Kişilik & Karakter İnsan sevdiğine her konuda tahammül edebilir mi? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Sabır tasana kadr diyorum bn Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🫶🏻 İnsan sevdiğine her konuda tahammül edebilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet ben sevdiğim kadına her konuda tahammül ederim tabi ki de 0 0 Yorumla
audincewh Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Etmemeli. İnsan sevdiğinin elini tutup tüm dünya ile birlikle savaşmalı, onlar birbirleri ile savaşmaktan başka bir şey yapmıyorlar. 0 0 Yorumla
Mehmet_2534 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Herkesin kırmızı çizgisi vardır oraya kadar dayanır. 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ona alttan alıyor demek daha yerinde olur. Yoksa tahammül sınırlarını zorladığı durumlar da oluyor insanın. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Tahammül etmeli bence bazıları anormal olabiliyor onlarda bir yere kadar nerde trak orada bırak olur 0 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Yoo eder. Sonsuz bi sabır geliyor insana. Sana geldiğinden eminim ben aşkım @S1F1R-B1R 1 3 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Bizim öyle tahammüllük bi durumumuz oldu mu ki hic aşkım 🥰 Yorumla The_Muallime +1 yıl Benim Kıskançlık krizlerimi, sinir patlamalarını saymazsak olmadı aşkım 🥰😄 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Hic olmadi sevgilim 🥰🥰 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevgi en büyük tahammül gücümüzdür lakin haddi de aşmamak lazım. 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Herkes kusurunu görür de sen sevince kusurunu görmezsin 0 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl bazı konularda edıyorum ama bazen kafam atıyor :d 0 0 Yorumla
Aslı1921 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Her sabrın bir sınırı var ama küçük şeyler içinde tahammülsüzlük olmamali 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Edemez tahammül ettikçe bişey sanar kendisini o lanetli annasıda aynı halt zaten 0 0 Yorumla
rrastgelebiri Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl evet ben erkek arkadaşımın bütün toxic özelliklerine tahammül ediyorum çünkü onu gerçekten seviyorum 0 0 Yorumla
Kaffeine Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Neden sürekli tahammul etsin ki etmemeli bence yerine gore etmeli 0 0 Yorumla
Girlsask00 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Eder. Zaten sabirli olmak onemli. Ofkeyle dagitip yikmak degil. 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Sabrında bir sınırı var biyerde patlak verir 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Her konuda edemez 0 0 Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır her konuda tahammül edemem. 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kibarca küfredip ağzına s. Çıp susturabilirim 0 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Seven sevdiğinin sabrını taşırmaz 💅 0 0 Yorumla
gamzeelaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Evet aşktan gözü kör olan herkes için geçerli bu. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Etmesi lazım gerçekten seviyorsa. 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok be nerdee 0 2 Yorumla Sadbut_true +1 yıl İnsan yeri geliyor kendine tahammül edemiyor Yorumla seyda028 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle eder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet ben sevdiğim kadına her konuda tahammül ederim tabi ki de
Etmemeli. İnsan sevdiğinin elini tutup tüm dünya ile birlikle savaşmalı, onlar birbirleri ile savaşmaktan başka bir şey yapmıyorlar.
Herkesin kırmızı çizgisi vardır oraya kadar dayanır.
Ona alttan alıyor demek daha yerinde olur. Yoksa tahammül sınırlarını zorladığı durumlar da oluyor insanın.
Tahammül etmeli bence bazıları anormal olabiliyor onlarda bir yere kadar nerde trak orada bırak olur
Yoo eder. Sonsuz bi sabır geliyor insana. Sana geldiğinden eminim ben aşkım @S1F1R-B1R
Bizim öyle tahammüllük bi durumumuz oldu mu ki hic aşkım 🥰
Benim Kıskançlık krizlerimi, sinir patlamalarını saymazsak olmadı aşkım 🥰😄
Hic olmadi sevgilim 🥰🥰
Sevgi en büyük tahammül gücümüzdür lakin haddi de aşmamak lazım.
Herkes kusurunu görür de sen sevince kusurunu görmezsin
bazı konularda edıyorum ama bazen kafam atıyor :d
Her sabrın bir sınırı var ama küçük şeyler içinde tahammülsüzlük olmamali
Edemez tahammül ettikçe bişey sanar kendisini o lanetli annasıda aynı halt zaten
her konuda değil tabi ki her şeyin sınırı olmalı
evet ben erkek arkadaşımın bütün toxic özelliklerine tahammül ediyorum çünkü onu gerçekten seviyorum
Tahammülsüz biriyim kb
Neden sürekli tahammul etsin ki etmemeli bence yerine gore etmeli
Eder. Zaten sabirli olmak onemli. Ofkeyle dagitip yikmak degil.
Sabrında bir sınırı var biyerde patlak verir
Öyle bir şey yok maalesef
Her konuda edemez
Hayır her konuda tahammül edemem.
Her konuda sabır olmaz
Hayır sabır da bi yere kadar
Kibarca küfredip ağzına s. Çıp susturabilirim
Seven sevdiğinin sabrını taşırmaz 💅
Evet aşktan gözü kör olan herkes için geçerli bu.
herkesin bir sabri olması lazım
Etmesi lazım gerçekten seviyorsa.
Yok be nerdee
İnsan yeri geliyor kendine tahammül edemiyor
Kesinlikle
Bi sekilde oluyor
Bir yere kadar evet
bi yerden sonra soguyo insan
Sanmamm
Etmek zorunda değil
Hayır tahammül edemez
Her konuda da olmaz...