Kişilik & Karakter Tam şuanda nasıl hissediyorsunuz? _-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Enerjik, mutlu, üzgün, sıkılmış vb. Hangisi Ben çok yorgun Tam şuanda nasıl hissediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Berbat hissediyorum 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Ruhsuz ve alaycı bir şekilde etrafa bakıyor gibiyim. 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Başım ağrıyor be 0 2 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Başak6419 +1 yıl Sagol Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. yavaş gitmeye çalışıyorum b*kum seyrek düşmesin. 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nötr... 1 4 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Hayir kırgın Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Hayır Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Şu an değil Yorumla SAblaK +1 yıl @Kirginimcokk0niye nötr oldu şimdi Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kaygılı 0 7 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Neden Yorumla problem_değil +1 yıl Deprem ekonomi vs Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Haklısın. Insallah kaygıların geçer Yorumla problem_değil +1 yıl Biraz zor Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Cok dertli çıktın. Neden zor Yorumla problem_değil +1 yıl Ekonomi düzelir mi? Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl O konulara girmeyelim :) Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Durgun 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Anlamsız. 0 0 Yorumla
hilalesraxx Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Uyuşturucu istiyorum 0 2 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Yanlış adama bu lafı dedin. Yorumla hilalesraxx +1 yıl Oke dhdhhd Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Huzurlu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üzgün 0 4 Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birisine aşığım ama o başkasına aşık Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Yak aga Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakak aga Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Berbat hissediyorum
Ruhsuz ve alaycı bir şekilde etrafa bakıyor gibiyim.
Başım ağrıyor be
Geçmiş olsun
Sagol
yavaş gitmeye çalışıyorum b*kum seyrek düşmesin.
Nötr...
Hayir kırgın
Hayır
Şu an değil
@Kirginimcokk0
niye nötr oldu şimdi
Kaygılı
Neden
Deprem ekonomi vs
Haklısın. Insallah kaygıların geçer
Biraz zor
Cok dertli çıktın. Neden zor