Kalbinizin derinliklerinde tutuşan ateş, sarmış tüm dünyayı ve yakıp geçiyor ne varsa. Bu yangını ise tek bir söz söndürebilir. Nedir o söz?

Bir oğlum buz kestirir ne varsa..
Kalbinizin derinliklerinde tutuşan ateş, sarmış tüm dünyayı ve yakıp geçiyor ne varsa. Bu yangını ise tek bir söz söndürebilir. Nedir o söz?

Bir oğlum buz kestirir ne varsa..
Seni seviyorum.. iyi ki varsın.. yanındayım Barış gibi sözleri değer verdiğim birinden duymak söndürür tabi ki de. o an üzüntülerim geçer.. anlık da olsa kendimi mutlu hissederdim.. kim istemez ki bu sözleri duymayı
"Dün yürüdüğün yoldan, bugün bir kez daha yürü” dedi adam, sesini bir bilge edasıyla bükerek, “bak o zaman yeni şeyler göreceksin”. Kaybolmayı göze alarak yürü. Çünkü dünya, sırlarını kaybolanlara açar. Dünyayı kaybetmeyi başaran, ruhunu bulur. Tam tersi de doğrudur hani, çokları dünyayı kazanacağım derken ruhlarını kaybeder!
Bilemiyorum ne kadar uyar ama bu sözü öğrendiğimde bana çok iyi gelmişti :
“Derin düşünen insanlar başkalarıyla ilişkilerinde komedyen gibi davranırlar zira anlaşılmak için daima yüzeyselmiş gibi davranmak zorundadırlar.”
— Friedrich Nietzsche
Nokta.
Rica ederim
"Yorgun kabilene söyle Allah var " bu cümle hayatımdaki her şeyi sineye çekmeye yetiyor da artıyor bile...
Cevap
1Cevap
Bana söylediler Onu sana aşık etmek için Onu güldürmek zorundasın Ama her güldüğünde Ona aşık olan bendim
Bende bu var 🤗🤗🤗✌✌
🦋🦋🦋
😅🤗🤗✌
"İnsan gözlerini kapatıp neden dünya karanlık diye sorar"
Sadece aşk mutlu eder insani sevgi sevilmek gerisi boştur
Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten.
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim.
Allah var, gam yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?