Kişilik & Karakter Hangi süper gücünüz olduğunu söyleyeyim mi? boslukhs Takip Et Xper 6 Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelllll Hangi süper gücünüz olduğunu söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Söyle evet 0 1 Yorumla boslukhs +1 yıl Kılık değiştirme
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sence benim ne tür bir süper gücüm var, söyle de ben de bileyim 😁 :D 0 3 Yorumla boslukhs +1 yıl Sen uçabilirsin 1İnciTanesi +1 yıl Kanatlarım var benim ruhumda zaten ☺🕊️https://youtu.be/2mFtDJxSgvk?si=dk5i-YD66KnsLEac boslukhs +1 yıl 😂😂
musty001 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Zihin okumayı iyi bilirim karşındakinin ne yapmaya çalıştığını gözlerinden anlayabiliorum 0 3 Yorumla boslukhs +1 yıl Görünmezlik Yorumla musty001 +1 yıl Yokkk benim süper gücüm yazdığım Yorumla boslukhs +1 yıl Tamam Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla boslukhs +1 yıl Dikkatini verince mesafe farketmeksizin bütün sesleri duyuyorsun Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kedilerle yaşamanın ödülü Yorumla boslukhs +1 yıl Bu ne demek sjsj Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Derdine derman spi derman 😅😅 Merak ettimm 0 6 Yorumla boslukhs +1 yıl Jdjdjd sen hipnoz edebiliyorsun Yorumla Sıradan1Genç +1 yıl Hoş sözler ve iltifatlar ile aşk hipnozu sayılır mı? Ciddi ciddi hipnoz etmek de ayrıca isterdim yanii Yorumla boslukhs +1 yıl Bakışlar hipnoz edici Yorumla Sıradan1Genç +1 yıl Peki sence bu oluyor mu bakışlarım ile hipnotize edebilir miyim? Bu gerçekse belki kullanırım birilerinde 🤣 Yorumla boslukhs +1 yıl Hayal gücü Yorumla Sıradan1Genç +1 yıl Keşke gerçek olsaydı 🥲🥲 Yorumla
İlkkemal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl canım olmam biliyorum 0 1 Yorumla boslukhs +1 yıl Ne canımı senin gücün yok etmek Yorumla
TunișՁθ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 3 Yorumla boslukhs +1 yıl Sen aşırı hızlısın Yorumla TunișՁθ +1 yıl Doğru her şeyi hızlı yaparım Yorumla boslukhs +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 4 Yorumla boslukhs +1 yıl Sen istediğin kişiden istediğin enerjiyi çekip alabiliyorsun. Mesela mutlu birinden mutluluğu üzgün birinden üzüntüyü kızgın birinden siniri vs vs Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Doğru cevap Yorumla boslukhs +1 yıl Hddjj Yorumla boslukhs +1 yıl Sen ne isterdin Yorumla
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla boslukhs +1 yıl Birinin düşüncelerini anlayabiliyor ve degistirebiliyorsun Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. De hadi :) 0 3 Yorumla boslukhs +1 yıl Toprağı bükebiliyorsun Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl Son toprak bükücü:)) Yorumla boslukhs +1 yıl Son değil torunlarin var Yorumla
Minikii Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Söyler misin benim gücüm neymiş ☺️ 0 1 Yorumla boslukhs +1 yıl Ellerinden ışınlar çıkıyor yok edici ışınlar Yorumla
Tabicnmtabi2 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla boslukhs +1 yıl Hızlı koşmak Yorumla Tabicnmtabi2 +1 yıl Hahagsvsfsgafa Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Söyle 0 3 Yorumla boslukhs +1 yıl Aşırı güçlüsün Yorumla İndifference321 +1 yıl Nereden bildin? Yorumla boslukhs +1 yıl Hiss Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Buyrun 0 1 Yorumla boslukhs +1 yıl Eşyaları hareket ettirmek Yorumla
quArex1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla boslukhs +1 yıl Elektrik saçma Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 1 Yorumla boslukhs +1 yıl Hava bükücü Yorumla
obirgezgin2 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Buyur 0 5 Yorumla boslukhs +1 yıl Zihin okuma Yorumla obirgezgin2 +1 yıl Yok benlik değil Yorumla boslukhs +1 yıl O zaman duygulari kontrol etme Yorumla obirgezgin2 +1 yıl Uçmak en iyisi Yorumla boslukhs +1 yıl Okkk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Söyle evet
Kılık değiştirme
Sence benim ne tür bir süper gücüm var, söyle de ben de bileyim 😁 :D
Sen uçabilirsin
Kanatlarım var benim ruhumda zaten ☺🕊️
https://youtu.be/2mFtDJxSgvk?si=dk5i-YD66KnsLEac
😂😂
Zihin okumayı iyi bilirim karşındakinin ne yapmaya çalıştığını gözlerinden anlayabiliorum
Görünmezlik
Yokkk benim süper gücüm yazdığım
Tamam
Söyle bakalım
Dikkatini verince mesafe farketmeksizin bütün sesleri duyuyorsun
Kedilerle yaşamanın ödülü
Bu ne demek sjsj
Derdine derman spi derman 😅😅 Merak ettimm
Jdjdjd sen hipnoz edebiliyorsun
Hoş sözler ve iltifatlar ile aşk hipnozu sayılır mı? Ciddi ciddi hipnoz etmek de ayrıca isterdim yanii
Bakışlar hipnoz edici
Peki sence bu oluyor mu bakışlarım ile hipnotize edebilir miyim? Bu gerçekse belki kullanırım birilerinde 🤣
Hayal gücü
Keşke gerçek olsaydı 🥲🥲
canım olmam biliyorum
Ne canımı senin gücün yok etmek
Olur ✨
Işınlanma
Söyle
Sen aşırı hızlısın
Doğru her şeyi hızlı yaparım
👍🏻👍🏻
Söyle
Sen istediğin kişiden istediğin enerjiyi çekip alabiliyorsun. Mesela mutlu birinden mutluluğu üzgün birinden üzüntüyü kızgın birinden siniri vs vs
Doğru cevap
Hddjj
Sen ne isterdin
Olur
Birinin düşüncelerini anlayabiliyor ve degistirebiliyorsun
De hadi :)
Toprağı bükebiliyorsun
Son toprak bükücü:))
Son değil torunlarin var
Söyler misin benim gücüm neymiş ☺️
Ellerinden ışınlar çıkıyor yok edici ışınlar
Söyle