Gizli Üye(30-35)+1 yılIhtimaller şunlar, kendimden biliyorum
1. Özgüvensiz olabilir. Eskiden böyleydim. Özgüvensiz erkekler, kendisini arkadaş olarak gördüğünü düşünür sadece.
2. Kadının statüsü yüksek olabilir. Zira kadının statüsü, erkekten yüksek olması nedeniyle, kontrol edilmesi mümkün değildir. Böylece erkek ezik ( beta ) durumuna düşecektir. Zira ilişkide kontrol, erkekde olmaz ise kadınlar bu tür erkekleri erkek gibi erkek olarak görmüyor ; ya aldatıyor ya da tatmin etmeyip her türlü amele işini yaptırıyorlar. Bu da erkeği, tüm arkadaş dünyasına rezil ediyor. Ben, bu yüzden bir kadını reddettim. Zira Maaşı, benden çok yüksekti.. Özel sektörde Nadir de olsa, yüksek maaşlar var ve biri de beni buldu. Ne garip değil mi? Daha dahası var, okumaya devam..
3. Kadın bakire olabilir ve erkek ise ; evlenmeden seks yapmak istiyor olabilir. Bu yüzden , üç kadınla ilişki başlatmayı reddettim. Ne hikmetse, kemalistim ama dinci bakireler denk geliyor. Nasıl bir şeydir, çözemedim.. Bunun, tam tersi de olabilir bu arada ama çok nadirdir..
4. Kadın bakire değildir ama erkekle evlenmeden seks yapmak istemiyordur. Hiç sevmediğim, gıcık olduğum tiplerdir. Zira erkeği, enayi yerine koyuyorlar. Ha ben bakire olmayan kadınla evlenirim;sadece sevdiği adamla birliktelik yaşamış ve tecrübeme güveniyorsam.
Ama beni yataktan tatmin etmeden de evlenmem. Zira boşamak, bekara kolay. Gerçekten Kadın boşamak, hiç kolay bir şey değil; Avukat olduğumdan biliyorum.. Bu yüzden boşanma davasının ücretleri, diğer davalara göre çok yüksek. Çünkü, delil bulmak ve hakimi ikna etmek çok ama çok zor. Ama maalesef bir ofiste çalıştığımdan, diğer çevresi olmayan Avukatlarda olduğu gibi; durumum iyi değil. Memur olmaya çalışıyorum, bakalım
5. Kadın zıt siyasi görüşe sahiptir. Mesela ben Atatürkün izinde laik Türk milliyetçisi olduğumdan; Atatürkle sorunu olan kimseyle yapamam. Zaten Atatürkle sorunu olanlardan pkkalılar hariç, evlenmeden seks yapmazlar.
6. Kadında sıkıntı yoktur ama ailesi sıkıntılıdır; mafiaya, şeriatçı veya uyuşturucu bağımlısı vs. Bana mafia denk geldi ve bunu da engelledim
Böylece karşıma; bakire olmayan , Ailesi ve kendi Atatürkçü, ortalama tipte ve benim statümde Kadın denk gelmediğinden; 28 yaşıma kadar gerçek anlamda aşk yaşamadım. Benim gibi böyle talihsiz olan, beğeni koysun
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç tecrübemem olmamasına rağmen bu kadar tecrübeyi ise ; Red pil kuramı, kadın erkek ilişki uzmanları ve flört konusunda uzman kız ve erkek arkadaşlar sayesinde biliyorum. Tüm çevrem Red pil kuramını , bilimsel ve doğru olduğunu kanıtlıyor. Uygulabilececğim uygun biri bulabilirsem, kesin başarılı olurum da bu ülkede belli ki Atatürkçüden daha çok; Atatürk düşmanı var. Aramaya devam...
- +1 yıl
Red pil kuramı ne
Cevap sahibi+1 yılRed pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyorum. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşlarım da Red pil kuramını doğruluyor.
En İyi Cevaplar
Kendine güvenmediyse bırak kaçırsın. Mıymıy ne istediğini bilmeyen biri olmasın sizin için. Ha bazen de hayatının fırsatını kaçırdığını görüyoruz insanların. Bu zamanda ise güven meselesi çok ağır basıyor. Olay diğer taraftan sizin baktığınız gibi gözükmüyor. Bir erkek çoğu şeyin olgunlaşmasını da ister. Mesela her şeye yetmek ister. Birlikte vakit geçirecek zaman olsun diye çok emek verir. Bunun gibi birçok sebepten de olabilir. Ancak fırsatı olunca da çok düşünmemek gerekir. Yani haklısınız.
00 Yorumla
+1 yılİsteyerek, çok istediği hâlde kaçırıyorsa, çok sevmesine ve ciddi anlamda niyetli olmasına rağmen kaçırıyorsa; "nasip değilmiş, geçmiş olsun, bırak gitsin sen kendini üzme, hayatına ve ideallerine odaklan, tek hedef bu hayatta mecazi aşk değil" denilir.
Bilerek, görerek, biraz ilgilenmiş gibi arkadaşça takılıp, kadının duygularıyla oynayıp, kadını terkedip bırakıp, hayalete bağlayıp, çekip giderse, kadınla aniden iletişimi bitirip kadının en ufak bir yanlışı bile yokken kadını terkedip giderek kaçırırsa o zaman da şöyle denilir:- G. erizekâlı narsist
- Şizofren ergen
- Joker ruhlu i. t
- Adamın dibi değil, dublörü
- Dengesiz ruh hastası y. avşak
- Erkek değil erko
- Psikopat sadist
- Aşktan anlamayan ikiyüzlü filozof
- Çok daha kötü kadınlara müstahak
- Ş. eref fakiri
- Onun kâlbinin kötülüğüne denk kötü kâlpli adi bir kadın dilerim onu çok sever ve dilerim birlikte sonsuza dek mutsuz olurlar
- Hakkımı helâl etmiyorum
- Allah'a havale ediyorum
- Amin, amin, amin 😃👍
42 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😎🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPek çok kızın yaptığı bir hata var ki o da karşınızdaki kişinin size neden öyle yaptığını sorgulamanız, sürekli "neden yaptı, niye böyle oldu" diye sorup durmanız. Ama onun öyle bir insan olduğunu kabullenmeniz gerekiyor ve farkında olmasanız da kabullenemediğiniz için sürekli sorup duruyorsunuz çünkü yaşadığınız güzel şeyleri, hissettiklerinizi özlüyorsunuz. Güzel hisler en basit şey bir sürü insan hissettirebilir ama önemli olan dönek olmayan birine denk gelmek. O da erken yaşlarda biraz zor bir şey çünkü herkes yaş aldıkça olgunlaşır o zamana kadar da yanlış ilişkiler yapar mutlaka herkes. Sorunun cevabına gelecek olursak öyle bir erkeğin ne olduğu zaten bellidir, önemli olan sorup durmak yerine " bana layık değilmiş beni hak etmediğini kanıtladı " diyebilmeniz. Ve maalesef pek çok kız bunu kendine söylemiyor bile.
02 Yorumla- +1 yıl
Her şeyin farkındayım sen merak etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKime göre iyi denir 🤔 belki karşı taraf Allah korumuş diyordur 🤔
32 Yorumla- +1 yıl
@emre505 o algı evet var biraz ama genelde her insan kendini iyi görür 🤔
u +1 yılDemekki iyi kadin istemiyormuş
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGeri ze*kalı denir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi kadın ne demek ona bakmak lazım.
Benim için iyi kadın birazcık zor olan kadındır. Sınırları olan kadındır. Belli saat bana vakit ayıran belli saat "işim var" deyip kendine ait bir hayatı da olan kadındır.
Çoğu kadın kıymet veren kadının yalnız kaldığını düşünür ama bir şeyin kıymetini biraz da uzak kalabilmesi etkiliyor.
Siz yedi yirmi dört adamlara mesaj atar ilgi beklerseniz çok az adam ilgi gösterir. Duygusal zekası çok çok yüksek olacak ki kıymet göstersin o adam da.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeşil bayrakları olan iyi karaktere sahip sadık mütevazi kanaatkar Feminen uyumlu fedakar Kadını kaybeden harbi Malın önde gidenidir. Hele ki böyle bir dönemde Zira nesli tükenmiş numunelik anca bulunur. Bir kadın bu kadar iyi özelliklere sahipse hiç kendini boş yere üzmesin Hani bazı kendini beğenmişler hakkettiği halde kötü muammeleyi kendini kandırır değerli olup beni kaybetti diye Zırvalık. Eğer bir kadın bu bahsettiğim özelliklere gerçekten sahipse İşte o zaman gerçektende evet Kaybeden kesinlikle Mallık yapan Erkektir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna göre güzel gelmiyor olmanız ihtimaller dahilinde.
Veyahut istediği güzel bir kadın olmamasıdır.
Güzel olmak herkese göre değişebilir.
Kimi giyimine düşer, kimi tatlı bir bakışa , kimi saçının rengine, kimi cilvesine, kimi o saçı savururken hareketine.
Güzellik geçici olan bir şey kanımca.
Hiç mi önemi yok derseniz gayet tabi var.
Herkes eşi olacak kişinin çirkin olmasını gayet tabi istemez.
Tek bir sebep de olmamalı.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. iyi kadin?
„Günes nerden vurursa orasi güzel görünür“
Bu konu ile ilgili kütüphane dolu kitap yazilir.
Birkac neden Erkegin neden kadinin gitmesine izin verdigine dair,- Özgüven eksikli
Baglanma korkusu (sonucta birine baglaninca dünyanin diger kizlarini diger erkekler yiyecek)- ailevi toplumsal baskiya direnc gösterememe
- Enönemlisi seni kendine uygun görememesi yani beklentisini karşılayamaman
00 YorumlaKime göre iyi değişir :) Siz kendinize göre iyi olabilirsiniz belki birçok kişi de bunu onaylar ancak herkesin ihtiyacı farklıdır belki de onun kötü tecrübeler ile öğrenmesi gerekiyordur. Doğru kişi için, doğru kişi olduğumuzda zaten o ilişki vazgeçilmez olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi de neden kaçırıyor? ya da onun açısından baktığında kaçırmak oluyor mu bu durum? Belli ki istemiyor o kadını, sevmiyor, elektrik alamıyor, onunla mutlu olacağına inanmıyor. Bu durumda kaçırmış olarak görmez kendini 🙂 İstiyor olsa kaçırmaz zaten
41 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂👍🏻👍🏻👏🏼👏🏼👏🏼
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İyi bir kadın değil demek ki aradiği. Bazi erkek aşk. acisi yaşamak ister, zor kadın olsun canıma okusun der. Hee erkeğin hoşlandığı kadın modeli farklı bence..
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bu durum karşılıklı, hatta aynı şeyi kadınlar daha çok yapıyor, gerçekten iyi, şefkatli, gönülden seven adamları bırakıp, serseri tipliler buluyorlar, insanların beklentileri gerçekten farklı olabiliyor, ama şundan eminim ki, bizim toplumumuzda, iyi niyetli, alçak gönüllü kişiler her zaman üzülmeye mahkum.
00 YorumlaBurada iki anlam çıkar. Göz göre göre kaçırıyorsa kız demek ki birden fazla erkekle konuşuyordur. O yüzden şanslı erkek denir. Ama hiçbir adım atmıyorsa kız ona bakmasına rağmen çekingen utangaç erkek denir.
00 Yorumlaİyi bir kadını göz göre göre kaçıran erkeğe bana fikrimi sormadıkça ben bir şey demem. Ama ben bir kadını kaçırsam kahrolurum. Geçmişte kaçırdım. Nasıl kahrolduğumu biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılAptal denir gerçekten iyi zeki ve kültürlü bir kadını kaybeden erkek mutlaka bir gün kaybettiği yere geri döner genellikle de avucunun içini yalayarak geri döner.
00 Yorumla
+1 yılavcunu yala.
oğuzhan uğurun da dediği gibi "daha iyisini bulacakmışsın n. h bulursun"
04 Yorumla- +1 yıl
erkeğin kıymetini bilin mi hahahahaha. sen de olan başka erkekte yok mu? sihirli değnek mi seninkisi? aşık olup ağlamak erkeklere özgü bir ge zekalılık örneğidir. kadın çoktan başka erkek bulur.
Nasip denir, iyilikde dünya birincisi olsa, Allah yazmadıysa istediği kadar iyi olsun neye yarar.
Ha diğer konu, kendini iyi sananları çok silmişliğim var.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bir insanın iyi olması kimse için yetmez. Karşılıklı uyum gerekir. Aradığı diğer özellikleri de asgari karşındakinde bulman gerekir. Özünde herkes kendinin iyi olduğunu düşünür.
00 Yorumla
+1 yılBundan sonraki hayatından Ahmet Kaya'nın hep sonradan aklım başıma gelir hep sonradan şarkısını ağlayarak dinleyecek olan erkek cinsi..
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Kimse kimseye muhtaç degil.. O yğzden kimse elinden kaçırmaz veya ödül gibi yapışmaz.. (Kendi fikrim)
10 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle iyi bir kadını kaçırmamıştır, onun iyi kadın olduğunu zannetmiştir ancak iyi kadın olmadığını anladığı için bırakmıştır.
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten iyi bir kadını kaçırdıysa peki
+1 yıl12 dakika sonra geliyormuş
10 Yorumla
+1 yılBelki de fasülye kendisini nimetten sayıyordur ne bilelim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. şu denir 😂😂
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kaçırmak istediğine emin misin? Yanılıyor olabilir misin? Yanılmıyorsan kriterler uyumlanamamış demek ki derim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kacirma diye birsey yok ya bana göre..
Bir yerde hayat sartlari ve gercekler..
Yanlis zaman vs var :/00 YorumlaTek bakışta iyi olup olmadığını nasıl anlican güzel kadın olarak çeviriyorum güzellik kavramı görecelidir
00 YorumlaNeye göre iyi, kime göre iyi? İyiliğin kriterleri ne? ya da sen kendini nasıl tanımlıyorsun, iyi kadını nasıl şekillendiriyorsun kendinde?
00 Yorumla
+1 yılIyi bir kadın diye tanımladığın profilindekine benziyor mu
04 Yorumla- +1 yıl
28 doğru mu peki o kadının
- +1 yıl
34 bedenli küçük memeli sütun gibi incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü mu bu kadın peki
- Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBen dün kaçırdım göz göre göre ama üzülmüyorum çünkü 13 yıldır tanıdığım insanın yerine onu koyamazdım
07 Yorumla- +1 yıl
13 yıldır tanıdığın hayatta değil mi
- +1 yıl
Hayatta da ne bileyim ondan ayrıldım işte ve bitirme kararı aldık önceden ve ben artık hepten bitirdim onunla ilişkimi çünkü babası bana güvenmedi
- +1 yıl
Ama iyi bir kadın görmüşsün ve 13 yıldır tanıdığını unutmadığın için reddetmişsin
- +1 yıl
13 yıldır tanıdığımdan babası yüzünden ayrıldım
- +1 yıl
Hayatına devam etmen gerekiyor ama onun yerini birisinin alması gerekiyor hayattaki tek kadın o değil
- +1 yıl
Elbette de işte anneme anlatamıyorum bu durumu annem o kızda ısrar ediyor ben bipolar hastası olduğum için benimle kimse evlenmek istemiyor
- +1 yıl
Annen niye o kızda ısrar ediyor kızın babasının istemediğini bilmiyor mu
Yeterince olgunlaşmamış (zihinsel) , ham erkek denir.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. verilmiş sadakan varmış, Allah Yüzüne gülmüş, Allah kurtarmış evlilikten denir :D
01 YorumlaKadının nasıl olduğuna bağlı.
Değecek biriyse kaçırılmaz.10 Yorumla
+1 yılKadına iyilik yapmış denir. Allah Sevaplarını arttırsın denir. 😅
10 Yorumla
+1 yılO kadını zaten hakketmeyen ne istediğini bilmeyen erkektir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAp tal denir ama zaten iyi bir kadın kimseye kolay kolay yar olmaz onu hak eden pek bulunmaz bu yüzden sorun yok, kaydeden üzülsün
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Apppppptttallllllllllllllllll her şey farklı olabilirdi aptal
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılİyide kime göre iyi kişiden kişiye değişir belki o erkek öyle düşünmüyordur
00 Yorumla
+1 yılMesaj kutuna bakarsan iyi olur senin iel alakali acil
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı o deneyimi yaşamadım nasıl bı diygu acaba fiziğini hiç beğendiğim. bi kıza aşık oldum ve ona bunu söyledim ama ondan hiç etkilenmedim yuzyzue görüşürken bitrmek istedim ama yapamadım ve evlendik pişmanım ama iş işten gecti
- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılhayatında hicbir zaman boyle bir kadın bulamayacaksın denir
00 Yorumla Ben buna dönek korkak aptal vb çeşitli şeyler diyebilirim ama demiyorum NEMWNWMWM
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendisini daha kötülerine layık görüyordur ne diyelim ki kendi tercihi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 713 cevap paylaştı. İyi kadın kime göre neye göre iyi kadın kendinimi kastediyosun?
00 Yorumlaİyi kadın istemiyor denilir dhdndj ne bileyim ben ya 😐
00 YorumlaAllah ona nasip etmemiş işte bir şey demeye gerek yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılBeyler demişsin ama bnde söylim ahmak kısmeti artık kapanmış denir 😆
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya kızdan emin değildir, ya da kendine güveni yoktur.
00 Yorumla
+1 yılcanım denebilir.
Ama iyi olduğunu nerden bileceğiz o da var.
00 Yorumla
+1 yılAmaaan be denir 😂
Ne diyeceğiz çoğu zaman oluyor 😂00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılİyi kadın dediğin ne, fevkalade süs güzeli bir mıymıntı mı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi kadın yoktur ki her kadın erkeği elde edince şeytanlaşıyor
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı. Peki o kadın iyi bir erkeği kaçırdıysa olaylara tek taraflı bakmak mantıksız
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSenden iyisini bulmuştur hayırlı işler bol güneşler denir
03 Yorumla- +1 yıl
Ben saça göre tarak uzattım😀
+1 yılKime göre iyi? Belki karşı tarafın iyi kriterlerinde değil. Belki de karşı tarafa göre kaçılması uzak durulması gereken biri. Göreceli bir kavram.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten iyi bir kadındı ve gitti. Ancak olanlar bana bağlı değildi. Şimdi çok özlüyorum ama elden bir şey gelmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe göre iyi, kime göre iyi?
Belki başkasını seviyor?
Reddedildiniz egonuzu böyle saçma düşüncelerle kasmayın!00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık kafana denir 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha💎
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bir kadın mısınızdır? Neye göre kime göre.. Vazgeçilmez değildir kimse..
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden o zaman erkeğe ke*iz terimlemesini kullanmamızı istiyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılSeni kaybedenin ismi enesmiymiş tam k*rizmiş o zaman. Kime niyet kime kısmet diyelim o zaman falan :D
Cevap sahibi+1 yılSeni kaybetmiş çünkü. Bi yandan da korkuyorum çok pohpohlarım seni. Sonra indiremem havadan falan :D
Cevap sahibi+1 yılYiaaaaa. Yanarım yanarım ateşlerde yanarım senin içiiiin. Yak beni yak yak 😅 gizli hayran da olduk 30 yaşında :D
Cevap sahibi+1 yılHayranına geç yazıyorsun birde
Cevap sahibi+1 yılAhahah enes kim ya. Valla canım dürüst olayım enes kim ise aklını almış gibi geldi :D
Cevap sahibi+1 yılLauraaaaa baksana bi.
Cevap sahibi+1 yılSen böyle sallama beni sonra yeap buyrun benim de. Beni çıldırttın kadın özele çekerim seni :D
Cevap sahibi+1 yılHm :) :) benim enes olduğumu nereden çıkardın. Gerçi halen öyle düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılAaaa bence bizim normal mesaja geçmemiz lazım bak bende keriz diyim hoşuna gidecektir 😅😅
Cevap sahibi+1 yılYoo bende çok güzel keriz derim diye demiştim yazsyım mı oradan :D
Cevap sahibi+1 yılBende iyi söylerim ama gel sen bi
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Herkesin iyi kötü yanı farklı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenmemiştir elektrik alamamıştır olabilir bunlar. Zorla güzellik olmaz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Bu olaya kismet denir.. kimse kaçmış değildir... istemeyebilir insan
00 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat