33 yaşındayım. Ve diğer normal insanlar gibi olamadım.
Dünyayı gündemi öğrenemedim. Çocukken de böyleydim. şu an o kadar geri kaldım ki hayattan, insan görmek istemiyorum. İnsanlara ayak uyduramadım bi türlü. Uyanık olamadım. Çocukken de böyleydim.
Anormal ve saçma biriyim.
Kaç kere kandırıldım. Zarar gördüm ama hala değişmiyor.
Bu saatten sonra değişir mi bişeyler? Akıllı olmak uyanık olmak sınırlarını edirmemek bu kadar mı zor?
Dünyayı gündemi öğrenemedim. Çocukken de böyleydim. şu an o kadar geri kaldım ki hayattan, insan görmek istemiyorum. İnsanlara ayak uyduramadım bi türlü. Uyanık olamadım. Çocukken de böyleydim.
Anormal ve saçma biriyim.
Kaç kere kandırıldım. Zarar gördüm ama hala değişmiyor.
Bu saatten sonra değişir mi bişeyler? Akıllı olmak uyanık olmak sınırlarını edirmemek bu kadar mı zor?
Güncellemeler
+1 yıl
*ezdirmemek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen de git köye falan yerleş tarım yap, insanlarla muhattap olmucağın bir hayat yaşa
Ne anlarım tarımdan
öğrenirsin
Zaten başımın çaresine bakamıyorum tek başıma. Uyanık ve düşünce üretebilen pratik biri olmak gerekiyor. Elimde ne bi meslek var ne bi ustalık. Sadece derslerimde başarılıydım, bu sorunlarım yüzünden onun da bi hayrını görmedim hiç
Öğrenmede de sıkıntı var işte.. Neyse
öğrenmede sıkıntı varsa nasıl derslerinde başarılı oldun?
Dersi ezberle geç hafıza ile alakalı. Sözelciydim sonuçta
o zaman kpss çalış devlet memuru ol arşivci falan olursun hayatını idame ettirirsin
Arkadaşların var mı yoksa asosyal evde takılan biri misin? Kandırılma sebebin çok iyi niyetli olmandan olabilir? Sosyal misin çalışan biri vs ona göre yorum yapıcam..
Sosyalleşemedim ki girdiğim ortamlar yüzüme gözüme bulaştı. Normal biri değilim. Ma. llık ve aksilik var bende
1) kendini aşağılama. Sen kendini rezil görürsen kendine saygı duymaz isen kimse sana saygı duymaz dahada ezerler. Kendine saygı duy özgüvenin olsun kendini kötü görmeki insanlarda seni öyle görmesin. Özgüvenli erkeği kızlar sever. 2) ortamlarda yüzüme bulaştığın sebepler bence fazla ortamlara girmiyorsun ne yapacagini bilmiyorsun. Sosyal medyayı takip et , tv izle , haber izle , ilgin olsun ki ortamlarda da boş kalma espridir bir haberdir boş kalma.
Cahil ve odunum ben. Yerine zamanına insanına göre esnek olamıyorum. Espiriden anlamam, espiri de yapamam. Zaten hep yapılan şakalar içime oturdu yalnız kalmak zorunda kaldım. Malsın derler bana. Dedim ya dış dünyaya ayak uydurmak çok zor benim için. Aşağılandım dışlandım. Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum.
Ölmek istiyorum ölmek
Tüm gün napıyorsun ki evde zaten işin yokmuş kendini gelistir bari
Neyle geliştiricem ki? Geliştirmeyi düşüne kim? Diken üstünde yaşıyorum. Yabancı numaradan birisi arayıp işletir veya dolandırır diye ödüm kopuyor. Daha önce benzer şeyler başıma geldi çünkü.
Günlerini boşa geçirme !
Evin araban var mı? Maddiyatınız nasıl? Umarım ondan şanslısındır bari?
Ne yapmalıyım ki?
Aga aşağıda adamın dediği gibi kpss çalışıp memur olmaya çalış. Yaş şartı en fazla kaç ona bak bi bilmiyorum umarım geç kalmamışsındır. Ama boş durmak iyi değil iyi kötü bir işte çalışıp sosyalleşebilirsin. Ha olmaz diyorsanda evde kendini geliştir dil öğren veya kendini gelistircek içerikler izle. Herkesin kendine göre derdi var bende dertliyim odamda müzik acmis agliyorum napalim : ((
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!