O kişiye ulaşamamak mı? Yoksa ulaşıp, konuşup yalvar yakar olsan da seni görmemesi mi acıtır canını.

O kişiye ulaşamamak mı? Yoksa ulaşıp, konuşup yalvar yakar olsan da seni görmemesi mi acıtır canını.
Yok ya, bazılarını engellemeden olmuyor. Zaten engellemek de bir nevi yok saymaktır. “Yanlışlıkla olmuş, kedim dolanmış, vs..” gibi bahanelerin önüne geçmiş oluruz engelleyince. Yüzsüze denk gelirsen bir de şey diyorlar “beni istemeseydin, engellerdin” 😃 aman aman.. istemediğimi, değersiz olduğunu, sktri b. ktan bir karaktere sahip olduğunu engelleyerek gösteririm ben.
Ha; bu arada :D ne engellenmek nede yok sayılmak beni incitebilir. O kadar bi yerimde değil ki insanlar, ay g’tümmm yani
Bu kadar mı aynıyız 😄 ay gtüm en kullandığım cümle
😋 copy paste yapmışlar hdjd
Yok saymak, sayılmak kadar büyük bir acı yoktur. Ordasın ama seni görmüyor, duymuyor. Sessiz sinema oynuyor gibisin. Filmlerde geri dönüp de kendini gösteremeyen ruhlar gibi hissettirir kendini 😂
O yüzden kümseyi engellemiyorum yok sayıyorum 😄
Cevap
17Cevap
Yok sayılmak daha çok acıtır. Yoksa bu kadar kuduruk niye ortalarda olsun
Yok sayıldıkşarı için mi
Evet
Engellemk cok çocuksu ya yok saymak harika bir sey
Bu işte ben. Öpüyorum ❤
Canim. benim❤
Ben de her şey karşılıklıdır İkisi de canım acıtmaz
Yok sayılmak tabiki. Mesela benim p3zo ex beni heryerden engellemiş
Ama ben engellemdim çünkü onu telefonumdakı engel listesine bile çok görüyorum 💅🏻I'dont muhattap kısaca
Yok sayılmak insanı daha da yaralar. Engelleyene, engelleri aşarak ulaşmak mümkün yok sayana ise dokunsan faydası yok.
O halde doğru olanı yapıyorum
Canımı kimsenin acıtmasına müsaade etmiyorum artık. Gerekirse ben öyle güzel yok sayarım ki kendisi bile varlığından şüphe eder…
Benim canımı ikisi de acıtmaz ya, aman biri yok diye ölmezsin ya, herkes insan sonuçta birinin diğerinden ne farkı var? 😄
benim nasıl hissettiğim önemli, başkalarının eylemleri değil.
2 durumdada kötü hissetmiyorsam problem yok
En çok seni önemsiyor gibi görünüp önemsemediğini anladığında canın acır Bi hiçsindir onun için
İkiside acıtmaz. Kimseye yalvarmam olmicak bişey için. O beni görmek istemiyorsa aklından bile silerim kendimi.
Engellemek bence ergen işi. Esas koyan engellenmediği halde yok sayılmak
İkisi de çok acıtır bir de sebebi bilinmeden engellenmek özellikle
Zarafetim bu konuda bile tartışmasız demek akskdldldlflfllflfl
İkisinde acıtmaz
Engellemek bu işi bitirmek demektir az çok ama önemsememek çok zor bişey dir karşıdaki kişinin canı acır
Yok saymak tabiki
Umursamazlık acıtırdı
Yok sayıılmak acıtır
Bir farkı olduğunu düşünmüyorum...
Yok saymak gormezden gelmek tabiki
Böyle düşüncesi olan insanla isim olmaz
Yok sayılmak elbette...
Yok saymak çok kötü, çok acıtır.
Hiç birisi acıtmıyor artık.
Beni hiç biri acıtmaz , Kurtulmuşum derim
Alfa mısın be 😄
Yok sayılmak.