Kişilik & Karakter Tam şu an ne yapıp kaçasın var😜? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Şöyle gezegenden yükselip atom bombası atasım var ahsh Keyifli günler.. 🥂🤘🏻https://m.youtube.com/watch?v=JpwTx4G2EAM#smell Tam şu an ne yapıp kaçasın var😜? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bende aynısından yapardım dünyaya atom bombası atmak, zaten bugün hiç uyumadım eğlenceli olurdu :D 🤘🥂 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Uyku önemli 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Maalesef 😂
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bazı şerrrefssizlerin ölüsününe tüküresim var. Kaçmaya da gerek yok. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Tam şu anda tekrar yatasım var 😴 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Ay ay ay ay ay mi amor var aklımda bir çılgınlık da neyse 😂🙃 1 19 Yorumla HeartofFire +1 yıl vuhu ne mesela :D ahah Yorumla Milky7way +1 yıl Çok çılgınsın söylenir mi hiç 😂 başta biraz kopya vermişim şimdi söyleyerek tekrar kopya veriyorum bak ya 😅 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahah mi amor demişsin de kime dediğin mühim ahsh Yorumla Milky7way +1 yıl Tamamen görselle alakalı bu durum suçsuzum 😁😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahaha uu beybi :D Yorumla Milky7way +1 yıl 😉😎🙃😄 Yorumla HeartofFire +1 yıl vuhu çok seksi ahahah Yorumla Milky7way +1 yıl Ay utanıyorum yahu 😁💅😘 Yorumla HeartofFire +1 yıl uu utangaç severiz ahah Yorumla Milky7way +1 yıl Allah Allah Allah Allah 😉😘😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl bu nasıl sevmek diye mi gelecekti sonu ahsh :D Yorumla Milky7way +1 yıl Eveeet ve sonraki parçada buu 🍸😄https://youtu.be/H0NfoJTUifU?si=JW7wzL44_5FYx8UO Yorumla HeartofFire +1 yıl uu bana yükseldi hatun :D hayırlı olsun ahah Yorumla Milky7way +1 yıl Kadınlar gününe yakışır bir diyalog oldu beybisii 😉😎😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl Kesinlikle tatlı kız :D yakıştırmak ve yapıştırmak sevdiğim şeyler ahsh Yorumla HeartofFire +1 yıl Diline dikkat et ahahah Yorumla Milky7way +1 yıl Türkçemizi koruyalım diyorsun 😄 Yorumla HeartofFire +1 yıl Sadece Türkçeni değil, kendini de koru diyorum :D ahah Yorumla Milky7way +1 yıl Peki korurum 😄 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim biriyle dünya turuna çıkasım var , ama @HeartofFire sen bomba atmadan önce 😅 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Acele et o zaman ashhs Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Enerjiiii offf bişiy yapsamda kaçmaya mecalim yok 2 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Ugraşama dünya yansa uygun adım bundan sonra 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Niye kaçayım yaa yorulurum😂 sakin sakin takılalım işte 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl 5 shot Jose quervo attım uyutur diye uyutmadi 10.40. olsunda kacacam Starbucks a ordanda ise 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. atmadan önce söle de tam altına durayım 😂😂 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sonsuza dek uyumak 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Memleketi yakasım var 😅 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Süper fikir hadi 🤣🔥 Yorumla Semih6934 +1 yıl Ahshsh 🤣 Kar erimiş olur hem 🤣 Yorumla
NetGörenAstigmat Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Elimi yüzümü yikayasım var shsjs 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bi hınzırlık geliyor ama döverler😅 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç bişey yapasım yok 1 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Desperado olacak da yanındaki hatynla ucmayacan 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kahvaltı yapıp kaçasım var 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Küçükken olsaydı altıma yapardım kesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bende aynısından yapardım dünyaya atom bombası atmak, zaten bugün hiç uyumadım eğlenceli olurdu :D 🤘🥂
Uyku önemli 😂
Maalesef 😂
Bazı şerrrefssizlerin ölüsününe tüküresim var. Kaçmaya da gerek yok.
Yapıp yapıp kaçtım bir şeyden xd
Tam şu anda tekrar yatasım var 😴
Ay ay ay ay ay mi amor var aklımda bir çılgınlık da neyse 😂🙃
vuhu ne mesela :D ahah
Çok çılgınsın söylenir mi hiç 😂 başta biraz kopya vermişim şimdi söyleyerek tekrar kopya veriyorum bak ya 😅
ahah mi amor demişsin de kime dediğin mühim ahsh
Tamamen görselle alakalı bu durum suçsuzum 😁😂
ahaha uu beybi :D
😉😎🙃😄
vuhu çok seksi ahahah
Ay utanıyorum yahu 😁💅😘
uu utangaç severiz ahah
Allah Allah Allah Allah 😉😘😂
bu nasıl sevmek diye mi gelecekti sonu ahsh :D
Eveeet ve sonraki parçada buu 🍸😄
https://youtu.be/H0NfoJTUifU?si=JW7wzL44_5FYx8UO
uu bana yükseldi hatun :D hayırlı olsun ahah
Kadınlar gününe yakışır bir diyalog oldu beybisii 😉😎😂
Kesinlikle tatlı kız :D yakıştırmak ve yapıştırmak sevdiğim şeyler ahsh
Diline dikkat et ahahah
Türkçemizi koruyalım diyorsun 😄
Sadece Türkçeni değil, kendini de koru diyorum :D ahah
Peki korurum 😄
Sevdiğim biriyle dünya turuna çıkasım var , ama @HeartofFire sen bomba atmadan önce 😅
Acele et o zaman ashhs
Enerjiiii offf bişiy yapsamda kaçmaya mecalim yok
Ugraşama dünya yansa uygun adım bundan sonra
Niye kaçayım yaa yorulurum😂 sakin sakin takılalım işte
5 shot Jose quervo attım uyutur diye uyutmadi 10.40. olsunda kacacam Starbucks a ordanda ise
atmadan önce söle de tam altına durayım 😂😂
Sonsuza dek uyumak
Memleketi yakasım var 😅
Süper fikir hadi 🤣🔥
Ahshsh 🤣 Kar erimiş olur hem 🤣
İşten çıkıp yatağa koşasım var
Geri dönüşsüz uzun bir yolculuk.
Elimi yüzümü yikayasım var shsjs
Bi hınzırlık geliyor ama döverler😅
İsrail'i yok edesim var
Hiç bişey yapasım yok
Desperado olacak da yanındaki hatynla ucmayacan