Ben artık başa çıkamıyorum. Her gün baş ağrısı, regl olamama, strese bağlı kilo artışı, aşırı öfke sorunu yaşıyorum. Belki daha çok şeyler de yaşıyorum bilmiyorum. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz stresle?

Ben artık başa çıkamıyorum. Her gün baş ağrısı, regl olamama, strese bağlı kilo artışı, aşırı öfke sorunu yaşıyorum. Belki daha çok şeyler de yaşıyorum bilmiyorum. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz stresle?
Kendimi işime veriyorum artı çok stresliysem sürekli yerim çikolata abur cubur , mutfağa geçerim pogaca yaparım, hatta su böreği bile açarım o derece stres altında kendimi kaybediyorum dun fırın sütlaç yapmıştim çok ofkeliydim :)
Kilo almıyor musun? ://
Hemde nasıl , ama bu ara yürüyorum : )
Burcun neydi?
Aslan
Cevap
9Cevap
Henüz diyorum en kötüsü bu değil. Devam ediyorum o şekilde çünkü etmem lazım.
Sigara içerek.. şarkı dinleyerek
Sporla atmaya çalışıyorum da salonda daha çok strest girmeye başladı. Dünya bana göre değil
Neden?
Nasıl denir spor hariç her amaç için gelen tiplere denk geliyorum. Hareket yapıcam la adam ya da kadın kalkmıyor. Hani vardır oğlan 5 6 derken kadın geçer 70 75 derler ona rastladım :D
Bu yanlış anlaşılır mı bilmem de giyinmede herkes özgür ancak denize mi gelmişler sporamı belli olmayan tipler haliyle kıl ediyor yıllık üyelik olduğu için :D
Ben o yüzden karmaya gitmiyorum sadece kendi cinsin olacak salonda. 🤷🏻♀️
Yok kadın saatine gittim sadece ama biliyorum yani insanların zihniyetlerini, rahat olamayacağımı.
çı ka mı yo rum
çarpıntı ataklarım oluyor ve zorlanyorum artık
Çok kötü bu kanserden bile kötü bence.
sonunda kanser edecek zaten
Midem bulanmaya başladı ve başım hâlâ ağrıyor.
Umursamadan yaşamak
Ben de yapabilsem keşke.
Umursamadığım konular var yok değil ama hayatın merkezindeki şeyler yoruyor zaten. İnsanları umursadığım falan yok yani.
İlerliyorum, ilerlerken ayağım taşa takılıyor. Bir değil, iki değil, üç değil. Sen olsan ne yaparsın?
Seni ne strese sokuyor en cok
Hayatımın ta kendisi.
İnsanlar sabrımı büyük derecede zorluyor. Her şey ters gidiyor. Hayatım hep böyle.
Benim değiştirebileceğim bir şey yok. Kendi başıma yaşamam gerekiyor onu da yapamıyorum. Bir işe kalkışıyorum hep ters gidiyor. Elimi attığım anda her şey karışıyor. Kısacası o işin olmaması için hayat elinden geleni yapıyor.
İnandırmıyorum. Çevremde kimse inanmıyordu ama kendileri şahit oldukça inanmaya başladılar. Arkadaşım da yok doğru.
Yok ki kimse sosyal biri değilim zaten. İnsan sevmiyorum zaten ya.
Onlarla da anlaşamıyorum bir yerde kopuyor nedensiz.
Sosyal olmak zorunluluk değil bence, insanlar çok *ptalca davranıyor katlanamıyorum. Psikolojimi daha çok bozuyorlar, daha büyük yaralar kalıyor bende.
Evet az çok zaman geçirmek için buradayım zaten. Hem temkinliyim.
Tanırsam haber ederim.
Yaşım doğru. Çalışıyorum ben ama.
Sana değişiklik lazım
Ne gibi?
O imkânsız.
İşimi değiştirmem lâzım, iş bulmak kolay değil.
Beni mutlu edecek şeylere kafa yoruyorum
Alıştık artık
Stresi yenmeye calisarak
Yenemediğim için bu hâldeyim zaten.
Yoga denemelisin
Yok hiçbir şey iyi gelmiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?