Aslında bu aralar ruh halim gayet yerinde ama ne yapıyorsam kendi kendime yapıyorum, bazen bir anda kendimi değersiz hissediyorum ya da çevremdeki yaşanan olaylarla başka insanlara değer verilmesinden kaynaklı olarak da lüzumsuz hareketlere ve gereksiz yere insanların kalbini kırmaya devam ediyorum ama bunu törpülemek için de elimden geleni yapmaya gayret ediyorum. Bunun yanıtını şöyle verebilirim yakın zamanda hatta bundan 3 yıl önce benim ağabeyim evlilik yaptı ister istemez Her anne babanın yapabileceği çocuğunu evlendirirken ona maddi manevi destek çıkabileceği şeyleri yaptılar.
Ancak ben bedensel engelli olduğum için sanki bana yapmıyorlar bana karşı ilgisiz der şeklinde bir kız karşılık krizine giriyorum bazı zamanlarda ve bundan dolayı da ruh halim kötü oluyor çevreme saldırgan kalp kırıcı ağzımdan çıkanı kulağım duymayan bir insan oluyorum dolayısıyla ruh halim bugün gayet yerinde ama bunu törpülemek için de elimden geleni yapmamın gerektiğini düşünüyorum aslında kıskançlık duygusu benim için sadece bu zamana denk değil arkadaş ortamında da bu hatalar çok yapmaktayım.
tam benlik ama tek başıma değil, tencere kapak olduğum bir bütünlükle güzel bu bence. öyle ki 2 3 ay boyunca evden çıkmadan yastık yorgan film dizi yeme içme keyfi yapasım var biriyle. sabahtan akşama kadar sarılalım eğlenelim ve canımız ne zaman isterse bu aktiviteyi her daim tekrarlayalım. öyle ciddi değil de birlikte günümüzü gün ettiğimiz misss gibi bir macera gibi. benim derdim yalnızlık olmasa da, kaliteli ve hoş, rahat, istediğinde var olabilecek, istemediğimizde kaybolacak bir birliktelik böyle mis gibi. istesem yaparım aslında ama tek başına anlamı yok.