Karakter de önemli bir unsur demeyin çoğunlukla güzelliğe bakıyorsunuz dürüst olun!!😶😑
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik çok göreceli bir kavram Birinin güzelliğine ölüp bittiğini başkası güzel bulmayabilir. Yahut çoğu kişinin güzel bulmayacağı birindeki çoğu kişinin görmekte zorlanacağı bir güzelliği başkası görüp sevebilir. Çok geniş kapsamlı bir konu
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar önce dış görünüşe bakar. Kadınların 60 yaşındaki brad pitt e voov demesi, iki kelimeyi bir araya getiremeyen yakışıklı çocukları bir bilgeyi dinler gibi dinlemesi bu yüzdendir.
İnsani ve normal bir durumu erkeğe has bir kötülük gibi lanse etmenin kimseye faydası yok.00 Yorumla
+1 yılher şey dış görünüşle başlar kadın içinde erkek içinde bu geçerlidir, ama tanımaya başladıktan sonra güzel de olsa çirkin de olsa, yakışıklı da olsa tipsiz de olsa ya hoşlanır seversin ya da istemez uzaklaşırsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
47Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar her zaman erkeğin tipine boyuna dış görünüşüne bakar.. erkekler sadece cinselliğe bakar sapık odlukları için
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadının ilk kalbine bakar memeleri kalbinin üstünde ise bu erkeklerin sorunu değildir 😂
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bu konuda genelleme yapmak doğru olmaz. Ama bazı erkekler vardır ki sadece dış görünüş odaklıdırlar..
00 YorumlaHer iki cinste ilk olarak dış görünüşe bakar. Bu bir gerçek.
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Aslında genel olarak insanların iletişim kurma güdüsünü tetikleyen şey dış görünüş bence.. kadınlar iletişimi devam ettirmek için cok daha detaylı beklenti içine girerken erkeklerinki hoş bir sima ve ya büyük numara göğüs ölçüleri olabiliyor kişiye göre değişir 😄
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. İnsan biriyle tanısmadan önce herzaman fıs görünüşüne bakar bi göz gezdirir kimse itiraz edip nutuk çekmesin boş yere... Ha hörmedrn konusulan sosyal medya da bişe demiyoeum ama reel olarak genlde insanın dış görünüşüne bakarlar kız erkek farketmez.. Giyimi kuşamı sana hitap ediyorsa tamamdır..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce görselliğe bakılıyor ister istemez bu bizim elimizde değil yaratılış fıtratı kadın belki erkeğe göre fazla önem vermez belki görselliğe ama erkekler biraz farklı karakter ikinci planda kalıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Bazılarında özgüven eksikliği doğabiliyor yani seçici olursam elim boş dönerim gibi düşünüyor
Genelde zengin parası olanların yanında bak hep güzeller oluyor çünkü para sonuçta özgüven sağlıyor seçici oluyor reddedilme şansı çok az yanlış bi düşünce parayla mutluluk alıyor ama ben anı yaşarım der geçiliyor işte ya da bazısı aynaya bakıp kendi dengine göre birini seçiyor ben neyim ki bana ne gelsin der gibi
Gel gelelim son noktayı koyam yine karakterdir
Karaktere aşık olunur karekter vazgeçilmez yapar biz görsellik sanarız ama hayır görsellikle karakter yan yana gelince bulmuşken kaçırmak istemeyiz çünkü ikisini bir bulmak bu devirde oldukça zordur o yüzden insan elinde tutmak ister bağımlısı olur sadecd görsellik olursa hevesini alır nefsel düşünür ertesi gün vazgeçer başka güzel mi yok der ama başka karakteri güzel insan mı yok diyemez işte zor biraz o
+1 yılEvet genellikle dış görünüşünden etkilenler var. Hele ki bu çağda. Ama karakteri sevenler azaldı be o kadar bulamazsın. Halbuki ben onu her şeyiyle seviyorum ama bilmiyor :(
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, doğru söylüyorsun
+1 yılHayır toplumsal yargılarınızla düşünmeyin hepimiz aynı değiliz. Önemli olan Kadının kalbinin içinde ne yattığı. Kalbi güzel değilse gerisi önemli değildir. Saygılar.
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İşte benimm kocammm
+1 yılErkek neye bakar umurumda bile değil. Ben aynaya bakınca mutlu olmak istiyorum o yüzden de bakımlıyım.
11 Yorumla
+1 yılbelli bir yaştan sonra tıp o kadar da önemli olmuyor
11 Yorumla
+1 yılNiye demeyelim ki içten sevmek insanı güzelleştirir. Güzelleştirmesi için gayretini artırır.
14 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama benim gibiler var.
- +1 yıl
Yaşıyorsan umut vardır.
- Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılBen güzelliğe ve balık etli olmasına bakarım karakter de peşinden gelir ama
12 Yorumla- +1 yıl
Bakarım yalan yok ama çok uzun sürmez bırakırım çünkü devam etmesi için karakter şart..
Bana göre bunun kadını erkeği yok insanlar her zaman birbirlerini dış görünüşüne bakar
00 YorumlaSadece güzellik de değil. Daha çok kadında olmasını umduğumuz şehvete düşeriz. Güzellik, "karalter" falan hikaye
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler yani normal insan olabilenlerden bahsediyorum kızın fiziginden once yuzunun guzelliğine, tatlığına, gülümsemesine bakar ve yani evet dış görünüşe bakarlar.
00 Yorumla
+1 yılEvet şaşmıyor dışına bakmadan içini merak etmez kimse erkekte kadında ama kadınlar dışını beğenmese de kalbini sevebilir, erkekler sevmez.
04 Yorumla- +1 yıl
Bir şey sorgulamadım sorun yukarda ben de cevapladım. 😄
- +1 yıl
Vallahi detayını okumadan cevapladım ahaha 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes önce dış görünüşe bakar. Sen de dahil kimse dış görünüşünden etkilenmediği birinin karakteriyle ilgilenmez
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çoğunlukla biraz akıllı olan kalitesine de bakıyor..
02 Yorumla
+1 yılevet abi evet bunu bi anlayın hiç bi erkek iç güzelliğe önem vermez. Güzellik her zaman 1 - 0 öndedir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda ilk gördüğümüz dış görünüşü değil mi zaten
010 Yorumla- +1 yıl
Karakterden kastın nedir?
- +1 yıl
İyimser naif saygı çerçevesi içinde konuşması seninle konuśurken saygısız egoist olursa hala irtibatı sürdürürmüsün sırf yüzü güzel diye onu diyorum daha nasıl anlatayım? Daha karakter olarak ne demek istiyorsun diye soruyorsun demek ki senin de sorgulayacak kadar iyi bı karakterin yok...
- +1 yıl
Sen de bebi yargılıyosun o zaman sen de iyi bi karaktere sahip değilsin mi diyim
- +1 yıl
İyi de karakter ve duygu düşünceler farklı şeyler.
- +1 yıl
Seni anlamlandıramıyorum
+1 yılHer zaman değil ama bakarlar genelde. Erkeğin doğasında var bu ama aşık olduktan sonra zaten insanın sevdiği ona kusursuz gözükür.
00 Yorumla
+1 yılkarakterine bakmam nikahıma mı alcam dış görünüşüne bakarım
00 YorumlaDış görünüş gelip geçici şeyler
Önemli olan karakter00 YorumlaEvet ilk dış görünüşe bakıyorlar. Nadir tayfa da zekâya...
00 Yorumla
+1 yılİlk etapta evet. Sonradan tek başına yeterli unsur değil.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşüne bakmıyorum diyen erkek ya yalancıdır ya da mal ama karakterde önemli.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle ne yazık ki öyle durum var ama bence öncelik bu değil.
00 Yorumla Ben beni anlayışla karşılasın normal derecede güzel olsun bişey istemem başka yok tırnaklarıymış saç rengiymiş o işler boş
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılIlk başta evet, sonra karakter.
11 Yorumla Bıyığı olup olmadığına da bakıyoruz
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıldışını begenmediğinin içiyle ilgilenmiyorsun
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Dış görünüşünü beğenmediğim bir kadına ilgi duymam
12 Yorumla
+1 yılNe kadar içinizde önemli deselerde hepsi dış görünüşe bakıyor
015 Yorumla- +1 yıl
Bi erkek icin asla değmez ağlama
- +1 yıl
Hem sen niye ağlıyosun kendisi ingiltere prensimi sanki
- +1 yıl
boş ver kendi bilir bunun için üzülme yoluna bak
- +1 yıl
Anladım çok yıpratma kendini sen
- +1 yıl
Canm seninle olmaya hiç niyeti yokmuş zaten takılmış sadece
- +1 yıl
Ne takılması ya onu kendisinden iyi tanıyorum kalbi gerçektem temiz birisi öyle bı insan değil hatta önceden uyarmıştı hesabımı kapatabilirim diye fakat kapatmadan önce instamı verip öyle konuşuruz dedi fakat unuttu gitti ama soyadına kadar biliyorum o da benim istesem bulabilirim
- +1 yıl
İstemiyorsun bul onu o zaman
- +1 yıl
İstemiyormusun pardon
- +1 yıl
Psikopatlik olmaz seviyorsan sonuna kadar zorla
- +1 yıl
Psikopatlık olmaz seviyorsan sonuna kadar zorla
+1 yılBence cinsiyet farketmez herkes ilk önce dış görünüşe bakar. Ilerleyen zamanda arada bağlılık olduktan sonra dış görünüş ikinci plana geçer
00 YorumlaHerkes dış görünüşe bakar ilk izlenimde.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBasit erkekler için evet, gerçek erkekler için hayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkimse dış görünüşünü beğenmediği birisiyle iletişime geçmez sevgili ya da arkadaş olmaz. karakterini de önemsemez ek olarak. ancak ilgisini çekerse karakter 2. planda olur
00 Yorumlaİlk baş güzelliğine bakarsın ama sonra karakterini seversin
00 YorumlaErkeğin ne aradığına göre değişir
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. genelde
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. genelde oyle
11 Yorumla
+1 yılEvet
12 Yorumla- +1 yıl
Yes
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. evet neyine bakacaklar başka
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDış görünüş yoksa bakmazlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılTanıma fırsatı olmadıysa evet öyle
00 Yorumla Kadınlar daha çok tipe bakıyor
00 YorumlaKitabın önce kapağına bakarsın sonra içine
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılçirkin olmak kim ister ki?
00 Yorumla Evet benim için önemli olan fizik
00 Yorumla
+1 yılBen zekaya bakıyorum ilk
00 Yorumla
+1 yılİlk görüşte bakarım, evet.
00 Yorumla
+1 yılÖnce o ama önünde öncesi var
00 Yorumla
+1 yıl%65 dış görünüş %35 iç
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. ilk zekaya bakarım sonrasında popo ve memişlere :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kadin güzel ya da zengin olmalı
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet zengin niye şaşırdın
Cevap sahibi+1 yılMantıklı olan erkek kurar
Cevap sahibi+1 yıl😃😃
50/50
10 Yorumla
+1 yılGenellikle evet
10 YorumlaBen ilk popon bakıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)