Kişilik & Karakter Hayaller nasıl yıkılır? My_Mistake_Sorry Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hele bi söylesenize hayaliniz nasıl yıkıldı? Birisi bi anda yıktı mı ne yaptı Güncellemeler+1 yıl Güncel Hayaller nasıl yıkılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bu ülkede zaten kendiliğinden yıkılıyor 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aldatılırsa güzel yıkılıyor hayaller 1 2 Yorumla My_Mistake_Sorry +1 yıl Ah bee. Dimi Yorumla _infinitum +1 yıl Yess of course Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Öyle güzel yıkıyorlar ki sorma gitsin 1 7 Yorumla My_Mistake_Sorry +1 yıl Al benden de o kadar Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl maalesef Yorumla My_Mistake_Sorry +1 yıl Saflığıma mı doymiyim diyorum aptallığıma mı? Yoksa fazla mı hayalperestim. Cidden bilmiyorum Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Hepsindende vardır kendimden biliyorum Yorumla My_Mistake_Sorry +1 yıl İflah olmamız dileğiyle... Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl 🤣🤣😂😂 Yorumla My_Mistake_Sorry +1 yıl 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ülkede zaten kendiliğinden yıkılıyor
Aldatılırsa güzel yıkılıyor hayaller
Ah bee. Dimi
Yess of course
Öyle güzel yıkıyorlar ki sorma gitsin
Al benden de o kadar
maalesef
Saflığıma mı doymiyim diyorum aptallığıma mı? Yoksa fazla mı hayalperestim. Cidden bilmiyorum
Hepsindende vardır kendimden biliyorum
İflah olmamız dileğiyle...
🤣🤣😂😂
😅😅
Hiç sorma valla
Aynen öyle