Kalbim taştan gibi davranılıyor sizce dış görünüşümle mi alakalı?

Her zaman spora değer veren uzun boylu bir kızdım. O yüzden çok çelimsiz ve zayıf bir kız değilim. Kız ortamında daha güçlü kalıyorum her zaman. Bu da beni biraz eril yansıtıyor. Baskınım inatım dış görüşüm de hassas bir ten gibi değil de buğday tenli sert bir kız gibi. Ama bağışıklığım çok düşüktür. Üzüldüğüm zaman hemen hasta olurum yani göründüğümden çok daha hassasım. Çevremdeki insanlar bana hep taştan bir kalbim var gibi davrandığı için aram bozuldu. Öyle aşkım canım cicim demem ama onların eli çizilse yardım etmek isterim fakat bana bir şey olunca hep sana bir şey olmamıştır sana hiç üzülmüyorum diyorlar ve yapayalnız kalıyorum. Sizce dış görünüşümle mi alakalı yoksa benim dsvranışlarım ya da başka bir şeyle mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gün oyun oynarken elim morardı. Kızlara morarmış yeri gösterirken arkadaşım ben sana hiç acımıyorum hak ettin sen kaşınıyorsun zaten o çocukları da sen çağırdın benim elimede oyunda senin yüzünden sert vurdu dedi Bu gün gerçekten buna çok üzüldüm gözlerim doldu. Öyle diğerleri gibi toplumda ağlayamam ben utanırım kırıldığımı belli etmek için illa ağlamam mı gerekir?
Kalbim taştan gibi davranılıyor sizce dış görünüşümle mi alakalı?