Kişilik & Karakter Erken uyumayı sevipte gece yarılarına kadar kim oturuyor? Aspirin_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erken yatmaya çalışırım çoğu akşamları gece geç saatlerde gözlerimi kapıyorum kim erken uyumayı becerebiliyor Güncellemeler+1 yıl Erkenciler uyudular Erken uyumayı sevipte gece yarılarına kadar kim oturuyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bende öyle 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sanırım bu, benim gerçekleştirmek isteyip de gerçekleştiremediği bir hayal.. gece saat 10:00-11:00 gibi uyuyup sabah 8-9 gibi uyanmayı hayal etmişimdir.. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben değilim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende öyle
Sanırım bu, benim gerçekleştirmek isteyip de gerçekleştiremediği bir hayal.. gece saat 10:00-11:00 gibi uyuyup sabah 8-9 gibi uyanmayı hayal etmişimdir..
Ben değilim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!