Kişilik & Karakter Öfkenizi Bize Anlatın Desek? íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Öfkeliyken mümkün olmadıkça kimseyle konuşmam çünkü patlarım, ve gerçekten öfkem ağır gözüm kör oluyor. Öfkenizi Bize Anlatın Desek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Öfkem her şeye karşı en çok da kötü insanlara 2 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben öfkeli iken oturup boncuk boncuk ağlarım 😌 ya da uyurum çünkü kavgacı bir ruha sahip değilim 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Normalde sakin iyimserim ba ama şalter atınca içimden başka bir Kaan çıkıyor 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yok kardeşim ben anlatamıyorum yaşıyorum ve yaşatıyorum 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. kaplanın avını parçalayıp yemesı gibi bir şey 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. anlatamam, yaşanır 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Aslan kükremesi gibi 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl https://youtu.be/ENSJpqg-vNo?feature=shared Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Semih6934. Böylemi 😂🦁🦁 Yorumla Semih6934 +1 yıl Bu kadar olmasa da evet abla 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öfkem her şeye karşı en çok da kötü insanlara
Ben öfkeli iken oturup boncuk boncuk ağlarım 😌 ya da uyurum çünkü kavgacı bir ruha sahip değilim
Normalde sakin iyimserim ba ama şalter atınca içimden başka bir Kaan çıkıyor
Yok kardeşim ben anlatamıyorum yaşıyorum ve yaşatıyorum
kaplanın avını parçalayıp yemesı gibi bir şey
anlatamam, yaşanır
Aslan kükremesi gibi
https://youtu.be/ENSJpqg-vNo?feature=shared
@Semih6934. Böylemi 😂🦁🦁
Bu kadar olmasa da evet abla 😂
Çok konuşurum