• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

İyi bir kadını göz göre göre kaçıran erkeğe ne denir?

Lauraemy
Lauraemy Takip Et
Bilge Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1013
Yapay Zekaya Sor

Evet beyler ne denir?😄

Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ihtimaller şunlar, kendimden biliyorum

1. Özgüvensiz olabilir. Eskiden böyleydim. Özgüvensiz erkekler, kendisini arkadaş olarak gördüğünü düşünür sadece.

2. Kadının statüsü yüksek olabilir. Zira kadının statüsü, erkekten yüksek olması nedeniyle, kontrol edilmesi mümkün değildir. Böylece erkek ezik ( beta ) durumuna düşecektir. Zira ilişkide kontrol, erkekde olmaz ise kadınlar bu tür erkekleri erkek gibi erkek olarak görmüyor ; ya aldatıyor ya da tatmin etmeyip her türlü amele işini yaptırıyorlar. Bu da erkeği, tüm arkadaş dünyasına rezil ediyor. Ben, bu yüzden bir kadını reddettim. Zira Maaşı, benden çok yüksekti.. Özel sektörde Nadir de olsa, yüksek maaşlar var ve biri de beni buldu. Ne garip değil mi? Daha dahası var, okumaya devam..

3. Kadın bakire olabilir ve erkek ise ; evlenmeden seks yapmak istiyor olabilir. Bu yüzden , üç kadınla ilişki başlatmayı reddettim. Ne hikmetse, kemalistim ama dinci bakireler denk geliyor. Nasıl bir şeydir, çözemedim.. Bunun, tam tersi de olabilir bu arada ama çok nadirdir..

4. Kadın bakire değildir ama erkekle evlenmeden seks yapmak istemiyordur. Hiç sevmediğim, gıcık olduğum tiplerdir. Zira erkeği, enayi yerine koyuyorlar. Ha ben bakire olmayan kadınla evlenirim;sadece sevdiği adamla birliktelik yaşamış ve tecrübeme güveniyorsam.

Ama beni yataktan tatmin etmeden de evlenmem. Zira boşamak, bekara kolay. Gerçekten Kadın boşamak, hiç kolay bir şey değil; Avukat olduğumdan biliyorum.. Bu yüzden boşanma davasının ücretleri, diğer davalara göre çok yüksek. Çünkü, delil bulmak ve hakimi ikna etmek çok ama çok zor. Ama maalesef bir ofiste çalıştığımdan, diğer çevresi olmayan Avukatlarda olduğu gibi; durumum iyi değil. Memur olmaya çalışıyorum, bakalım

5. Kadın zıt siyasi görüşe sahiptir. Mesela ben Atatürkün izinde laik Türk milliyetçisi olduğumdan; Atatürkle sorunu olan kimseyle yapamam. Zaten Atatürkle sorunu olanlardan pkkalılar hariç, evlenmeden seks yapmazlar.

6. Kadında sıkıntı yoktur ama ailesi sıkıntılıdır; mafiaya, şeriatçı veya uyuşturucu bağımlısı vs. Bana mafia denk geldi ve bunu da engelledim

Böylece karşıma; bakire olmayan , Ailesi ve kendi Atatürkçü, ortalama tipte ve benim statümde Kadın denk gelmediğinden; 28 yaşıma kadar gerçek anlamda aşk yaşamadım. Benim gibi böyle talihsiz olan, beğeni koysun

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hiç tecrübemem olmamasına rağmen bu kadar tecrübeyi ise ; Red pil kuramı, kadın erkek ilişki uzmanları ve flört konusunda uzman kız ve erkek arkadaşlar sayesinde biliyorum. Tüm çevrem Red pil kuramını , bilimsel ve doğru olduğunu kanıtlıyor. Uygulabilececğim uygun biri bulabilirsem, kesin başarılı olurum da bu ülkede belli ki Atatürkçüden daha çok; Atatürk düşmanı var. Aramaya devam...

• Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Red pil kuramı ne

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyorum. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.

Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşlarım da Red pil kuramını doğruluyor.

En İyi Cevaplar

• TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Kendine güvenmediyse bırak kaçırsın. Mıymıy ne istediğini bilmeyen biri olmasın sizin için. Ha bazen de hayatının fırsatını kaçırdığını görüyoruz insanların. Bu zamanda ise güven meselesi çok ağır basıyor. Olay diğer taraftan sizin baktığınız gibi gözükmüyor. Bir erkek çoğu şeyin olgunlaşmasını da ister. Mesela her şeye yetmek ister. Birlikte vakit geçirecek zaman olsun diye çok emek verir. Bunun gibi birçok sebepten de olabilir. Ancak fırsatı olunca da çok düşünmemek gerekir. Yani haklısınız.

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

İsteyerek, çok istediği hâlde kaçırıyorsa, çok sevmesine ve ciddi anlamda niyetli olmasına rağmen kaçırıyorsa; "nasip değilmiş, geçmiş olsun, bırak gitsin sen kendini üzme, hayatına ve ideallerine odaklan, tek hedef bu hayatta mecazi aşk değil" denilir.

Bilerek, görerek, biraz ilgilenmiş gibi arkadaşça takılıp, kadının duygularıyla oynayıp, kadını terkedip bırakıp, hayalete bağlayıp, çekip giderse, kadınla aniden iletişimi bitirip kadının en ufak bir yanlışı bile yokken kadını terkedip giderek kaçırırsa o zaman da şöyle denilir:

• G. erizekâlı narsist
    • Şizofren ergen
    • Joker ruhlu i. t
    • Adamın dibi değil, dublörü
    • Dengesiz ruh hastası y. avşak
    • Erkek değil erko
    • Psikopat sadist
    • Aşktan anlamayan ikiyüzlü filozof
    • Çok daha kötü kadınlara müstahak
    • Ş. eref fakiri
    • Onun kâlbinin kötülüğüne denk kötü kâlpli adi bir kadın dilerim onu çok sever ve dilerim birlikte sonsuza dek mutsuz olurlar
    • Hakkımı helâl etmiyorum
    • Allah'a havale ediyorum
    • Amin, amin, amin 😃👍
    4
    2 Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

👌👌👌👌

Yorumla
    • SheWolfWoman
      SheWolfWoman
      +1 yıl

Teşekkürler 😎🌸

Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Pek çok kızın yaptığı bir hata var ki o da karşınızdaki kişinin size neden öyle yaptığını sorgulamanız, sürekli "neden yaptı, niye böyle oldu" diye sorup durmanız. Ama onun öyle bir insan olduğunu kabullenmeniz gerekiyor ve farkında olmasanız da kabullenemediğiniz için sürekli sorup duruyorsunuz çünkü yaşadığınız güzel şeyleri, hissettiklerinizi özlüyorsunuz. Güzel hisler en basit şey bir sürü insan hissettirebilir ama önemli olan dönek olmayan birine denk gelmek. O da erken yaşlarda biraz zor bir şey çünkü herkes yaş aldıkça olgunlaşır o zamana kadar da yanlış ilişkiler yapar mutlaka herkes. Sorunun cevabına gelecek olursak öyle bir erkeğin ne olduğu zaten bellidir, önemli olan sorup durmak yerine " bana layık değilmiş beni hak etmediğini kanıtladı " diyebilmeniz. Ve maalesef pek çok kız bunu kendine söylemiyor bile.

0
    2 Yorumla
    • Userrr878
      Userrr878
      +1 yıl

Biz de bazı kızlar için aynısını diyoruz bilmem farkında mısınız. beni hak eden elini masaya vurur alır 😂

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      +1 yıl

Her şeyin farkındayım sen merak etme

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

125

Cevap

• Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Kime göre iyi denir 🤔 belki karşı taraf Allah korumuş diyordur 🤔

3
    2 Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

Öyle valla. Hangi kadına sorsan kendisi prenses, trip atmaz, herkese mavi boncuk dagitmaz ama erkek gittiği zaman da erkek kötü kadın iyi

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

@emre505 o algı evet var biraz ama genelde her insan kendini iyi görür 🤔

Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Demekki iyi kadin istemiyormuş

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.

Geri ze*kalı denir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İyi kadın ne demek ona bakmak lazım.

Benim için iyi kadın birazcık zor olan kadındır. Sınırları olan kadındır. Belli saat bana vakit ayıran belli saat "işim var" deyip kendine ait bir hayatı da olan kadındır.

Çoğu kadın kıymet veren kadının yalnız kaldığını düşünür ama bir şeyin kıymetini biraz da uzak kalabilmesi etkiliyor.

Siz yedi yirmi dört adamlara mesaj atar ilgi beklerseniz çok az adam ilgi gösterir. Duygusal zekası çok çok yüksek olacak ki kıymet göstersin o adam da.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yeşil bayrakları olan iyi karaktere sahip sadık mütevazi kanaatkar Feminen uyumlu fedakar Kadını kaybeden harbi Malın önde gidenidir. Hele ki böyle bir dönemde Zira nesli tükenmiş numunelik anca bulunur. Bir kadın bu kadar iyi özelliklere sahipse hiç kendini boş yere üzmesin Hani bazı kendini beğenmişler hakkettiği halde kötü muammeleyi kendini kandırır değerli olup beni kaybetti diye Zırvalık. Eğer bir kadın bu bahsettiğim özelliklere gerçekten sahipse İşte o zaman gerçektende evet Kaybeden kesinlikle Mallık yapan Erkektir

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Ona göre güzel gelmiyor olmanız ihtimaller dahilinde.
    Veyahut istediği güzel bir kadın olmamasıdır.
    Güzel olmak herkese göre değişebilir.
    Kimi giyimine düşer, kimi tatlı bir bakışa , kimi saçının rengine, kimi cilvesine, kimi o saçı savururken hareketine.

Güzellik geçici olan bir şey kanımca.
    Hiç mi önemi yok derseniz gayet tabi var.
    Herkes eşi olacak kişinin çirkin olmasını gayet tabi istemez.

Tek bir sebep de olmamalı.

1
    0 Yorumla
  • Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı.

iyi kadin?
    „Günes nerden vurursa orasi güzel görünür“

Bu konu ile ilgili kütüphane dolu kitap yazilir.
    Birkac neden Erkegin neden kadinin gitmesine izin verdigine dair,

• Özgüven eksikli

Baglanma korkusu (sonucta birine baglaninca dünyanin diger kizlarini diger erkekler yiyecek)

• ailevi toplumsal baskiya direnc gösterememe
    • Enönemlisi seni kendine uygun görememesi yani beklentisini karşılayamaman
    0
    0 Yorumla
  • irmakdglr
    irmakdglr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Kime göre iyi değişir :) Siz kendinize göre iyi olabilirsiniz belki birçok kişi de bunu onaylar ancak herkesin ihtiyacı farklıdır belki de onun kötü tecrübeler ile öğrenmesi gerekiyordur. Doğru kişi için, doğru kişi olduğumuzda zaten o ilişki vazgeçilmez olacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

iyi de neden kaçırıyor? ya da onun açısından baktığında kaçırmak oluyor mu bu durum? Belli ki istemiyor o kadını, sevmiyor, elektrik alamıyor, onunla mutlu olacağına inanmıyor. Bu durumda kaçırmış olarak görmez kendini 🙂 İstiyor olsa kaçırmaz zaten

4
    1 Yorumla
    • Kriminal_Kalp_2
      Kriminal_Kalp_2
      +1 yıl

😂😂😂😂👍🏻👍🏻👏🏼👏🏼👏🏼

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

İyi bir kadın değil demek ki aradiği. Bazi erkek aşk. acisi yaşamak ister, zor kadın olsun canıma okusun der. Hee erkeğin hoşlandığı kadın modeli farklı bence..

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aslında bu durum karşılıklı, hatta aynı şeyi kadınlar daha çok yapıyor, gerçekten iyi, şefkatli, gönülden seven adamları bırakıp, serseri tipliler buluyorlar, insanların beklentileri gerçekten farklı olabiliyor, ama şundan eminim ki, bizim toplumumuzda, iyi niyetli, alçak gönüllü kişiler her zaman üzülmeye mahkum.

0
    0 Yorumla
  • TeTeMm
    TeTeMm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Burada iki anlam çıkar. Göz göre göre kaçırıyorsa kız demek ki birden fazla erkekle konuşuyordur. O yüzden şanslı erkek denir. Ama hiçbir adım atmıyorsa kız ona bakmasına rağmen çekingen utangaç erkek denir.

0
    0 Yorumla
  • Bora505
    Bora505 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46 , eic 92%
    +1 yıl

İyi bir kadını göz göre göre kaçıran erkeğe bana fikrimi sormadıkça ben bir şey demem. Ama ben bir kadını kaçırsam kahrolurum. Geçmişte kaçırdım. Nasıl kahrolduğumu biliyorum.

0
    0 Yorumla
  • Birbucukacılıadana
    Birbucukacılıadana Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Aptal denir gerçekten iyi zeki ve kültürlü bir kadını kaybeden erkek mutlaka bir gün kaybettiği yere geri döner genellikle de avucunun içini yalayarak geri döner.

0
    0 Yorumla
  • laraçınarr
    laraçınarr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

avcunu yala.

oğuzhan uğurun da dediği gibi "daha iyisini bulacakmışsın n. h bulursun"

0
    4 Yorumla
    • Userrr878
      Userrr878
      +1 yıl

Sizin için mi yapacak siz önce kadın olun da erkeğin kıymetini bilin o küçük aklınız ve egonuzla. bir SK yapamazsiniZ

Yorumla
    • Userrr878
      Userrr878
      +1 yıl

Aşık olup Bizim için ağlıcaksiniz duygusal kezban seni

Yorumla
    • laraçınarr
      laraçınarr
      +1 yıl

erkeğin kıymetini bilin mi hahahahaha. sen de olan başka erkekte yok mu? sihirli değnek mi seninkisi? aşık olup ağlamak erkeklere özgü bir ge zekalılık örneğidir. kadın çoktan başka erkek bulur.

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

İki kullanıcı ikiniz de egonuzla konuşuyorsunuz , yapmayın arkadaşlar ego insanoğlunun en büyük düşmanı kendinize gelin 💙💙💙

Yorumla
  • Sahil06
    Sahil06 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl

Nasip denir, iyilikde dünya birincisi olsa, Allah yazmadıysa istediği kadar iyi olsun neye yarar.
    Ha diğer konu, kendini iyi sananları çok silmişliğim var.

0
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Bir insanın iyi olması kimse için yetmez. Karşılıklı uyum gerekir. Aradığı diğer özellikleri de asgari karşındakinde bulman gerekir. Özünde herkes kendinin iyi olduğunu düşünür.

0
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Bundan sonraki hayatından Ahmet Kaya'nın hep sonradan aklım başıma gelir hep sonradan şarkısını ağlayarak dinleyecek olan erkek cinsi..

0
    1 Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Evet babyim💮

Yorumla
  • Rk1252
    Rk1252 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 76%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı.

Kimse kimseye muhtaç degil.. O yğzden kimse elinden kaçırmaz veya ödül gibi yapışmaz.. (Kendi fikrim)

1
    0 Yorumla
  • theNitroZeuss
    theNitroZeuss Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Büyük ihtimalle iyi bir kadını kaçırmamıştır, onun iyi kadın olduğunu zannetmiştir ancak iyi kadın olmadığını anladığı için bırakmıştır.

1
    1 Yorumla
    • Alissssaaaaa
      Alissssaaaaa
      +1 yıl

Gerçekten iyi bir kadını kaçırdıysa peki

Yorumla
  • TheSaintBalloon
    TheSaintBalloon Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

12 dakika sonra geliyormuş

1
    0 Yorumla
  • GözlemciÜyee
    GözlemciÜyee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Belki de fasülye kendisini nimetten sayıyordur ne bilelim

2
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.

şu denir 😂😂

3
    0 Yorumla
  • -Elvis
    -Elvis Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Kaçırmak istediğine emin misin? Yanılıyor olabilir misin? Yanılmıyorsan kriterler uyumlanamamış demek ki derim.

0
    0 Yorumla
  • UnMoved
    UnMoved Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Kacirma diye birsey yok ya bana göre..
    Bir yerde hayat sartlari ve gercekler..
    Yanlis zaman vs var :/

0
    0 Yorumla
  • efedengiz
    efedengiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Tek bakışta iyi olup olmadığını nasıl anlican güzel kadın olarak çeviriyorum güzellik kavramı görecelidir

0
    0 Yorumla
  • brakask
    brakask Takip Et
    Yoda Yaş: 49 , eic 92%
    +1 yıl

Neye göre iyi, kime göre iyi? İyiliğin kriterleri ne? ya da sen kendini nasıl tanımlıyorsun, iyi kadını nasıl şekillendiriyorsun kendinde?

0
    0 Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Iyi bir kadın diye tanımladığın profilindekine benziyor mu

0
    4 Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

28 doğru mu peki o kadının

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Yeap

Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

34 bedenli küçük memeli sütun gibi incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü mu bu kadın peki

Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.

Ben dün kaçırdım göz göre göre ama üzülmüyorum çünkü 13 yıldır tanıdığım insanın yerine onu koyamazdım

0
    7 Yorumla
    • Alissssaaaaa
      Alissssaaaaa
      +1 yıl

13 yıldır tanıdığın hayatta değil mi

Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Hayatta da ne bileyim ondan ayrıldım işte ve bitirme kararı aldık önceden ve ben artık hepten bitirdim onunla ilişkimi çünkü babası bana güvenmedi

Yorumla
    • Alissssaaaaa
      Alissssaaaaa
      +1 yıl

Ama iyi bir kadın görmüşsün ve 13 yıldır tanıdığını unutmadığın için reddetmişsin

Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

13 yıldır tanıdığımdan babası yüzünden ayrıldım

Yorumla
    • Alissssaaaaa
      Alissssaaaaa
      +1 yıl

Hayatına devam etmen gerekiyor ama onun yerini birisinin alması gerekiyor hayattaki tek kadın o değil

Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Elbette de işte anneme anlatamıyorum bu durumu annem o kızda ısrar ediyor ben bipolar hastası olduğum için benimle kimse evlenmek istemiyor

Yorumla
    • Alissssaaaaa
      Alissssaaaaa
      +1 yıl

Annen niye o kızda ısrar ediyor kızın babasının istemediğini bilmiyor mu

Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Yeterince olgunlaşmamış (zihinsel) , ham erkek denir.

0
    1 Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Hımm evet aşk

Yorumla
  • _snow_
    _snow_ Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.

verilmiş sadakan varmış, Allah Yüzüne gülmüş, Allah kurtarmış evlilikten denir :D

0
    1 Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

🤔evet

Yorumla
  • emre00488
    emre00488 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Kadının nasıl olduğuna bağlı.
    Değecek biriyse kaçırılmaz.

1
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Kadına iyilik yapmış denir. Allah Sevaplarını arttırsın denir. 😅

1
    0 Yorumla
  • Menekşe1001
    Menekşe1001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 102 , eic 93%
    +1 yıl

O kadını zaten hakketmeyen ne istediğini bilmeyen erkektir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ap tal denir ama zaten iyi bir kadın kimseye kolay kolay yar olmaz onu hak eden pek bulunmaz bu yüzden sorun yok, kaydeden üzülsün

2
    0 Yorumla
  • Mcrklm
    Mcrklm Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Apppppptttallllllllllllllllll her şey farklı olabilirdi aptal

0
    0 Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.

İyide kime göre iyi kişiden kişiye değişir belki o erkek öyle düşünmüyordur

0
    0 Yorumla
  • Abdulkadir_King
    Abdulkadir_King Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Mesaj kutuna bakarsan iyi olur senin iel alakali acil

0
    1 Yorumla
    • Abdulkadir_King
      Abdulkadir_King
      +1 yıl

Hiç sevgilim olmadı o deneyimi yaşamadım nasıl bı diygu acaba fiziğini hiç beğendiğim. bi kıza aşık oldum ve ona bunu söyledim ama ondan hiç etkilenmedim yuzyzue görüşürken bitrmek istedim ama yapamadım ve evlendik pişmanım ama iş işten gecti

Yorumla
  • ebraristeben
    ebraristeben Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.

hayatında hicbir zaman boyle bir kadın bulamayacaksın denir

0
    0 Yorumla
  • nissanaz
    nissanaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Ben buna dönek korkak aptal vb çeşitli şeyler diyebilirim ama demiyorum NEMWNWMWM

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Kendisini daha kötülerine layık görüyordur ne diyelim ki kendi tercihi

0
    0 Yorumla
  • vesvesex
    vesvesex Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 713 cevap paylaştı.

İyi kadın kime göre neye göre iyi kadın kendinimi kastediyosun?

0
    0 Yorumla
  • JamaisV
    JamaisV Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

İyi kadın istemiyor denilir dhdndj ne bileyim ben ya 😐

0
    0 Yorumla
  • asyacim33
    asyacim33 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Allah ona nasip etmemiş işte bir şey demeye gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Hortlaklalaa
    Hortlaklalaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı.

Beyler demişsin ama bnde söylim ahmak kısmeti artık kapanmış denir 😆

0
    0 Yorumla
  • Blossom01
    Blossom01 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Ya kızdan emin değildir, ya da kendine güveni yoktur.

0
    0 Yorumla
  • yorgunyalniz
    yorgunyalniz Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

canım denebilir.

Ama iyi olduğunu nerden bileceğiz o da var.

0
    0 Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Amaaan be denir 😂
    Ne diyeceğiz çoğu zaman oluyor 😂

0
    0 Yorumla
  • verwindung
    verwindung Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı.

İyi kadın dediğin ne, fevkalade süs güzeli bir mıymıntı mı

0
    0 Yorumla
  • çarliabiniz
    çarliabiniz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 74%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

İyi kadın yoktur ki her kadın erkeği elde edince şeytanlaşıyor

0
    0 Yorumla
  • zil2tapoz
    zil2tapoz Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı.

Peki o kadın iyi bir erkeği kaçırdıysa olaylara tek taraflı bakmak mantıksız

0
    1 Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Ona amenna 😄

Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.

Senden iyisini bulmuştur hayırlı işler bol güneşler denir

0
    3 Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Sorum çok saçma olduğu için cevaplar da saçma 😄

Yorumla
    • Aserehehadejetejebe
      Aserehehadejetejebe
      +1 yıl

Ben saça göre tarak uzattım😀

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

😄😄 peki

Yorumla
  • adamınbiri_06
    adamınbiri_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Kime göre iyi? Belki karşı tarafın iyi kriterlerinde değil. Belki de karşı tarafa göre kaçılması uzak durulması gereken biri. Göreceli bir kavram.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Gerçekten iyi bir kadındı ve gitti. Ancak olanlar bana bağlı değildi. Şimdi çok özlüyorum ama elden bir şey gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ne göre iyi, kime göre iyi?
    Belki başkasını seviyor?

Reddedildiniz egonuzu böyle saçma düşüncelerle kasmayın!

0
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.

Yazık kafana denir 😅

0
    1 Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Hahahahaha💎

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İyi bir kadın mısınızdır? Neye göre kime göre.. Vazgeçilmez değildir kimse..

0
    23 Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Vazgeçilmez değildir kimse doğru...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden o zaman erkeğe ke*iz terimlemesini kullanmamızı istiyorsun :D

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

😄Enes sen misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni kaybedenin ismi enesmiymiş tam k*rizmiş o zaman. Kime niyet kime kısmet diyelim o zaman falan :D

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Neden tam kerizmiş dedin ki😄🤔

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni kaybetmiş çünkü. Bi yandan da korkuyorum çok pohpohlarım seni. Sonra indiremem havadan falan :D

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Hımm teşekkürler gizli hayranım 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yiaaaaa. Yanarım yanarım ateşlerde yanarım senin içiiiin. Yak beni yak yak 😅 gizli hayran da olduk 30 yaşında :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayranına geç yazıyorsun birde

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Enes sen önce gizli gizli takılma yavrucuğum 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ahahah enes kim ya. Valla canım dürüst olayım enes kim ise aklını almış gibi geldi :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Lauraaaaa baksana bi.

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Yeap buyrun benim😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen böyle sallama beni sonra yeap buyrun benim de. Beni çıldırttın kadın özele çekerim seni :D

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Enes mi? Bir zamanlar sırılsıklam aşık"tım" ona:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hm :) :) benim enes olduğumu nereden çıkardın. Gerçi halen öyle düşünüyorsun

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Bana keriz demişti bir kere faka bastığını direkt yüzüne vurunca ben , keriz diyip gülmüştü 😁sonra bazen bana keriz desene ya ağzına çok yakışıyor diyordum 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aaaa bence bizim normal mesaja geçmemiz lazım bak bende keriz diyim hoşuna gidecektir 😅😅

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Aaaa mı Enes sensin dimi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yoo bende çok güzel keriz derim diye demiştim yazsyım mı oradan :D

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Sadece enese özgü bir şey o yalnız🥴

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende iyi söylerim ama gel sen bi

Yorumla
    • Lauraemy
      Lauraemy
      +1 yıl

Teşekkürler almayayım.

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Herkesin iyi kötü yanı farklı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Beğenmemiştir elektrik alamamıştır olabilir bunlar. Zorla güzellik olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Be_smart
    Be_smart Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı.

Bu olaya kismet denir.. kimse kaçmış değildir... istemeyebilir insan

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (146)
Devamını Gör(191)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İyi bir kadını göz göre göre kaçıran erkeğe ne denir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeklerin düzgün kadın, Kadınlarında düzgün erkek dediği Nasıl Bir Kişi? 5 cevap verildi
Bir kadını yarı yolda bırakan erkeğe ne denir? 71 cevap verildi
Erkekler, bakımlı kadın kime denir? 20 cevap verildi
Erkekler, cilveli bir kadını nasıl tarif edersiniz? 16 cevap verildi
Beyler böyle bir “adama” ne denir? 6 cevap verildi
Bir kadının gözünde "çekici erkek" nasıl tanımlanır? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨