Kişilik & Karakter Son zamanlarda modunuzu yükseltecek hangi olayı yaşadınız? bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bugün güzel uyku aldıgımda😀 Son zamanlarda modunuzu yükseltecek hangi olayı yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hiçbir olay yaşamadım tam tersi günden güne düşüyor. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aynı seviyede devam ediyor.Şaşırmıyorum..Bakalım nereye kadar. 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Az once kendim un helvasi yaptim o kadar severimki tadida harika olmus modum baya yukseldi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel bir kız yanıma gelip benimle konuşmak istediğini söyledi ve ilgisi mutlu etti 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yarın hamama gidiyoruz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiçbir olay yaşamadım tam tersi günden güne düşüyor.
Aynı seviyede devam ediyor.
Şaşırmıyorum..
Bakalım nereye kadar.
Az once kendim un helvasi yaptim o kadar severimki tadida harika olmus modum baya yukseldi
Güzel bir kız yanıma gelip benimle konuşmak istediğini söyledi ve ilgisi mutlu etti
Yarın hamama gidiyoruz
Hic birsey
Onu görmek