Sizce bir ilişkideyken belli sınırlar olmalı bu eski kafalı olmak demek mi yoksa prensib meselesimi
Düşüncelerinizi alalım KScanlar?

Sizce bir ilişkideyken belli sınırlar olmalı bu eski kafalı olmak demek mi yoksa prensib meselesimi
Düşüncelerinizi alalım KScanlar?

Benim ilişkide sınırlarim var özel hayatimin gizliliği özelemize 3. kisileri dahil etmemeli kendi aramizda konusup çözmeliyiz ailemle ilgili cocukluktan yarim kalmis kirginligim var bilmesi gerektigi kadar güven verirse anlatirim ve yüzüme vurmamali anlattigim konu farkli algilanmasin boşandilar, dedem beni büyüttü, uzun hikaye istismar falan algilanmasin diye kisa bir aciklama yaptim. onun dişinda pek sorun olacak bir durum yok
Kim olursa olsun erkek kadın farketmez saygı varsa geçmişe ait ne olmuş olursa olsun paylaşılabilir. Adı üstünde saygı olacaksa o da olmasın hissettirilmeli ki karşındaki de kendini huzurda hissedebilsin bi nebze. Bence şaşmaz bi durum ne kadar saygı var ise o kadar bilinmemişlikler az olur ve bu da karşındaki kişinin kafasını rahat ettirir kendisi de kafasında kurup durmaz
Kesinlikle
Aynı düşüncede olmamıza sevindim
Sanırım çok fazla kişiye kendini vazgeçilmez zannettirmemek gerekiyor onun haricinde de sınırları belirlemek çok önemli verilen tavizler sonrasında bizim için kötü dönüşler sağlıyor
Cevap
11Cevap
dürüst olunmalı her zaman adım adım ilerlemeli
Prensip meselesi sevgililik döneminde bi çok şeyin sınırı olmadın kadın tarafından da erkek tarafından da
Karşı cinsle flört etmeyerek partnerine saygı duymak.
Erkenden cinsel muhabbetlere girmek karşı taraf sizi kullanabilir dikkatli olmak lazım.
Zamanla karşı tarafı ogrneirsin zaten.. adım adım ilerlemeli
Başka sevgili😄
Eski defterleri kurcalaması.
Erkeğin emirlerine karşı gelinmemeli
Sınırlara saygısızlık yapılmamalı
Eski sevgili hakkında konuşmamak
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Bilmem hiç sevgilim olmadı ilişkilerden anlamam
Nude atmamazlık yapılmamalı
çok var yahu..
Elleme elleşme öpüşme yalama vs
Prensip meselesi