Merhabalar, diyelim çok güzel bi kariyeriniz iş hayatınız var sevdiğiniz için evlenirken hepsini bırakıp onun yaşadığı yere taşınır mısınız? Yoksa aşkınızdan vazgeçip hayatınıza devam mı edersiniz?
🪻🪻
🪻🪻
Tamamen saçmalık ve tamamen mantıksız tamamen akılsızlık ve tamamen Q seviyesi düşük İnsanların yapacağı şeyler Senin o aşk diye yola çıktığın şey evlendikten 2 yıl sonra evin içinde tartışma şiddet fiziksel şiddet psikolojik şiddete dönüşmeye başlıyor bunun örneği çok çok fazla yani hani önünüzde örnek olmasa Tamam sen de dene diyeceğiz Ama arkadaşım önünde bunun örneği çok fazla ve bu şekilde annesinin babasını dinlemeyen kariyerini çöpe atan ve aşkım diye seviyorum diye her şeyden vazgeçip bu yola çıkanların neredeyse tamamı bu kazığı yiyor
Beni baglamaz
Bu soruya bir kadının cevap vermesi daha doğru olur ama benim fikrim bir insanın kendi ayakları üstünde durabilmesi kendi ekonomik gücünün olması kadar özgür bir hayat daha yok birde başarı işin içine girerse bu ikiliyi hiç bir duygu örseleyemez aşk dahil
O yüzden hiç bir yere gitme
Bir zamanlar aşktı aşk için her şeyi yapardık ama artık kariyer 😇
Kafaya dank edince acı bir şekilde böyle oluyor 😇
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
10Cevap
aşk da değil,
kariyer de değil, inşallah bir gün. d
Kariyer tabi ki de..
Değişim sonundaki mental sağlığımı analiz ederim. Taşınırsam nolur diye. Eğer mutlu olacağıma inanırsam, hiç bişey imkansız değil.
Yani aptallık deneyelim de, risk diyelim. Şu anki işimde çok mutlu değilim açıkçası. Bırak deseler, reset çek deseler çekerim. Ama diğer seneryoda bilmiyorum. Yapmazdım sanırım ya. İkimiz için de kötü olurdu
Böyle bi durumun mu var?
Kariyerimi kaldığı yerden devam ettirebileceksem taşınırım yoksa taşınmam o gelsin. 😊
Aşkın ne zaman karşına çıkacağı bilinmez kariyer diyiuorum
Aşk tabiki. En güzel belki ölümsüz duygu. Kariyer nedir?
Beni kabul eden kariyer ilede etmek zorunda yoksa gerek yok aşk karın doyurmuyo
ülke içinde İstanbul dışında hiçbir şehire kimse için taşınmam uzun süreli olarak
Kariyer var aşk yok seks var ama aşk olsun valiliği isterdim aşk diye bişey varsa
Hayat devam
Kariyer ofc
Olmaz öyle bir şey
Career.
Kariyer
Ben taşındım
Mutluyum yani. Sadece kariyer olarak daha önceki gelirimin yarısı kadar az alıyorum yeni başladığım yerde. Zamanla yükselir dile düşünüyorum
Kariyer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?