Herkes gitti belkide bir daha hiç dönmeyecekler bu hayat bana şunu öğrettiki giden geri dönmüyor, dönsede eskisi gibi olmuyor hepiniz hayatımdan geçtiniz... Dışarda akıp giden bir hayat var biliyorum ama dahil olamıyorum eğriti duruyorum her yerde başkaları yapınca tecrübe dediklerine BEN YAPINCA HATA DEDİLER başına gelen her zorluğa kafa tutabilenlerden değilim denedim ama olmadı, yapamadım. Gelecekte yerim yok ben geçmişe aidim, ben bu oyunu denedim ama bozamadım... #LeylaMecnun #Tecrübe
Aldatan ile aldatılana yâr olmaz. Ne kadar muhabbet etmeye çalışırsa çalışsınlar nafile. Aralarındaki ruhsal kopukluğu hiçbir şey durduramaz. O köprü kırulamaz. O yüzden aldatılan güzel insanlara sesleniyorum, sonsuza kadar vazgeçin ve sizi aldatanı kaderine terk edip sizi mutlu edecek insanı seçin. Aldatanla yolunuza asfalt döküldü artık geri dönüşü yok bunun
Hayali yine kur ama biri üstünden değil... Biri üstünden hayel kurmaya başladığında o kişiye daha çok bağlanıyorsun, Hayalindeki kişinin özelliklerini o kişiye yüklüyorsun ama sonunda öyle çıkmadığında üzülüyorsun.
O zamanlar bana saçma gelmişti ama şu an gayette makul geliyor