Kişilik & Karakter Bugün kendini mutlu etmek için ne yaptın? buzzz_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayatın akışkan tarafında bazen kendimizi esgeciyoruz. Bugün kendi mutlulugun için ne yaptin Güncellemeler+1 yıl Pist bı bakın bişey diycem.! Güncellemeler+1 yıl Bak hele yaaa Bugün kendini mutlu etmek için ne yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmıyorum, 1 1 Yorumla buzzz_adam +1 yıl Neden
florasann Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. Milkshake aldım kendime 1 2 Yorumla buzzz_adam +1 yıl Nefissss. Yarasinnn Yorumla florasann +1 yıl 💃💃💃 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Daha çok mutsuz ettim 1 2 Yorumla buzzz_adam +1 yıl Buna sebep olan şey ke Yorumla buzzz_adam +1 yıl Ne. Yorumla
sevmeyeküs Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl bisey yapmadim mutlu olmak için cabalamiyorum 1 1 Yorumla buzzz_adam +1 yıl Mutluluk için cabalanmaz. Ama demekki enerjini sömüren şeyler cokca Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cips yedim 😭 1 5 Yorumla buzzz_adam +1 yıl Küçük seyler büyük değişim yapar. Afiyet olsun. Keyifli kal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saolasnn Yorumla buzzz_adam +1 yıl Sonuç olarak bir cips kadar insani mutlu edemeyen hiyarlar var 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayennn öyle cok dogru dedin😂 Yorumla buzzz_adam +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çikolata yedim 1 1 Yorumla buzzz_adam +1 yıl Yarasın kral Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç bir şey yapmıyorum,
Neden
Milkshake aldım kendime
Nefissss. Yarasinnn
💃💃💃
Daha çok mutsuz ettim
Buna sebep olan şey ke
Ne.
bisey yapmadim mutlu olmak için cabalamiyorum