Güncellemeler
+1 yıl
Cocuk arka siralardaydi 3 kisiydiler bedelli parası olan çocuk sana niye baksın dedi 3 kişiden hangisi olduğunu bilmediğim için cevap veremedim
Bizim bi hoca askerlik yapması şart mı eşlerinizin yoksa bedelli yapsa da labul edermiydiniz diye saçma sapan bisoru sormuştu bende fark etmez dedim arka sıralarda oturan bi çocuk bedelli parası olan çocuk sana niye baskın demişti kimse duymadığımı sandı ama ben duymuştum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnsanları bu kadar zklersen çok işin var kankam
Doğru diyorsun
Annem epilepsi hastasıyım diye ben sakat karı istemiyorum demişti o çok canımı yakmıştır hala ara ara aklıma gelir içim yanar ama eskisi kadar değil.
Anneniz size mi söyledi anlayamadım
Evet ona göre epilepsi hastası olmam sakatlıkti
Epilepsi bi engel durumu değil inşallah iyi olursunuz herkesin başına gelebilir böyle şeyler deseydiniz sizde
Hayatimdan çıkardım cahil insanla uğraşılmıyor
Büyü artık büyütecek bir şey yok bu akılları annenden mi? alıyorsun? ne kadar büyütüyorsun?
Sağol ya harika destekcisin 😅 tamam belki sana göre abartıyorum ama beni nerden tanıyorsun ki sen
Anladımmm ay pardon sen kendine denilenden bahsediyodun 😅 tırnak içine almamışsın bana diyorsun sandım 🤣🤣
"Ben seni hiç sevmedim ki baskasinin boşlugunu doldurdun sadece "
Kendi kendine bile iyi gelmiyormuş demekki, boşluğunu doldurdun dediğine göre kendisi de vasifsizmis demekki
Çocuk işte kendini bişey zannediyor benim gibi biri tarafından sağlam bı zor bağlanmasına gerek var
Zorbalanmayı yanlış olmuş kb
Karma bulsun onu diyelim o zaman biz uğraşmayalım hiç
Sen kendine bak sana kimse bakmaz diycektin
Kim olduğunu seçemedim 3 kisiydiler yakın bi arkadasim var o sus be diyince o arkadaki 3 kişiden biri olduğunu anladım arkadaşıma sordum kim söyledi diye ama bana soylemedi
Ayıp yaa
Say say bitmez ki😊
🥲
Ben askerlikten muafım
O cocugun bben aq
Sözler beni kırmaz bu orspu çocukları çok sahte be
Yılın kapağı olmuş