allah’ın sevdiği kuluymuşsun ki ilerlemeden bitmiş, bir de öyle düşün 😅
- +1 yıl
Aynen aşkım, Allah bizleri kötü erkolardan korusun...
- +1 yıl
Korusun bebeğim amin 🌷
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ooooo, Uber olmuşuz. Hayırlı olsun. Tebrik ederim🙏🙏🙏
Ne yaptıklarımdan ne de yapamadiklarimdan pişmanım. Yaptığım yanlış varsa düzeltirim, yapamadığım şey varsa gider yaparım. Zor diye bişey yoktur , imkansız biraz zaman alır 😂15 Yorumla- +1 yıl
Oooo hemen farketmişiz :D teşekkür ederim 🥳
- +1 yıl
Dikkatlisin :D Like 👍 dnkdks
- +1 yıl
Hıhım 😅
+1 yılYapamadığım bir şey yok. Yaptıklarımdan biraz pişmanım olması gerekiyormuş olmuş diyemiyorum çünkü olduran benim.
22 Yorumla- +1 yıl
Uuuu tebrikler çok yakışmış 😄
- +1 yıl
Yakıştı dimi ::

Görüşüm ektedir.
11 Yorumla- +1 yıl
😅
Geçti gitti artık pişmanlık duymak anlamsız geliyor bana.
10 YorumlaYapamadığım hiçbir şey yok, yaptıklarımdan da pişman değilim. Genelde pişman eden taraf ben oluyorum 🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Aaa pişman etmek mi 😃 en sevdiğim
+1 yılAklım hâlâ yapamadıklarımda ama ben hırs yaparsam o şeyi yaparım daha yapamadığım ne varsa onu yapacağım
15 Yorumla- +1 yıl
Yapalım :D durdurabilene aşk olsun
- +1 yıl
Yapalım uberiiim:D
- +1 yıl
Çıldırıyorum ahsahsh :D bir daha söyle
- +1 yıl
Yapalım sayın başkanım 😂
- +1 yıl
Pis gaza geldim ahsjaj :D
Hayatta yapmak isteyipte yapamadığım pek bir şey yok hemen hemen istediğim her şeyi yaptım tek pişmanlığım askerden sonra yurtdışına gitme imkanım vardı elimin tersiyle itmiştim bu da çok fazla önemli değil açıkçası
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yapamadıklarıma değil yapmadıklarıma pişmanım.
13 Yorumla- +1 yıl
Daha zaman varsa şimdi yap :D
- +1 yıl
😂 amaaan..
teşekkür ederim 🌷🫶
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaptıklarımdan daha fazla pişmanım doğrusu. İçimde kalacağına yapayım, en kötü ne olabilir ki diye düşünerek yaptım şimdiye kadar her şeyi. Ama keşke bazıları içimde kalsaymış, dışıma çıkmasına çok da gerek yokmuş 🥲
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapmadıklarıma daha çok pişmanım, nickiminde dediği gibi lazımbazıhatalar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen lazım
+1 yılYaptıklarıma pişmanim çünkü icimde hic bir şeyi bırakmadım.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel işte
- +1 yıl
Güzel mi bilemiyorum
- +1 yıl
İçinde bir şey kalmamış, bence güzel
- +1 yıl
🤷♂️🤷♂️
+1 yılYaptıklarımdan pişman değilim aklim hala yapmadıklarında ksndnsnsns
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaptıklarımdan pişman değilim sıra yapmayı beklettiklerimde 😎
13 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi 😅
- +1 yıl
35 yaş bunu gerektiriyormuş öyle dediler 😅
- +1 yıl
Kim demişse doğru demiş 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar bi kaç tane yapsam ufff dediğim şeyler 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Ufff cızz bir yandan off 🤤 diğer yandan djsj
- +1 yıl
Bu; buraları yakarım uffff'u 😄 yapamadım
- +1 yıl
Henüz diyelim :D haydi bismillah shsja
+1 yılYaptiklarimdan asla pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda snfnf
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de ben deee
- +1 yıl
🥂🥂😂😂 yapiyoruz bu isi
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılPişmanlıklarım yok benim.. Ne yaptıysam ya da yapmadıysam canım öyle istemiştir der geçerim..
135 Yorumla- +1 yıl
Tamam selam söyle
- +1 yıl
Tamam, söylerim..
- +1 yıl
Kime
- +1 yıl
Canıma? 🙄
- +1 yıl
Hayır, egona sjsj
- +1 yıl
Senin sendromun gelmiş.. 😅
- +1 yıl
Ola la la :D selam söyledik egona ya aaa
- +1 yıl
Sponsor arıyorum, aklında olsun.. 😂
- +1 yıl
Ne için?
- +1 yıl
Egoma.. Onu besleyecek ve büyütecek bir sponsor işte..
- +1 yıl
Yeterince büyük zaten 🙄 ya sabır
- +1 yıl
Sarışın insanların nesli neden azalıyor?
- +1 yıl
Azalıyor mu? 🥹 önce azaldığını ispat edin djdj
- +1 yıl
Sen yoksan bir eksikler işte.. 🐥
- +1 yıl
😬 ama varım ki 🦁
- +1 yıl
Kafamın içerisinde hep işte.. 😂 Olsun ben olmadığına kendimi inandırırım..
- +1 yıl
Bak benimle şifreli konuşma tamam mı :D sonra yanlış anlıyorum kendimce yorumlamama izin verme
- +1 yıl
Az evvel baktım, evet varsın.. 😂 Sen yanlış anlamayı seversin..
- +1 yıl
Sevmediğim için uyarı yazısı oluşturdum az önce :D nankör
- +1 yıl
Yarın yeni bir gün, kartlar sıfırdan dağıtılacak.. 😂
- +1 yıl
Bugünü eskitmedik daha 🙄
- +1 yıl
Fenerbahçe kazandı, sen hala yaşıyorsun, ilişki testi izleyeceğim e tamam işte gün tamamlandı.. 😂
- +1 yıl
İlişki testi ne be :D
- +1 yıl
Sen nasıl aşk fenomenisin? 😂 İlişki testini izlemedim deme, deme yani..
- +1 yıl
İzlemedim yazmaya korktum 🤧
- +1 yıl
Sen kaliteli bir aşk fenomenisin, cevabını ben vereyim o zaman.. Yazma yazma, ben okumadım ilk yazdığını da.. 😂
- +1 yıl
Hâlâ nedir ne değildir anlamadım 😒 birazdan yine sarışınlara laf atarsın üff
- +1 yıl
Sarışınlar kapatılmasın ama mavi gözlü olsunlar.. 😂 Google diye bir site var aklında olsun.. 🙄
- +1 yıl
Bana baaak ☹️ hıı yeşil gözlü olanlar kapatılsın mı? Google biliyorum sen anlat
- +1 yıl
Bakayım, bende onu diyorum.. 🙄 Bir çifti ağırlıyorlar ve ilişkileri üzerine komiklikler şakalar falan..
- +1 yıl
🧐 gerçekten merak uyandırdı hemen izlemeliyim, dermişim
- +1 yıl
Eğlenceli oluyor en azından, kafa dağıtmak ve gülümsemek için birebir.. Belki bir gün seni o koltukta.. 😂
- +1 yıl
Hangi koltuk :D öhö neyse. Benim kafamın dağılmaya ihtiyacı yok, gülme işini de hallediyorum djdja
- +1 yıl
Hoşça kalınız.. 😂
- +1 yıl
😒 hayde bye
Benim zevkler basit. Teknolojik ürün al, tadını çıkar. Öyle arabada, evde, sevgilide gözüm yok. Dolayısıyla istediğime ulaşıyorum çok zorlanmadan ve pişman olmadan sksjssj
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yıl21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😂
Benim yapamadığım hicbirsey yok kafama koyduysam yaparım şartlara göre tabi sonuna kadar zorlarim
10 YorumlaBen en çok içimde kalıp yapamadıklarımdan dolayı pişmanım. Keşke yaptıklarımdan pişman olsaydım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her istediğimi yaptım diyemem ama coğunu yaptım. Pişman değilim şimdi olsa yine aynı şeyleri yapardım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaptıklarıma, ne de yapamadıklarıma hiçbirşeye pişman değilim. İyki yapmışım. Hayat kısa. Pişman olmaya gelmedik…
10 Yorumla Yaptıklarım daha baskın gibi.. yapamadıklarımı büyük bir azimle elde ediyorum da; olmuşla ölmüşe çare olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklım yapmadıklarım da.. u mod olmuşsun tebriks schatzim 🥳🩷
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim Schatz ♥️😘
+1 yılYaptığım her hatadan bile pişman deilim kötü deneyim diyip aynısını yapmadım eğer onu yapmasaydim o hayatyk tekrarlayabilirdim
10 Yorumla
+1 yılYapamadıklarım yapmaya cesaret edemediklerimcesaret edip aklıma gelip tekrar yapmaktan vazgectiklerim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılIçimde kalan hic bir. sey olmadi aklıma. ne. geldi. ise yaptim ve pişmanda asla olmadim
20 Yorumla İçimde kalan şeyleri yapsaydım çok günahkâr olurdum pişman değilim yapmadığıma
20 YorumlaKesinlikle yapmadiklarimdan. O kadar cok keşkelerim var ki hayata dair
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Yani bir kaç içimde kalmışlık var ama onları da ilerde yaparım pişman değilim hiç bir şeyden
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılPişman değilim. Ama bundan sonra çabalamayı bırakırsam pişman olurum bu yüzden yola devam.
10 Yorumla Yaşayıpta yapamadıklarıma, şimdi yaşamıyorum ama yapmak istiyorum..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılAklım halen yapamadıklarımda 😅 Yapmayıp pişman olacağıma yapar ve öyle pişman olurum.
10 Yorumla Şimdiye kadar yaptıklarından pişman değilim keşke daha fazlasını yapsaymışım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaptıysam iyi ki yapmışım yapamadıklarım bekleyin beni..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yaptıklarımda pişmanlık var yapamadıklarıma çok takmıyorum
10 Yorumla
+1 yılYaşımın verdiği hayat kaçıyor endişesinden dolayı her istediğimi yapıyorum. Hem de pişmanlık hissetmeden 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bir bahanen var djdj
- +1 yıl
Yeter ki yapmak isteyim 😂 o bahane bulunur 🫣
+1 yılPişman olduğum bişey yok. Yapamafıklarımı da yapmaya çalışıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Yapamadıklarımdan çok pişmanım. Kimide benim kafasızlıklarımdan oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaparım en azından merakım gitmiş olur sonrası umrumda değil!
10 Yorumla
+1 yılÖlmeden şunuda yapsaydım dediğim hiç bir şey yok ama yaptığım bir tek şey için pişmanım evli bir kadını sevdim🤦♂️
10 Yorumla
+1 yılYaptiklarımdan daha pişmanım, yapamadıklarım illaki bi gün yapılır istediğim gibi olmasa da, ama yaptiklarımı geri almanın çaresi yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soruya beynim yetmedi, no no no 🖤
17 Yorumla- +1 yıl
Estağfurullah 😅
- +1 yıl
Açıklaması daha karışık olur 😂
- +1 yıl
Aklın pişman olacağım diye yapamadıkların da mı? Yaptığın şeylerden mi pişmanlık duyuyorsun? 🙄
- +1 yıl
😅 peki madem
+1 yılyaptıkların yapamadıkların önemli değil. önemli olan tecrübe kazanıp sonra yapıp yapmamamk:)))
10 Yorumla
+1 yılYapmaktan vazgeçtiğim bazı ilişki türleri vardı biraz pişmanım açıkçası
10 Yorumlaİkisinden de değilim hayat sürükledi diyelim
00 Yorumla
+1 yılYanlışlıkla bir arkadaşımı öldürdüm hâlâ pişmanım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. İçimde kalıp yapamadıklarıma
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Hiç pişman olduğum bir konu yok 😀
114 Yorumla- +1 yıl
Aferin knk :D onlar eskidi yeni olaylar lazım
- +1 yıl
Eee sonra djsj
- +1 yıl
Al benden de o kadar 🤪
- +1 yıl
Bana diyene bak :D
- +1 yıl
Ben süperim 😛
- +1 yıl
Sus lan kıl oldum sana
- +1 yıl
At haydii
Aklım hala yapamadıklarımda benim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha gencim yaparım, pişman olmayı sevmem
10 Yorumla Yaptıklarım yüzünde yapamadiklarimdan 😒
20 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler