Ya nasıl derli toplu bir hayat sürebiliyorsunuz her maddesini benimle paylaşmanız lazım. Asla düzen insanı değilim artık çığlık atıcam çok kızıyorum kendimee
Bence bir odanın toplu kalması için o odaya sadece uyumak için giriyor olmak lazım. Ama birkaç saat bile geçirince bir şeyler dağılıyor baş edemiyorsun.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dolaptan bir kıyafet alıyorum üç gün uğraşıp topladığım dolap darmadağın oluyor sjdjd
Ben bu illetten kurtulamıyorum. Bazen karışık kalsın diyorum sonra dayanamayıp onları düzeltirken buluyorum kendimi. Her geçen yıl azalarak kararında kalır diye kendimi teselli ediyorum. Değilsen sakın bulaşma derim. Çunkü bir kere damarlarından girip kanına işlerse geçmiş olsun. Artık kurtulamazsın bu illetten. Tişörtler, kazaklar renklerine göre katlanır, gömlekler açıktan koyuya doğru asılır. Ayakkabıların türlerine göre ayrı ayrı kategorize edilerek dolapta yerini alır.
Planlı programlı olarak her gün saattine saatine dakikası dakikasına düzenli olarak işlerimi yerine getiriyorum aynı saatte uyuyup aynı saatte uyanıyorum aynı saatte ise gidiyorum aynı saatte eve geliyorum düzenli olarak her gün duş alıyorum şampuanıma dikkat ederim düzenli olarak her sabah kahve içerim Pazar günleri kilise Ayinlerini kaçırmam planlı programlı olarak yaşarım disiplinli olmak çok önemli bir şeydir
Çok düzenli ve takıntılı biriyim herşeyim derli toplu boy sırasına göre hatta renk uyumuna göre asarım Günlük giydiklerim ile özel günlerde giydiklerim farklı dolaplarda bunun için bişey giyeceğim zaman dolabım asla bozulmaz kıyafetlerimi yıkayıp ütülemeden asla dolaba koymam
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu özelliğin binde biri bende olsa annem kurban keser shsjs
İstesen sende yaparsın🙂 Çıkardığın kıyafetleri yatağının üstüne atma, hemen banyoya kirli sepetine at, odanda biseyler yedikten sonra onları odanda bırakma, dolaptan biseyler denedikten sonra sonra düzeltirim deme o an hemen askıla katlayıp yerine koy inan odan dağılmaz 🌸 bir süre bu şeklide yapmaya devam et sonra elin alışır
Dolabım ağzına kadar dolu, neyi çeksem domino taşları gibi üzerime geliyor. Çok karmaşık olunca topluyorum, nasıl olsa yine bozulacak. Yeni aldıklarımı kontrol edip paketlerine geri koyup dolap üstlerine yanına koyuyorum 🙄
Ben de bunu diyorum işte. Dağınıklığımın bile bir düzeni var. Gözüm kapalı her şeyin yerini buluyorum. Annem girip bir toparlıyor üç gün ne nerede arayıp duruyorum shdjs