Belki bir şarkı, belki bir resim veya bir aktivite vs.
Sizi sakinleştiren neler var?

Belki bir şarkı, belki bir resim veya bir aktivite vs.
Sizi sakinleştiren neler var?
Bu adamı görünce aklıma bu şarkı geldi. 😄 Beni ufak tefek şeyler sakinleştirebilir, içime dönüyorum problemi hallediyoruz ve sonra keyfimizi yerine getiriyoruz. 😄
Bir yağmur yağıyor ben yeniden doğuyorum ve sakinlikte zirve nedenim gerçekten. Yağmur yağarken yürüyüş yapmak çok sakinleştirici. En azından balkonda kahve veya çay eşliğinde güzel bir tatlı yiyip sokağı seyretmek de mükemmel olacaktır sakinlik için. Sevilen müzikler de harika. Bir de çizgifilm izlerken de sakinleşmek ve yeniden neşelenmek çok iyi.
Beni genelde sakinleştiren şey yine kendim oluyorum. Beynim çok kötü bir durumdayken bile her zaman kendini telkin edici bir şeyler buluyor. Bu yüzden kendimi kolayca sakinleştiririm
Teşekkür ederiimm
Rica ederim :D
Spor, kahve, çizim, yağmurda yürümek ya da izlemek, günbatımını izlemek, temizlik yapmak, mutfağa girip heryeri döke saça tatlı yapmak… beni sakinleştirir.
Cevap
5Cevap
Ailem var kendim varım kendime iyi geldiğimi düşünüyorum
Yürüyüş yapmak ve uyumak
Sigara ve şarkılar var elbette.
Hayattan beklentilerimi sadece hayatta kalmaya indirip, geri kalan her şeyi şaşkınlıkla karışık bir neşeyle karşılamak.
müzik, yürüyüş yapmak, ayrıca sevdiklerimle vakit geçirmek, konuşmak ve güzel bir kahve içmek de beni sakinleştiren şeyler arasında.
Kitap okumak, konuşmak ve uyumak şu an için keşfettiklerim.
Dinlenmek ve yalnizlik, klasik muzikler aklima gelenler su anlik.
Müzik, koşmak, tatile çıkmak 😃
Sakin müzik
Şarkı yemek yapmak yürümek
Sigara yakarım 😬
Ennn sevdiğim arkadaşımın sesi
müzik, uzun yürüyüşler, kahve
Kocamın sesi gülüşü bakışı
Müzik dinleyip uyumak
Annem canim Annem🌷
Halay
Müzik
denizin sesi