Evet soru başlıktaki gibi, buyrun kızlar cevaplarıda sizden alalım bakalım :)
Cevabın nedir?
-Izmirli bir kiz; kimseye baglanmaz, cok gerekiyorsa baglar.
2-Izmirli bir kiz; asla normal kola icmez. Diet kolanin yaninda, en kalorilisinden pasta yer. (Vicdan azabi duymaz)
3-Izmirli bir kizin; boyuyla kilosu arasindaki fark asla 20'nin altinda olmaz.
4-Izmirli bir kiz; zekasini kanitlamaya calismaz. Dunya alemin bildigi birseyin kaniti olmaz tabii ki!
5-Izmirli bir kiz; hastaliktan olse bile kuafordeki randevusuna gec kalmaz.
6-Izmirli bir kiz; erkekleri siniflara ayirmaz. Sadece en iyileri bilir, tanir, cikar. Cani isterse evlenir.
7-Izmirli bir kiz; capkinlik yapmaz. Daimi capkindir.
8-Izmirli bir kiz; capkinligi da gizli yapmaz. Gostere gostere yapar.(Digerlerinin gosterecekleri bir yetenekleri olmadigi icin, Izmirliler'in dedikodusunu yaparlar.)
9-Izmirli bir kiz; bastan cikmaz, cikarir.
10-Izmirli bir kiz; kumruyu bir cins kus sananlara, her kusun etinin yenmeyecegini cok guzel ogretir.
11-Izmirli bir kiz diger bir Izmirli kizi tirnaklarindan tanir. (cunku o ara, kizin yanindaki yakisikliyi kesiyordur!)
12-Izmirli bir kiz; diger bir Izmirli kizin dogal muttefiki sayilacagindan, sevgilisini ayarlamasinda bir sorun yoktur.
13-Izmirli bir kiz; kimin olursa olsun, asla kocalara el atmaz. Istisnalar kaideyi bozmaz!
14-Izmirli bir kiz; kaprisin Allahini yapar. Yakisir da haspaya!
15-Izmirli bir kiz; herseyde oldugu gibi, is yasaminda da coook basarilidir. Basarsiz birsey varsa, calistigi sirkettir.1215 Yorumla- +1 yıl
Tespitlerin doğruysa izmirin kızlarından iğrendim Ama senin tespitlerinin genelinin hatalı olduğunu düşünüyorum...
- +1 yıl
Onca çıktığım olmasa acaba nasl canlılar bunlar diicem :P
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden her Izmirli kızı aynı kategorilere koyuyor bu millet.
Aynı fabrikadan falan mı çıktık?
Yok burnu havada, yok şımarık, yok bilmemne.
Insan her yerde insandır ve kendine özgü özellikler taşır.
Bunu Izmirli ya da başka bir yerli olması değiştirmez.
Yapılan genellemeler hoş değil.71 Yorumla
Çok havalılar demişler de, doğduğumdan beri bu şehirdeyim hiç öyle bana havalarını görmedim bu arada evet bakımlılar fakat her İzmir kızı güzel olucak diye bir kaide yok bide rahat büyüdüklerinden çoğu yemek yapmayı bilmezler
11 Yorumla
+1 yılbakımlılar ve çok kısa kot şort giyiyorlar. yani birisi kalksa izmirin bitki örtüsü kısa kot şort dese inanırım
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKedi uzanamadığı ciğere mundar dermis. burada Izmirli kizlara laf edenlerde ayni bu hesap iste. Iyiyizdir cana yakinizdir sicakkanliyizdir rahatizdir ailelerimiz cok karismaz. Ama bunlarin hepsi yerinde ve kivaminda olunca guzel yoksa afedersin de b*ku cikar yani
819 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek :)
Cevap sahibi+1 yılHer insan bir degil dogal olarak. Yani İzmir kizlarinin adi var diye hepsi ayni degil ki sonucta. Kizi kizlar var inan kafelerde ya da yolda ben kiz halimle gorunce tekrar bakiyorum giyinmelerine tavirlarina guluslerine. Cevreye oyle bir imaj veriyolar ki anlatamam. Ama kimileri de var son derece iyi kizlar. Sadece adimiz ciktigi icin boyle dusunuyolar. Acik giyinmek ahlaksizlik rahatlik degildir. Kapali olsanda eger senin icinde biseyler yapmak varsa yine yaparain yine yaparsin. Onemli olan o
Cevap sahibi+1 yılAynen katiliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) sanada tesekkurler dusuncelerin cevaplarin icin :)
Cevap sahibi+1 yılGizli olmadan da olmuyo iste boyle muhabbet falan :) kimi insanlar ilerletmek istiyo rahatsiz edebiliyolar :) o yuzden en iyisi bu :)
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler ama gerek yok sagolun :)
Cevap sahibi+1 yılSizde kendinize iyi bakin. Iyi aksamlar :)
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılOldu oldu :)
Hepsi güzel değil altını çizeyim.
Bakımdan kaynaklanıyor rahatlıktan.
Doğulu çoğu aile kızlarını çok sıkıyor ve eminim ki o bakım onlarda olsa onlarda fıstık gibi olur.373 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı ++
- +1 yıl
Doğru diyorsun abla. Ben güzeline denk gelmedim hiç
+1 yılAdimiz cikmis bir kere. Ne kadar edep ar namus haysiyet sahibi olsakta , önyargı degismiyor.
47 Yorumla- +1 yıl
Kısmet:-D
- +1 yıl
Birebir gundelik hayattada yasadigim olaylar , ama diger sehirlerde daha orası burasi oynayan kalitesiz kizciklar da var.. neymiş bu iş memlekete bakmiyormuş.. olumluyu sormussun genel olarak şu var ki İzmir kızı keyiflidir, keyiflendirir..
- +1 yıl
Çekemeyen suratsızlar, balinalar ve erkek bozması Apaçi kız tiplerinin İzmirli kızlara sallaması çok normal değil mi? :)
- +1 yıl
Hayir hepimizin biz cok guzeliz diye bir iddiası yok.. cekememe sorunu bence kişiseldir, acısı vardır.
+1 yılTost olmaları.
2 dk. da cepte olmaları
genişlikte çığır açmış olmaları
ukala ve şımarık olmaları109 Yorumla- +1 yıl
bu özellikleri sayesinde maalesef öyleyim :)
- +1 yıl
gerçekler :)
- +1 yıl
brsa
- +1 yıl
Bursanin kizlari şahanedir. Her köşede yiyişip içen bir kapalı görebilirsiniz. Barlardan kaldırabildiğiniz rahat kızlarda cabası :))
Icimizden geldiği gibi davranmamiz , sıcak kanlı olmamız ve bakımlı olmamız
510 Yorumla- +1 yıl
Siz ve sıcak kan :-D
+1 yılgüzelliği bırak bir kenari İzmir kızının içtenligi sıcaklığı yeter. .
112 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederdim.. Evet izmirliyim; )
- +1 yıl
ekrana doğru bir iki gülümsedim hemen de aktarmis:))
- +1 yıl
Aslında güzellik bakımdan birsey demiyorum goreceli kavram ama ayrı bir çekiciliği var İzmir kızlarının bende severim:))
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım :)
- +1 yıl
Sende sağ ol; )
- +1 yıl
Rica ederim. .
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzmirde doğdum büyüdüm yaş 19 daha birisiyle çıkamadık... Çıkarsam yazarım
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnş. Bakıcaz
Cevap sahibi+1 yılŞansla olucak değil... Gözümü kırpmadan güveneceğim birini arıyorum... Ama biraz a sosyalim içime kapanığım utangacım
+1 yılEn sevdiğim ozellikleride rahat davranmalari bakimli olmalari mesela gece 12'den sonra disari cikabilmeleri :))
21 Yorumla
+1 yılRahat bir aile bireyleri olmaları en büyük özellikleri ve şansları bence.
11 Yorumlakime göre, neye göre güzel?
sıcakkanlı, hemen herkesle iyi mi kötü mü bakmadan samimi olan, genel olarak kendini bir halt sanan kız türü. en azından benim tanıdığım izmirliler böyle.11 Yorumlafazla açık giynrk güzel olduklarını sanıyorlar bnce
81 Yorumla
+1 yılCinsel manada naz yapmaz. Içlerinden geldiği gibi yaşarlar.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılSimit'e gevrek demeleri, bir de çekirdeğe bişey daha diyorlardı da unuttum onu :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hah çiğdem yahu :)) Eyw!
+1 yılKendini beğenmişler
Bide olmasalar daha iyi olurdu15 Yorumla- +1 yıl
Yok severim güzeller ama iticiler burunları çok yüksekte, bide olmasa varya, ozaman diyecek lafım yok.
- +1 yıl
Haklarını yememek lazım Allah var güzeller yani
güzel olmasada hep bir yerlerini açtıklarından giderleri oluyor :)
214 Yorumla- +1 yıl
Hahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn cirkini vile guzelim die geziniyor orasini burasini acip cok rahat davranmalari falwn artik oteki taraftada ben gorurum onlari burdan sadece guluyorum hallerine kucukler gozumde sadece :)
54 Yorumla- +1 yıl
Karadenizli falan mısın?
Cevap sahibi+1 yılGercekler acitir cehennemde yanarken ben vuzelim die gecinirler :D
Hayir ankaraliyim nie sordun? @MetalikSiyah- +1 yıl
Elalimin yanması sana niye dert olmuş ki? Açıp göstericek birsey yok sanırım, çirkinlik kader değil üzülme her kör satıcının bir kör alıcısı vardır :)
+1 yılİzmirli olarak söylüyorum, İzmirli kızlar güzel olmasına güzelde güvenilir değil ama :)
32 YorumlaGenelleme yapmıyorum ama güvenilmezlikleri, yapmacıklıkları ve kendilerini ayrıcalıklı zannetmeleri.
01 Yorumla
+1 yılgıcık ve itici olmaları ( özellikle konuşma biçimleri )
02 Yorumla- +1 yıl
niye ön yargı duyayım duyduğum ön yardı bütün türkiyeye yanı ayrıca bişey yok İzmirlilere :D
tecrübe bir değişik konuşuyo tanıdığım İzmirli kızlar :D:D İzmirli oldukları için güzel sanıyolar bide kendilerini sadasjda bilmiyolar ki sarışın olamyan kızların güzel olma imkanı yok benim gözümde askdajskldasdasd :D:D
Izmirli demeyelim, turkiyemizin kizlari ap ayridir, turk olmamiz yeterlidir :)
03 Yorumla
+1 yılYhaw o kadar abartılacak güzellikleri yok bakımlılar
32 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ondan :)
Demokrat ve Atatürkçü olmaları ama genelde hepimiz böyleyiz
11 Yorumlaeğitimli kültürlü entellektüel aydın özgürlükçü eşitlikçi dayanışmacı olmaları ilk bakışta
10 Yorumla
+1 yılBen hanımefendinin zeki çevik ve ahlaklısını severim :)
01 Yorumlagenelde burunları kaf dağında guzel denildikleri için (:
12 YorumlaKafaları rahat, dünyaları güzel, hayatları toz pembe, özgürlükleri sınırsız...
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn onemli kotu ozelligi bekaret kavraminin onlar icin artik onemli olmamasi
11 Yorumla
+1 yılÇok iyiler hic bir kucağı yabancılamiyorlar çok iyiler
30 Yorumlaİzmirliyim ama üstteki kız fazla abartmış ya
27 Yorumla
+1 yılİzmirli olmaları :P:D
13 Yorumla- +1 yıl
:DDD
güzel olduklarını kim söyledi?
51 Yorumlarahat davranmamız
51 YorumlaGerçekten giyinmeyi biliyorlar
11 Yorumla
+1 yılİzmir ve trakya kızları güzellikleri ile namlıdır fakat tabii bakımlı olurlarsa
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. saf, bilgisiz ve egolu
12 Yorumla
+1 yılGüzel oldukları kadar da güvenilmez 😊
01 Yorumla
+1 yılguzellık yuz guzellıgı ıle bence bıtmıyor
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılGeniştirler açıkçası kolay elde edilirler (tabi ki istisna insanlar var) kullanıp atılırlar bir çoğu
42 Yorumla- +1 yıl
Pek değil aslında.
Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. Birinin kendilerine karsmasini sevmezler
131 Yorumla- +1 yıl
Pardon canım ya, ben seni İzmirdesn diye biliyodum, o yüzden dedim, o zamn evt kaybolurz ikimzde ama olsun ya, ennde sonunda buluruz dönücemz yeri:)
Demek Ankaralısın, bak şimdi Ankaralı bayanalrında hakkını yemeyelim, bakımlı olmkta üstlerıne yok bence, asla ihmal etmezler bakım yapmayı, makyajı falan. Her gördüğmde öyledrler:) O zaman Ankarayı gezdirrisn artık napalım :))
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKolay lokma olmaları, geniş olmaları, kıclarını başlarını açmayı marifet saymalari
31 Yorumla Rahat kızlardır, dünya onların etrafında döner.
21 Yorumla
+1 yılALLAH'IN, Yarattığı Her İnsan Güzeldir.
15 Yorumla- +1 yıl
Ama Sizlerde Bir İzmir Milliyetçiliği Var? Her Şeyde İzmir TÜRK, Diğer Yerler Yabancı Gibi..
- +1 yıl
Genel İtibariyle Yazdım..
+1 yılYeri gelince Delikanlı olurlar :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurnu havada
Kasıntı
Gözlemlerim kadarıyla01 Yorumla
+1 yılPas vermezler kolay kolay
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen, ama o kadar şehir gezdim. Bizim memleketteki hatunlar kadar alımlısını görmedim.
+1 yılGercekten her izmirli güzel mi?
Hmmm022 Yorumla- +1 yıl
Memleket artvin, Dogma büyüme almanya :)
Izmirli demek yanlis. Heryerde güzeller var. - +1 yıl
Ben de şu an İzmir'de bulunuyorum ve gerçekten farklılar.
- +1 yıl
farklılar derken @djfurkan13 ?
- +1 yıl
Tavırları, rahatlıkları ve bir de bakımlı olmaları. Kısacası doğruyu söyleyecek olursam bana ayrı bir çekici geliyorlar.
- +1 yıl
hm, anladım @djfurkan13 yani hosuna gidiyo İzmir kızları :))
- +1 yıl
Bende yalan yok. Birçok kız tanıdım ama İzmir'li kızlar çok daha çekici. :)
- +1 yıl
evet haklısın @djfurkan13 :)
- +1 yıl
Almanya'da doğup büyüdüm ve şu an İzmir'de tatilimi yapıyorum. Fakat içimden de diyorum keşke İzmir'den bir kız çıksa karşıma ve aşık olsam diye. :)
- +1 yıl
tatilin uzunsa çıkar inş. biri, gözünü açık tut @djfurkan13 :D
- +1 yıl
19 Aralık'ta işim gereği ne yazık ki dönüyorum. Ancak Mart ayına kadar bir engel çıkmaz ise, yine gelmeyi planlıyorum.
- +1 yıl
hayırlısı olsun o zaman, kısmet diyelim @djfurkan13
- +1 yıl
Kısmet olmasına kısmet de. İzmir'e de oldukça çok alıştım.
- +1 yıl
yine gelirsn insallah ya, bozma moralini @djfurkan13
- +1 yıl
Şu an bir boşluktayım gibi hissediyorum ve laptopumun başında öylece vakit geçiriyorum. Şimdi uykum olsa dahi uyumak istemiyorum. Sanki zaman çok daha hızlı geçecekmiş gibi hissediyorum.
- +1 yıl
haklısn, öyle olur güzel şeylerın sonu hep @djfurkan13
- +1 yıl
Oysaki biletimi 4 ay önce aldığımda tatil zamanı bir türlü gelmiyordu ve şimdi ise günler çok çabuk geçti.
- +1 yıl
hayırlısı olsun ya, sıkma canını, diğer geldiğnde bir kısmet çıkar inş @djfurkan13
- +1 yıl
@djfurkan13 sen almanyanin neresinde yasiyorsun ya hahhah burdaki kizlardan Daha bakimli Ve güzel Türkiyede bulcam mi? Ich bitte dich :D
- +1 yıl
@SonsuzakadarFener Ben tespitlerimin sonucu yorum getirmekteyim. Ayrıca bir kızda aradığım en önemli özellik ise bir cümlede iki dili karıştırmayan biri. Zira buna çok fazlası ile dikkate alırım ki, sen de sonunda Almanca cümle eklemişsin. Elbette çok dil bilmek avantajlı kılıyor bizleri. Fakat bu şekilde bana çok itici geliyor. Neyse konuya dönecek olursak günün birinde neden olmasın, lakin hayat sürprizler ile dolu... 😉
- +1 yıl
Sana lafim yok hahaha burdakilerin bakmadigi icin böyle diyorsundur kesin 100 de 100 :D @djfurkan13
İzmir den ayrılamaz kolay kolay
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok genişler burnu havada genelinin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet var ki konuşuyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılGorus ve yasayis olark cogunun genis olmasi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLisedeki kizlarn sen bakire degil msn die bakire arkadslarini yadrgamasi mesela. o yaslara kadr inmis hem birey hem aileler rahat bir yasayis icinde
+1 yılBen niye güzeline denk gelmiyorum:-S
04 Yorumla- +1 yıl
İzmir'de değilim zaten ama bir güzel çıkmaz mı karşıma:-S
- +1 yıl
Hayır demek istediğim her İzmir'li güzel değil
hıc ızmırlı kız ıle tanısmadım
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİzmirli olmaları.
01 Yorumla
+1 yılBakımlılar
31 Yorumla
+1 yılO motor o olmasi :-)
02 Yorumla- +1 yıl
%60 ole
+1 yılEtek altına kilot giymiyolar bide çok kasarlar
01 Yorumla
+1 yılZekiler diyeyim
14 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
İmame abla zeki konusunda biraz daha düşün:-D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalaklik
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet eminim.
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İzmirli kızların güzel olmaları dışında en önemli özellikleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler