Kişilik & Karakter Havaların dengesizliğine ayak uydurabiliyor musunuz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Havaların tutarsızlığı bana bir şey hatırlattı 😒😀Günaydın 🌸 Havaların dengesizliğine ayak uydurabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Havalarin dengesizliğine de insanlarin dengesizligine de alışamadım gitti hoş ben de az dengesiz biri değilim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet ayak uydurabiliyorum ama nefes almak zor oluyor alerjiden dolayı sjsjsjs 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel sorun yok 1 0 Yorumla
MrNiko Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Milletin dengesiz olduğunu hatırlattı demi 😅😅 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Dengeli olan şeyleri sevmem ben 😂 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Biz de dengesiz olunca iyi anlaşıyoruz 😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Havalarin dengesizliğine de insanlarin dengesizligine de alışamadım gitti hoş ben de az dengesiz biri değilim
Evet ayak uydurabiliyorum ama nefes almak zor oluyor alerjiden dolayı sjsjsjs
Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel sorun yok
Milletin dengesiz olduğunu hatırlattı demi 😅😅
Hıhı sorun yok.
Dengeli olan şeyleri sevmem ben 😂
Terlemekle üşümek arasında kaldık.
Biz de dengesiz olunca iyi anlaşıyoruz 😂😂
Evet uyabiliyorum
Hayır 🙄