Kişilik & Karakter Hem çok sevip hem de nefret ettiğiniz bir şey söyler misiniz? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ders çalışmak ile aramda toksik bir ilişki var yeminle xkdkddkdk... Hem çok sevip hem de nefret ettiğiniz bir şey söyler misiniz? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hiç bir şey yok aynı anda nefret edip sevdiğim. birisinden birisi olur sadece 1 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Müzik dinlemek aşırı mutlu ediyor beni ama sevmediğim müzikleri etrafımda duyunca tiksiniyorum müzik dinlemekten yemin ederim. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bulaşık yıkamak 😂 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Ay evet kesinlikle birisi de bu 😂😂 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uyumak 😅 güzel bir şey ama pek benlik değil 😂 1 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Ders çalışmak 😂 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Bendensin dndkdkd Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 925 cevap paylaştı. Satranç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç bir şey yok aynı anda nefret edip sevdiğim. birisinden birisi olur sadece
Müzik dinlemek aşırı mutlu ediyor beni ama sevmediğim müzikleri etrafımda duyunca tiksiniyorum müzik dinlemekten yemin ederim.
Bulaşık yıkamak 😂
Ay evet kesinlikle birisi de bu 😂😂
Uyumak 😅 güzel bir şey ama pek benlik değil 😂
Ders çalışmak 😂
Bendensin dndkdkd
Satranç
Ders çalışmak
Yemek yemek xjjdjd
31 çekmek😂