Çok yorgunum, Çok kırılmaktan çok yorgunum, Kırılgan olup kimsenin fark etmemesinden yorgunum, Görünmez olmaktan, Sevgisizlikten, İlgisizlikten, Değersiz hissetmekten, Fıtratıma aykırı davranmak zorunda olmaktan yorgunum.
İçimdeki cam kırıklarını sürekli süpürüp toplayıp yaralarımı sarmak zorunda olmaktan çok yorgunum, Göz yaşlarımı yastığımda hissetmekten, yorganıma sarılmak zorunda olmaktan çok yorgunum, Hiç bitmek bilmeyen, uçsuz bucaksız yanlızlık hissinden, Öfkeye dönüşen haksızlıklardan, Sinirden ağlamaktan çok yorgunum.
Sürekli bir ömür boyu ordan oraya savrulup hiç bir yere ait hissedememekten, Bildim bileli hayallerime tutunup hayal dünyasıyla kendimi avutup oyalamaktan, Hep koşup kolup varamamaktan çok yorgunum.
Anlaşılmamaktan, önemsiz ve görünmez hissetmekten çok yorgunum.
Ama en çok kendimden taviz vermek zorunda olup kendi kul hakkıma girmekten çok yorgunum. Herkesi af edersin de kendimi af edememekten çok yorgunum.
Özgürlüğümün elimden alınmasından çok yoruldum ve tüm hayallerim ve hedeflerime yani özgürlüğüme kavuşana kadar dikenli yollarda yürüyeceğim, varamadan ölürsem davam uğuruna canımı vermiş olacağım.
Yorgunluk kırgınlık ama bir o kadar da mutluluk var bilemiyorum bazen yorgun hissediyorum bazen enerjik hissediyorum ama ne kadar yorgun olduğuna gelecek olursak %50'ye %50 diyebilirim
Böyle durumlarda artık hiçbir şey demiyorum. Çünkü her şey az çok yetersiz kalıyor ve o yüzden bundan sonra gerçekten mutluluğunu dilediğim bir kişiye söyleyeceğim tek bir cümle var. Bence bu cümle binlerce cümleye bedel. Her ne kadar oldukça basit görünsede.
Oda şu: Başaracaksın biliyorum ve eminim.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Basit bir cümle ama duymaya en cok ihtiyacimiz olan cümle belkide..
Bu cümle aslında yeter çünkü senin dışında kimse seni kurtaramaz kimse tam olarak ne çektiğini bilemez bunun içinde herşeyin yanıtı senin içinde buna inanıyorum
O kadar çok yorgunum ki, eskiden dimdik durup savaşacağım her şeye şimdi sadece “tamam” diyorum. Kim ne derse desin, ne olursa olsun tamam. Ve bu tek bir kelimenin ne kadar ağır olduğunu izah da edemiyorsun.