Kendimi yetersiz hissediyorum?

❗LÜTFEN OKURMUSUNUZ UZUN AMA FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ❗Ben çok yoruldum herkesin derdi uzun herkesin derdi kendinedir belki benim derdim size küçük gelebilir ama kendimi yetersiz hissediyorum antideprasan kullanıyorum ve dikkat dağınıklığı ilaçlari kullanıyorum yüksek doz ztn bu ilaçlar benim bütün vücudumu pert ediyo çöküyorum hem fiziksel olarak hemde ruhsal olarak gerçi ilać kullanmadan öncede öyleydi ders çalişmam gerekiyo üniversite sınavına hazırlık önceden dersleri önemsemiyodum şimdi daha sık çalışıyorum bu halde olmama rağmen ama annem yapamassin senden bı bok olmaz yine bırakırsın diyor yengem bana destek cıkıyor onun sayesinde herşeyin farkına varip ders çalıştım ama herkes benim uğraşmadığımı zannediyo elimden geldiğince yapıyorum yengemin benim için ümidi biraz daha kesilecek diye korkuyorum sınavlardan düşük alırsam ve aynı zamanda düşük alırsam ailem okuldan aldiricak ben uyurum evet çok uyurum çünkü ben üzüldüğümde veya iyi hissetmediğimde biri bana kızarsa sadece uyurum doktorun verdiği uyumamam için ilaç bile etki etmedi benim sevdiğim şeyleri bile kötülediler benim herkes keyfimden uyuduğumu zannediyor ben kendimi çok yetersiz hissediyorum benimde hatalarım var ders çalışmamak gibi uyumak gibi ama ben kendimi düzeltmeye çalışırken herkes bana niye destek çıkmayıp hevesimi sömürüyorlar çöp parçasıymış gibi hissettiriyorlar

Kendimi yetersiz hissediyorum?