Kişilik & Karakter Farkında olmadan gün içerisinde en çok söylediğiniz 2 yalan nedir? Medussanıngözleri Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Anladım Ama asla anlamam 😅Tamam yaparım ama canım ne zaman isterse belki de yapmam yani 😏😏 Farkında olmadan gün içerisinde en çok söylediğiniz 2 yalan nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Alıcam annecimGideriz tamamArıcam tamam kksjs AlmadımGitmedimAramadim gitti ahiret yurdum 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl BakarımBakmamHaberleşirizHaberleşmem 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. İyiyim. bunu derim sadece 1 0 Yorumla
Sedefimsii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hatırlıyorum ( kesinlikle yok öyle bir şey)Evet iyiyim ( çoğu zaman hissizim)Hayır sinirli değilim ( her an patlayabilirim) 1 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Annem yemek yedinmi diye soruyor yedim diyorumİkincisini bulamadim😃 0 0 Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bugün hiç vaka olmaması lazım bu bir artık emekli mı olsam 😂😂 0 0 Yorumla
nisanur_789 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Genelde her gün arkadsimla ayrılırken tamam eve gecince yazarim diyorum ama yazmıyorum znsmdmsjsjxmmdls genelde unutuyorum ama 0 0 Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İyiyim. Yok öyle demek istememiştim. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hemen geliyorum ve halledicez birazdan 😂 0 0 Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Hiç söylemiyorum çok nadir durumlarda belki 0 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. Yalan söylemiyorum kanki. Neyse o 0 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sana inanmamak lazım 😏😅 0 3 Yorumla Medussanıngözleri +1 yıl Ahaha evet işime göreyim 😏 Yorumla mert12356 +1 yıl İşini sevsinler 😅 Yorumla Medussanıngözleri +1 yıl Tabbi Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Farkında değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Alıcam annecim
Gideriz tamam
Arıcam tamam kksjs
Almadım
Gitmedim
Aramadim gitti ahiret yurdum
Bakarım
Bakmam
Haberleşiriz
Haberleşmem
İyiyim. bunu derim sadece
Hatırlıyorum ( kesinlikle yok öyle bir şey)
Evet iyiyim ( çoğu zaman hissizim)
Hayır sinirli değilim ( her an patlayabilirim)
Annem yemek yedinmi diye soruyor yedim diyorum
İkincisini bulamadim😃
Bugün hiç vaka olmaması lazım bu bir artık emekli mı olsam 😂😂
-Birazdan geliyorum
-senin de hep elinde
Genelde her gün arkadsimla ayrılırken tamam eve gecince yazarim diyorum ama yazmıyorum znsmdmsjsjxmmdls genelde unutuyorum ama
İyiyim. Yok öyle demek istememiştim.
Hemen geliyorum ve halledicez birazdan 😂
İyiyim , halledeceğim
Hallederim bn o kolay😄👍🏼
İyiyim
Hiç söylemiyorum çok nadir durumlarda belki
Yalan söylemiyorum kanki. Neyse o
Sana inanmamak lazım 😏😅
Ahaha evet işime göreyim 😏
İşini sevsinler 😅
Tabbi
Hayatım yalan bu arada bana asla inanmayın