Gideni beklemek.. ve bekletmek.. hangi tarafta yaşadın?
Ben bekleyen de değilim bekleten de değilim diyenlere pamuk şeker veriyoruz

Gideni beklemek.. ve bekletmek.. hangi tarafta yaşadın?
Ben bekleyen de değilim bekleten de değilim diyenlere pamuk şeker veriyoruz

Gideni beklemedim, belkide enerjimi çektiğim için geri geldi. Tabi kabul etmedim bir anlamı yoktu artık.
Beklettim mı evet beklettim. Ama sebepsiz yere kimseden de gitmedim. Mutlaka kaldıramayacağım şeyler yapıp beni üzdüler.
Sonuç : Beklettim 😄
🙂harika cevap🤌
Ben hep bekliyorum. Bir şeyleri bekliyorum, ne olduklarını bilmiyorum ama bekliyorum. Neden bekliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum, bu bana bazen hüzün hissettiriyor ama ben ona tatlı hüzün diyorum. Bilmiyorum belki polyannalık yapıyorumdur ama sanmıyorum, bu gerçekten gıdıklayan yaraya benziyor. Bilerek kimseyi bekletmedim, bekletmişsem bile haberim yok. Belki bilmezden geliyorum. Çok anlatamadım ama bu benim için dışavurum, tüm bildiğim bu. 🙃
Harika yazmışsın.
❤️
Gidene dur demem gittiği yerden de geri döndürmem baby. Ama bide giden geri geliyorsa o tam tehlike işte. Yabancıdan da yabancıdır benim için. Kimseyi oturupta bekleyecek vaktim yok. Herkes kendi yolunda mutlu olsun.
Cevap
8Cevap
Bekleyen oldum, bekletmeyi de sevemedim. Beklediğine değdi mi dersen asla değmedi. Bundan sonra bekletme sırası bende
Bekleyenler bekletmeyi öğrendiğinde değişiyor her şey 🙂
🙂🙏
Kimseyi bekletmemek için elimden geleni yaptım ama. Beklediğim fazla olmuştur.
Yeri geldi bekledim yeri geldi beklettim. Her ikisini de yaptım ama en çok bekletmiş olabilirim.
Daha çok bekledim hep sabırla. Ama bazen zorlamamak gerekiyor bunu anladım
Bana pamuk şeker
🍬🍭
Beklettim.
Yeri geldi bekledim yeri geldi beklettim
Beklettim ve hatta kimseyi beklemedim
Beklettim gitti maalesef
Bekletildim😒
Hep bekledim ya
Bekeldim hep.
Bekledim
Bekletildim daha çok