Yaşamak sizin için ne kadar önemli? Yaşamamaktan bahsetmiyorum. Bunu da yaşamasam olur diyebiliyor musunuz mesela? Hayatın bir diğer anlamı bence arzulamak. Arzularınızdan vazgeçebilir misiniz?
Depresif bakmayın olaya.

Yaşamak sizin için ne kadar önemli? Yaşamamaktan bahsetmiyorum. Bunu da yaşamasam olur diyebiliyor musunuz mesela? Hayatın bir diğer anlamı bence arzulamak. Arzularınızdan vazgeçebilir misiniz?
Depresif bakmayın olaya.

Ben hayatı elimden geldiğince ciddiye alıyorum.. benim için ciddi konular.. sevdiklerim.. salık konuları ve hayatın boşa geçmemesi.. ama tabi ki de bazen az da olsa eğlenceli bakmayı deniyorum.
Çok gerçekci davranmak yoruyor dimi arada eğlenmek lazım 😅
Bence de :D
Bazen çok ciddiye almalısın bir yerlere gelmek için bir şeyler başarmak için bu hayata bir şeyler vermek için ama yeri geldiğinde boş vermeyi de bilmen gerekir hayatını hırslarının kurbanı etmemek için eğleneceksin de çalışacaksın da her şeyi yapacaksın
Merhaba,
Hayatı ciddiye alıyor muyum yoksa almıyor muyum emin değilim ancak hiçbir şey umrumda değil fakat ay sonunu düşünmek zorundayım çalışıyorum! 😅
Merhaba 👋 bence ciddiye almıyorsun fazlasında gözün yok yeterince ile mutlu olmayı biliyorsun en büyük beklentin ve isteğin kendi aileni kurmak zaten aileyiz de sen aileni kendi ailenle büyütmek arzusu içindesin hepsi bu. Tabi ki her şeyin en iyisine en güzeline en en enlerine layıksın ama en olmadı diye karalar bağlayıp pes etmiyorsun! Cansın abeee hayran 😅
Kardeşim teşekkür ederim vallahi beni benden daha iyi anlattın yani aynen öyle tam olarak üstüne bastım her şeye her bir kelimene cümlene katılıyorum yani %100 yani ulan dedim bu ne be müthiş müthiş gülücük gülücük sesli mesaj yoldayım
Cevap
2Cevap
Hayatı pek ciddiye aldığım söylenemez ama değerlilerim ve sevdiklerim var onlarla alakalı her şey çok ciddi.
Hayatı boşa almış şekilde yaşıyorum ve arzularım en gerçek olanlar.. Vazgeçemem.. Tepkilere rağmen.. Arzularım benim en gerçeğim..
Her adımı ciddiye alıyorum
Yaşamayı seviyorum her şeye rağmen
Çok ciddiye alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?