Bir arkadaşım vardı çok samimiydik ben şehir değiştirdim ama samimiyetimizden bir şey eksilmedi sürekli mesajlaşıyoduk telefonla konuşuyoduk ayrı gibi değildik yani sonra ortada hiç bir sebep yokken birden bire mesajlarımı görmemeye ve telefonlarımı açmamaya başladı
Bunun sebebi nedir?
Bunun sebebi nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
istememiştir,
Ama neden işte
Bi sebebi olması gerekmez mi
Bazılarının sebebe ihtiyacı yok. Canım öyle istedi deyip yapabiliyorlar. Bu da öyle bir şey gibi
Ama çocukluktan beri arkadaştık öyle birden bire silemez ki
Bu kişi erkek mi kız mı
Kız
O zaman şöyle bir durum var Genelde Kızlar birbirini kıskanır ve kıskançlıklarının neticesinde de bir şekilde karşı taraftaki kişiyle Araya mesafe koymayı tercih eder bu bir çekememezliğin sonucudur bazen de Kızlar bir sevgili edindiklerinde de samimi olduğu kişileri bir şekilde soğuk tutar
Hiç kıskandığını düşünmemiştim
Kızlar her daim birbirini kıskanır kardeş bile olsalar kıskanır kızların yapısı bu bunu göz ardı edemezsin
Ama tamam da 7 yıllık arkadaşlığı bunun için silmez bence
Bak ben sana sadece ihtimalleri söyledim kıskanabilir veya şu an görüştüğü bir erkek vardır Artık vaktini ona ayırmaya başlamıştır Onunla görüşmeye başladığı için bir başkalarına vakit ayırmak istemiyordur
Erkek arkadaşı da olamaz çünkü babası öldüğünden beri annesi evden çıkarmıyor ya da beraber çıkıyorlar
Anladım O zaman ailevi problemleri var bu kızın kızın yaşı kaç şu an ne iş yapıyor öğrenci falan mı
21 yaşında okumuyor evde
O zaman dediğim gibi aile bir problemler var
Olabilir
Bazen insanlar kabuğuna çekilmek ister ve kabuğuna çekilip kimseyle muhatap olmak istemezler konuşmak istemezler bir şekilde kendilerini dışarıda tutmayı tercih ederler Bu gibi durumda sizin yapmanız gereken şey belli üzerine gitmeden gayet sıradan normal bir şekilde davranmak ısrar etmemek sebebini sormamak
Uzun süre dediğin gibi yaptım ama 1 sene sürdü 1 sene sonra başka numaradan aradığımda ben olduğunu anlar anlamaz konuşmak istemediğini söyleyip telefonu kapattı
Kendi kararı istemiyosa konuşmaz tabi ama ben de sebebini merak ediyorum doğal olarak
Hadi ya sen Bunlar yaptın mı Gerçekten mi Yani bu konuda Bu kadar ısrarcı oldun yani hani ben normal şekilde arayıp umursamıyor diye düşünmüştüm ama siz bayağı ısrarcı olmuşsunuz Bu saatten sonra yapacak bir şey belli ciddiye almamak iletişim kurmamak kendinizi geri çekin kendinizi ayıp ediyorsunuz
1 sene sonra 1 defa aradım sadece çok mu ısrar etmiş oluyorum. Bundan sonra zaten aramam da sebebini merak ettim sadece
Bu biri sene boyunca o sizi hiç aramadı mı peki neden bir sene beklendi Yani bu süre zarfında hiç iletişim kurmak istemediniz mi ya da o iletişim kurdu siz mi dönüş yapmadınız
İlk iketişimi kestiğinde ne oldu falan diye mesaj atmıştım hiç cevap vermedi ben de yazmadım artık böyle 1 sene geçti 1 sene sonra belki bi şeyler değişmiştir diye aradım ama değişmemiş
O zaman boş ver sen gerekli adım atmışsın zaten o kişi de çok da fazla görüşme konuşmak istememiş Boş ver gitsin çok da üstüne düşme
Doğru bu saatten sonra kılımı kıpırdatmam zaten
En iyisi bence de.