Sizin bunu anlayabiliyor musunuz? Çapkın olan erkeğin davranışlarında nasıl değişiklik oluyor?

#tatlıkız 💕
Sizin bunu anlayabiliyor musunuz? Çapkın olan erkeğin davranışlarında nasıl değişiklik oluyor?

#tatlıkız 💕
Çok iyi anlıyorum çünkü çok sınav olmuş insanım öncelikle göz teması kurar hep kaç gün olursa olsun süzer su içer gibi yapar kalçana bakar yalandan kapıyı kapat merve abla der kalçana bakar sonra sizi hissetmek ister koltuğuma oturur yakın durmaya çalışır yürürken sana yakın olmaya çabalar sonra siz bir yere bakarken oda gelir sanki aynı yere bakıyor gibi yapar koklar sonra yatmak ister eskiden dokunduğu yerlere çarpar önce ilk dokunduğu yere ayağa çarpar sonra bacağa çarpar sanki yol ister gibi yapar göz teması tutar ve çarpar gider uyur taklidi yapar tuzaklar kurar ikiyüzlü davranır gizli işler çevirir yüzünü süzer güler yol keser
Takip ettiklerinin yarısı kadınsa
Seninle birlikteyken çevreye ve insanlara odaklaniyorsa
eski arkadaşları eski sevgilisiyse
çok fazla dışarıda geziyorsa ve sana anlatmıyorsa
Arkadaş ortamına seni sokmuyorsa (genel de çapkın erkekler önce ailesiyle tanıştırır ama asla arkadaş ortamına sokmaz. Güvenini aileden kazanmaya çalışır ve hemen tanıştırmaya götürür.)
Yavaş yavaş tanımak yerine aceleci ve çocuksu davranır.
Ya sürekli arar ya da bekletir.
Genelde aceleci bir ruh hali oluyor. Mantıksız ve kaçamak tavırlar sergilerler. 🤣
Tutarsız olanlar 😂 sevdim seni bir kere başkasını sevemem deyip, bin tane kızla konuşanlar var 😂😂😂
Evet hiç bitmiyorlar onlar.. O yüzden kimseye güvenmiyorum da inanmıyorum da.. 😅😅
Sürekli sohbet etmeye çalışır. Gülerek konuşur. Hediyeler alır. Mesajlar atar. Olur olmadık zamanda arar, sohbet konusu açmaya çalışır.
Tecrübeliyiz galiba.. 😅
Ahaha her yerde tanırım böyle insanları diyelim 😄
Eminim öyledir.. Kıvırma şimdi.. 😅😅
Yok yaa. Ben öyle değilim kesinlikle. Konuşamam ben öyle uzun uzun 🤣
Hımm sen nasıl ilerlersin peki.. 😂
Önce kahve veya yemeğe davet ederim. Sonra sürekli ilgilenirim konuşurum. Yine farklı ilgisini çekecek bir yerlere götürürüm. Sonra hediyeler alırım.
Tamam kızlar seni çözdü artık.. 😂 Ona göre hareket ederler.. 😅
Hangi kızlar 😄
Sıraya giren kızlar.. 😜😅
Ahaha yok ya öyle şeylerim yoktur 😂
Hayatta inanmam.. 😂😂
Çalıştığım yere göre değişiyor diyelim 🤣
Hımm demek öyle.. 😅😅
Öyle dağ başı ayrı şehir içi ayrı 😄
Alemsin ya.. 😅 Dağ başında kadını nerde bulacaksın haklısın.. 😅
Sınırlı sayıda oluyor tabii ki 🤣
Neyse seni daha fazla deşifre etmeyelim.. 😂
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim.. 😊
Cevap
11Cevap
Çapkın erkek sürekli kızlara yazar.. ya da arayış içinde olur.. eşine ya da sevgilisine sadık da kalmaz gerçi çoğu erkek böyledir zaten.. kadınlar da bunu bile bile böyle çapkın erkeklerin peşlerine giderler her zaman
Şüphe çekicidir sosyal medya hesapları yol geçen hanı gibi olur son görülme ve okundu bilgisi kapalıdır. İçsel sohbet yerine yüzeysel konuşur, gecikmeli şekilde yanıt verir mesaja
Her erkekte potansiyel vardır. Her kadınla iyi olmaya çalışıyorsa, telefonunu saklıyorsa, 7/24 anlik ulaşamıyorsan gibi... konum gösteren uygulama kullanmalısın 😉 😘
Sorunun benimle ilgisi yoktur..
Herkese yeşil ışık yakar, muhebbeti uzatır, esprili konuşup sempatik görünmeye çalışır gibi gibi..
Kesinlikle..
İletişimi çok kolay kurarlar, yani deneyimi oldugu için kadınlar ile , kadınlar ne sever neye tav olur anlar. Sonra takip ettikleri kız olur hep. Ve kız arkadaşları çoktur.
Her erkek çapkındır ama bunu becerebilmek kolay değil :D Anlamanası çok basit, bir erkek ne kadar rahat konuşuyor, iletişim kuruyor ise o kadar çapkındır :D
Çapkın erkek karaktersizdir. Herkese iş atar herkesle konuşur espri yapar. Nefret ederim. Adam degildir
Çapkın erkek bütün kadınlarla rahat kouşur, kasiyer işletmeci sokakta. Bakar süzer bildiğin iyilik meleğidir
Belli ediyorlar kendilerini ilerleyen zamanlarda :)
Ağzı sürekli laf yapar, canımlı cicimli konuşur, iltifat eder vb
Bu tam doğru olur mu bilemem ama instada çok fazla takipçisi varsa çapkın çıkıyor
Ben çapkınım seni yerim, bakarım, ıssırırım der genelde
Erkekler kızlar gibi bir şeyleri saklamayı yalan söylemeyi pek beceremez o yüzden her türlü hareketiyle kendini belli eder.
O kazıgı yemeden anlayamıyoruz ki bebeğim
Burcu Yay koç Kova İkizler ve akrepse
Ben pek bu işlerden anlamıyorum
Anlaşılmaz 😊 ben anlamam yani
Sürekli sevgili değiştiren
sürekli kızlarla konuşur
Flörtöz konuşmalar hareketlerden
Çapkınlık kim ben kim
hepsi aynı anlarsın
Sorunun benimle ilgisi yoktur.. 😄
Şöyle işte
Nasıl.. 🤔