2,2,5 aydır irtibat kurduğum bir çocuk vardı baya iyi anlaşıyorduk resmen ikimizde birbirimizin herşeyini biliyorduk bir anda çok iyi birisin umarım görüşüz diyip temelli sonlardırmış ilişkimizi beni üzüceğini bile bile bı insan neden böyle yapar
Siz erkekler neden bir kadının idare edilmesi hoşunuza gidiyor anlamıyorum arkadaşım diyorum bilmeden hiçbir şey sevgili yaptın ikimizi tam tersi erkek idare edilince nasıl küplere biniyorsunuz ama o yüzden zaten ilerde sizin gibi TC erkekleriyle evlenmem
Ne saçmalıyorsun beynsiz arkadaşım zaten o benim farklı bir anlam yüklemiyoruz birbirimize sizin gibi her erkeğe cinsellik gözüyle bakmıyor her kız malum kendiniz için konuşun
Konduramiyosun ama oyle biri. Heyecani gitti baskalarinin pesinde kosacak. Sen ne dusunursen dusun. Sen kendini ona actin basitlestin onun gozunde. Hizli bslar birden biter
Başka arkadasın yokmu kızım niye bunerkekk milletine bu kadar kafayı takıyosunus bir takmıyosa seni sende takma daha karizmatik erkekler mutlka vardı canım
Ya yazim hatasi var ya yanlis anlamissin. bende dun konustugum birine umarim görüşürüz dedim şimdi burada vedalasma yok. Cocuk gorusuruz deyip engelledimi napti olayi anlamadim tam bidaha yazmami dedi umrarim gorusuruz dedikten sonra ki olay cok onemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Başkası vardı demek ki hep hayatında. Onunla olunca seninle konuşmayı kesmiş. Çok anlamlar yüklüyorsunuz insanlara. Üzülmeye mahkum oluyoruz sonra
Erkek arkadaşım sevgilim değil
Konuşmalar flörtöz müydü değil miydi
Bazen ama dalga amaçlı biliyordu
Siz erkekler neden bir kadının idare edilmesi hoşunuza gidiyor anlamıyorum arkadaşım diyorum bilmeden hiçbir şey sevgili yaptın ikimizi tam tersi erkek idare edilince nasıl küplere biniyorsunuz ama o yüzden zaten ilerde sizin gibi TC erkekleriyle evlenmem
Ver adresini gelip pıçaklayalım
Evet ya😄 tam da kalbinden
Gotünden pıçaklayalım ki bir daha üstüne oturamasın
Jsjsjs hyr bu arada sevgilim değil arkadaşım
Olsun yine de gotünden pıçaklayalım
😄😂 sağol beni güldürdün bu halimle
Sevgili yapmıştır, başkasına aşık olmuştur, ikinizi aynı anda idare etmek istememiştir.
Ne saçmalıyorsun beynsiz arkadaşım zaten o benim farklı bir anlam yüklemiyoruz birbirimize sizin gibi her erkeğe cinsellik gözüyle bakmıyor her kız malum kendiniz için konuşun
Puff bilmeden çok boş yapıyorsun.. çookkk şimdi olanları anlatsam o tırnak kadar beyninde yok olur en iyisi anlatmyim şimdi defol yorumumdan
Artik iliskiler boyle kimse ciddi olmak istemiyor sonrada neden diye soruyor.
Hyr öyle birisi değil gerçekten iyimser tatlı birisi fakat bir anda oldu
Konduramiyosun ama oyle biri. Heyecani gitti baskalarinin pesinde kosacak. Sen ne dusunursen dusun. Sen kendini ona actin basitlestin onun gozunde. Hizli bslar birden biter
Hyr o da benim gibi gerçekten iyimser birisi hem sevgilim değil erkek arkadaşım o beni
Ama gitti. Sebep? Yok.
Anlatmış açık açık niye gittini hesabınıda kapatmış yazamıyorumda
Merak ettim neden gitmis
Önceden belirtmişti gideceğini başka hesapını vericeni söylemişti ama veremeden kapattı ona sinirlendim
Peki
Başka arkadasın yokmu kızım niye bunerkekk milletine bu kadar kafayı takıyosunus bir takmıyosa seni sende takma daha karizmatik erkekler mutlka vardı canım
Düzelir inşallah
Ee sorun nedde insallah gorusuruz demiş
Temelli neden keser insan em azından neden diye sormam için konuşma hakkı verseydi anı gitmesi kötü oldu erkek arkadaşım o benim sevgilim değil
Ya yazim hatasi var ya yanlis anlamissin. bende dun konustugum birine umarim görüşürüz dedim şimdi burada vedalasma yok. Cocuk gorusuruz deyip engelledimi napti olayi anlamadim tam bidaha yazmami dedi umrarim gorusuruz dedikten sonra ki olay cok onemli
Puff bir anda yaptı bunu bende anlamadım en azından söz hakkı verseydi bana
Hyr hesap mı kapatmış öyle birşey😄 kini yok ki bana engellesin beni güzel sözler söylemiş sonra kapatmış anlamadım bende
Acaba kendini olduğundan farklimi tanıttı
Sanmıyorum inanıyorum ona fakat bu yaptından sonra baya sinirlendirdi beni gelip konuşmadı sürece tekrar ben de konuşmıcam
Demekki alınan verim son bulmuş
Baktı sende iş yok bırakıp gitmiştir
Yavrum Kızı neye bu kada linçlednz cık çoh ayp:-*