Kişilik & Karakter Hangi garip yönünüzü seviyorsunuz? Muhibbî35 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yorulduğum zaman oturup dinlenmek yerine yürüyüş yapmayı, alışverişe çıkmayı veya arkadaş ziyaretine gitmeyi tercih ediyorum. Bunlar beni oturmaktan daha çok dinlendiriyor gibi hissediyor ve bu garip yönümü seviyorum.Peki siz? Hangi garip yönünüzü seviyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bazen kıyamet kopsa ve konu beni ilgilendiren bişey değil ise sigaramı yakıp, kahvemi yapıp oturup keyfime bakıyorum.🤦♀️ 1 1 Yorumla MuhteşemGüneş +1 yıl Teşekkür ederim.
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yorgunluktan ölsem de asla yarım iş bırakmam illa o işim bitecek 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Garip bir yönüm yok ama uçlarda yaşamayı seviyorum tüm duygularımı.. bir şeyi yapıyorsam ya tam yaparım ya da hiç yapmam 1 0 Yorumla
cansublahblah Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yorulduğunuz zaman enerjiniz kalıyor mu ya sizin 1 1 Yorumla Muhibbî35 +1 yıl Aksine daha enerjik oluyorum. Yatsam uyuyamam, otursam sıkılırım. En iyisi kendimi dışarı atmak🥳 Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Uzgun oldugumda hic bilmedigim sokaklarda dolasmayi, tanimadigim insanlarla konusmayi, onlari dinlemeyi. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok sinirlendiğimde kitap okumak bana garip geliyor ama çok seviyorum. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Çok fazla insana maruz kalınca insanlardan uzaklaşıyorum ve bu yönümü seviyorum.. 1 0 Yorumla
esindila Takip Et Xper 1 Yaş: 50 +1 yıl Giyinip, süslenip temizlik yapmayı. Beni iyi hissettiriyor. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. iş bitmeden rahat etmem 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar