Kişilik & Karakter Şu anki ruh halin nasıl? Düşseldokunuş Takip Et Xper 5 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Neden herkesin ruh hali kötü ki? Kötü giden nedir? Şu anki ruh halin nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. ruh halim berbat. 0 1 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl dertleşmek ister misin
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mutluyum ya walla SADLKJJFLKASDFDens dens deens :d 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. durgun 1 3 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl bazen oluyor böyle. Ama sıkma canını geçecek bu günler Yorumla endîşnâk +1 yıl sağ ol abii Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl rica ederim ne demek Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Iyi sükürler olsn 0 3 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl derdin tasan var mı Yorumla Sedefffe +1 yıl Arada oluyor elbet.. senin Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl problemsiz yaşam yok. problemler oluyor tabii ama çözüyorum bir şekilde. Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. kötü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kötü 0 11 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl dertleşmek ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemem şu an iyiyim 😄 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl bek teklifim bile sana iyi geldi 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki gün geçmiş çok uzun bi ara😄 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl bazen etkisini 2 gün sonra gösterebiliyor. Birde aramızdaki mesafe ne kadar bilmiyorum. Demek ki 2 günlük mesafe aramızda 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müneccim bey bu gün başımıza ne gelecek? bizim exten bi haber var mı?😂 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl Dün ne ektiysen bugün başına o gelecek 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim alnım ak kötülük yapanlar utansın,😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl Ben senin alnın ak değil demedim ki :) Dün güzel şeyler yaptıysan bugün başına da güzel şeyler gelecek. Mesela benimle buradan sohbet etmen senin başına gelebilecek güzel bir şeylerin arasında yer alıyor 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah razı olsun beni güzelliklerlr karşılaştırdığın için ☀️ Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl Rica ederim. Bunlar henüz başlangıç 😊😊😊 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. İyi ruh halim 0 1 Yorumla Düşseldokunuş +1 yıl süper Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ruh halim berbat.
dertleşmek ister misin
Mutluyum ya walla SADLKJJFLKASDF
Dens dens deens :d
durgun
bazen oluyor böyle. Ama sıkma canını geçecek bu günler
sağ ol abii
rica ederim ne demek
Iyi sükürler olsn
derdin tasan var mı
Arada oluyor elbet.. senin
problemsiz yaşam yok. problemler oluyor tabii ama çözüyorum bir şekilde.
sıkılmaca
Çökmüş
kötü
Kötü
dertleşmek ister misin
İstemem şu an iyiyim 😄
bek teklifim bile sana iyi geldi 🤣🤣🤣
İki gün geçmiş çok uzun bi ara😄
bazen etkisini 2 gün sonra gösterebiliyor. Birde aramızdaki mesafe ne kadar bilmiyorum. Demek ki 2 günlük mesafe aramızda 🤣🤣🤣
Müneccim bey bu gün başımıza ne gelecek? bizim exten bi haber var mı?😂
Dün ne ektiysen bugün başına o gelecek 🤣🤣🤣
Benim alnım ak kötülük yapanlar utansın,😂😂😂😂😂😂😂😂
Ben senin alnın ak değil demedim ki :) Dün güzel şeyler yaptıysan bugün başına da güzel şeyler gelecek. Mesela benimle buradan sohbet etmen senin başına gelebilecek güzel bir şeylerin arasında yer alıyor 🤣🤣🤣
Allah razı olsun beni güzelliklerlr karşılaştırdığın için ☀️
Rica ederim. Bunlar henüz başlangıç 😊😊😊
İyi ruh halim
süper